Skocz do zawartości

czołg w bagnie sensacja ! ! !

kopacz09

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Czołgami obrodziło tej jesieni aż miło, normalnie jak śliwki w tym roku.
Ciekawym wielce urządzeniem, musi być tem wymieniony przez autora magnometr" !!!

ArekBMW, chyba nie dotarłeś do wszystkich tajnych dokumentów WH w sprawie zatapiania czołgów.
Niestety archiwa traktujące o działaniach Wasserkomando w Polsce zostały utajnione na kolejne 30 lat.
Napisano
JA też JA też ZA TEŻ MAM CZOŁG W BAGNIE.... Kto chce palec do budki" ;) ale serio, każda legenda ma w sobie ziarno prawdy...wszystko trzeba sprawdzić hhi czasem można się zdziwić ;P
Pozdro
Heruss
Napisano
Może jest, a może go nie ma. Jak jednak pokazała sprawa Sztuga zawsze warto sprawdzać tego typu informacje. Kopacz 09 odezwij się do mnie, a skontaktuję Cię z kim trzeba.
Pozdro!
A.O.
Napisano
Pomimo iz takie watki teraz czesto rozweselaja to ok. 1 na 10 informacji jest prawdziwa. Wiec teoretycznie im wiecej tym lepiej. A do tego jest wesolo.
Pozdro.
L.G
Napisano
koledzy nie śmiać się,pewien gość z radomskiego co parę tygodni ogłasza się w pewnej gazecie[nie będę podawał nazwy żeby jej nie reklamowac]że ma do sprzedania różne części czołgu niemeckiego.Parę miesięcy ogłaszał ogniwa od gąsiennic,a ostatnio miał do sprzedania koła napedzające gąsiennice oraz jakies zwolnice i sprzęgła.Gość chyba naprawdę wyczaił czołg i żeni go po kawałku.
Napisano
Niewiem z jakiego typu bo Gość tego nie pisze.Niby ogłasza że z niemieckiego.Ogłoszenia wystawia co parę tygodni.Postaram się poszukąć ostatniego i go puszcze przy poście.POZDR.
Napisano
Jak z załogą to moze byc okret podwodny.A tak powaznie -Czesto w kazdej legendzie jest jakieś żródełko prawdy,tylko trzeba je nalezycie sprawdzic.Pozdro.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie