Skocz do zawartości
  • 0

Wycena naboi do pepeszy

LeCH1310

Pytanie

18 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Hmmm zakładając że to baaardzo rzadki fant ;) to niezła sumka się szykuję, a tak naprawdę to nie mogę na nie patrzeć bo zaczęły mnie prześladować jak szrapnelówki
PozdrO
tomekk
ps:popieram kolege 8total4 czyli dwa piwka :)
Napisano
Na forum IDENTYFIKACJA jest zabronione pytanie o wycenę eksponatów bo tu chodzi o identyfikacje przedmiotów nie zabronionych do posiadania według prawa nie podlegających ustawie o broni i amunicji. Te naboje nie podlegają ustawie o broni i amunicji jeżeli są puste i mają zbite spłonki przeczytaj ustawę o broni i amunicji możesz je mieć w domu bez obaw jeżeli jak widzę na foto że mają zbite spłonki i są puste wiercone. przeczytaj regulamin forum.
Napisano
ile warzą tyle warte hehe
ołów wytopić i na ciężarki na rybki będzie a resztę do skupu
sorki ale nikt ci poważnie nie odpowie na to pytanie bo to głupie pytanie to prawdziwa zmora i każdy ma tego przynajmniej po parę kilo jeśli bierze się to do domu.
pozdro
Napisano
a gdzie miał zapytać o wycenę eksponatów, jak takiego działu na forum nie ma? a i humoru trochę się przyda, proponuję przenieść do Towarzyskich.

PozdrO

PS. Może nowy dział na forum? - Wycena eksponatów.
Napisano
Hmm.
osobiście bardziej od pepeszek drażnią mnie tylko kapsle od wódki, a tak na serio są warte tyle, ile waży mosiądz na skupie, no żeby t jeszcze były świecące perełki. U nas to tego wychodzi prawie na wiadra

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie