Hansdekawka Napisano 1 Wrzesień 2008 Share Napisano 1 Wrzesień 2008 Panowie,czy nie budzi się w Was spontaniczna dezaprobata wynikająca ze zbyt niskiej penetracji integralnej? Bo abstrahując z punktu metafizycznego pietyzmu rzecz w swejstrukturze przedstawia się nader jasno i przejrzyście.W związku z tym wszelka dezaprobata poruszonego tematu jest bezcelową próbą odwrócenia kota ogonem, a przecież mieliścietrzymać się dokładnie wątku i nie odbiegać od tematu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swiety82 Napisano 1 Wrzesień 2008 Share Napisano 1 Wrzesień 2008 I w tym miejscu podparł bym się tezą von Nitsche'go omawiającą obrót ciał jamistych w przyrodzie, które niejako wywierają wpływ na populację stonki jagodzianki na kartoflach. A więc do rzeczy-nie ma możliwości, aby była taka możliwość, że nie będzie możliwe jednoznaczne stwierdzenie braku możliwości biorąc pod uwagę tę możliwość. Jednogłośnie stwierdzam i nadmieniam, że owa możliwość jest możliwa do zaistnienia, i tylko ograniczają nas nasze możliwości. Jeśli będzie możliwe zrozumienie w miarę możliwości pochodnych wspomnianych wyżej ciał jamistych, które niebagatelnie mają wpływ także na efekt cieplarniany, zaiste możliwe będzie zdefiniowanie ich możliwości-a wiadomo wszem i wobec że ich możliwości mają duży wpływ na nasze możliwości. Mam nadzieję że możliwie to omówiłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 1 Wrzesień 2008 Share Napisano 1 Wrzesień 2008 Kol. Święty. Jestem przekonany, że w sytuacji gdy patrzymy na problem w skali makro, gubimy tak naprawdę sens i szczegóły w zakresie mikro. Zwłaszcza, że stonka stonką a i tak dopiero w momencie, gdy frytki lub placki ziemniaczane okrasimy zasmażką możemy z radością w głosie krzyknąć eureka. Inna sprawa, że głębokość sadzenia ziemniaków ma niebagatelny wpływ na osadzenie w humusie drobnych fantów. I tym samym jest niezaprzeczalny związek między chińskimi wykrywkami i polami ryżowymi a wykrywaczami rodzimej produkcji a kartoflami, ziemniakami, pyrami i czort wie jak zwanym zaczynem dla przemysłu spirytusowego.Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swiety82 Napisano 12 Wrzesień 2008 Share Napisano 12 Wrzesień 2008 :))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbyniek Napisano 13 Wrzesień 2008 Share Napisano 13 Wrzesień 2008 Mam taką propozycję, może wszyscy spotkamy się dzisiaj na czacie odkrywcy tak koło godz 20.00, tam lepiej by się nam rozmawiało.pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swiety82 Napisano 13 Wrzesień 2008 Share Napisano 13 Wrzesień 2008 Zbyniek, nie pojawiasz się coś??? a już po 20 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kurt Napisano 13 Wrzesień 2008 Share Napisano 13 Wrzesień 2008 panowie to na czym skończyliśmy ??? widzę że wątek przechodzi kryzys wieku średniego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbyniek Napisano 13 Wrzesień 2008 Share Napisano 13 Wrzesień 2008 koledzy widzę że nie wypaliło, tylko Swiety82 pojawił sie. Tak mnie nie było bo zapomniałem:)skleroza nie boli.pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swiety82 Napisano 13 Wrzesień 2008 Share Napisano 13 Wrzesień 2008 dużo się osób pojawiło, dalej jesteśmy:))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
8total4 Napisano 13 Wrzesień 2008 Share Napisano 13 Wrzesień 2008 chciałbym dodac też, iż wisząca nad nami dziura ozonowa, źle wpływa na życie seksualne mrówek w woj. suwalskim, co ma negatywny wpływ zarówno na kiszenie ogórków w beczkach, jak i zbiory poziomek późną jesienią. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbyniek Napisano 14 Wrzesień 2008 Share Napisano 14 Wrzesień 2008 Dobra to jeszcze raz(na czacie)o 20.00, Postaram się nie zapomniec:)))))pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 14 Wrzesień 2008 Share Napisano 14 Wrzesień 2008 O 22, to mnie Lepsza Połowa wygoniła od lapka. I tyle było. Nawet za bardzo się nie pożegnałem. Btw- Padre i 8-4 coś mnie ominęło? Poumawialiśmy się na Wrocek?Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Der Panzerfahrer Napisano 14 Wrzesień 2008 Share Napisano 14 Wrzesień 2008 pytanie... o ktorej dzis spotkanie w klubie dyskusyjnym 'CHAT'? wieczor se musze jakos ustawic.....czekam na odp, do uslyszeniaa teraz wale w teren.... jak mnie nie bedzie znaczy ze na cos wlazlem:)zdrow panzerfahrer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swiety82 Napisano 14 Wrzesień 2008 Share Napisano 14 Wrzesień 2008 jakoś po 20, koło 21?Yeti ty na razie masz zgadnąć moją lokalizację :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 14 Wrzesień 2008 Share Napisano 14 Wrzesień 2008 Właśnie, po obiedzie wskakuję w autko i dymam w Twoją stronę autostradą. Może zgadnę :-).Napiszę wieczorem- jak mi Żona pozwoli :-( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.