Skocz do zawartości

Zobaczcie czym się zajmuje Thomson poza eksploracją:D

Mjager

Rekomendowane odpowiedzi

Coo?? Mjager to gostek końca mojej wsi. Wszystkiego mi zazdrości itp.jego słowa ja mam lepszy sprzęt i będę mieć zajebiste fanty" A tu wyszło szydło z worka - kompletnie nic nie znalazł ciekawego. A co do tych klocków lego to moglem wam osobiście pokazać. Wcale sie tego nie wstydzę. Tylko on myślał że zrobi furorę na tym forum - moją zabawa.
Zobaczycie teraz będzie tu na forum 100 rożnych postów na mój temat.A wiecie dlaczego?

PS- moje następne dzieło z lego będzie jutro.
A i jak chcecie pisać na gg to zapraszam tu: 11774190 te drugie to mojego starego wiec nie porozmawiacie z nim o moich klockach. Narq

------------------------------------

Polecam Mozillę

Hitboy64

Post został zmieniony ostatnio przez moderatora Hitboy64 09:25 11-08-2008

He He dobry ten filmik, też dużo różnych nakręciłem, ale jakoś się zebrać nie mogę, żeby je do sieci wrzucić.Nie rozumiem celu tego wątku.Mjager wrzuca czyjeś filmy bez zgody autora, pewnie nie jeden użytkownik form jakieś tam filmiki nakręcił i na Youtoube wrzucił, ale jak by każdy wrzucał linki do filmików i to nie swoich to by to forum sens straciło.Thomson, ja bym na twoim miejscu nie pisał, publicznie na forum, że masz zamiar kogoś pobić, wybić szyby, czy coś w tym stylu, to są groźby i można mieć sporo problemy, oklep gościa raz, a porządnie tak żeby musiał sprzedać wykrywacz, i ząbki nowe powstawiać i nie chwal się tym.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie