balans Napisano 24 Maj 2009 Share Napisano 24 Maj 2009 Węgorze kol. Rudolfa mniam, mniam... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arci Napisano 29 Maj 2009 Share Napisano 29 Maj 2009 Na białego.Zdrów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radek98k Napisano 29 Maj 2009 Share Napisano 29 Maj 2009 Ja łowie na siec, przestawe, słemp. Nie bawie się rybami. 30 cm ryba to codziennośc. Teraz jest czas na węgorza, który wędruje do morza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
balans Napisano 29 Maj 2009 Share Napisano 29 Maj 2009 Jak na sieć to masz bardzo kiepskie wyniki! Jedna ryba 30 cm dziennie? Takie to ja na żywca zakładam... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 29 Maj 2009 Share Napisano 29 Maj 2009 Balans- Radziu miał na myśli 30 cm średnicy lub w kwadracie". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rudolf Napisano 29 Maj 2009 Share Napisano 29 Maj 2009 Balans węgorze faktycznie były mniam mniam ale nie myśl sobie,że zajadam się nimi tak bez okazji,te akurat wędziłem na pierwszą komunię mojej córki a następne będą dopiero na Boże Narodzenie.Pozdrawiam i sorry za narobienie smaka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arci Napisano 29 Maj 2009 Share Napisano 29 Maj 2009 radek98k znaczy że niszczysz nasz rybostan w rzekach i jeziorach i jeszcze jedno zastanawiam się czy robisz to legalnie czy po prostu kłusujesz.Zdrów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tradytor Napisano 29 Maj 2009 Share Napisano 29 Maj 2009 arci Radzio to robi różne rzeczy:smakuje czołgi, rozbraja niewypały zgodnie z instrukcją"więc w jego wypowiedziach już mnie nic nie dziwi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tradytor Napisano 29 Maj 2009 Share Napisano 29 Maj 2009 a Radzio jeszcze pytanie co to znaczy :siec, przestawe, słemp."? chodziło Ci o słempke ? czy o co ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
8total4 Napisano 30 Maj 2009 Share Napisano 30 Maj 2009 wielka przyjemnosc łowić na sieć ;)nie ma to jak się pomęczyć z rybką na kiju.. chyba że Radzio boi się że zostanie wciągnięty przez jakąs rybkę hehe.zdrów! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okop Napisano 30 Maj 2009 Share Napisano 30 Maj 2009 Sry, że bokiem ale inaczej nie wchodzilo ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rudolf Napisano 30 Maj 2009 Share Napisano 30 Maj 2009 Ja w łowieniu sieciami nie widzę żadnej przyjemności bo robię to zawodowo,jedyna przyjemność to przy wypłacie.Dla przyjemności wypływam z dzieciakami,ale dziś słabo brały jedyną sztukę złowiła moja córa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rudolf Napisano 30 Maj 2009 Share Napisano 30 Maj 2009 No i dostała za to srebrną szpangę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bubbers Napisano 30 Maj 2009 Share Napisano 30 Maj 2009 Sumek z 12 kg? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okop Napisano 30 Maj 2009 Share Napisano 30 Maj 2009 Moj 23kg, ale bokiem zdjęcie i wydaje sie mniejszy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hunter 85 Napisano 31 Maj 2009 Share Napisano 31 Maj 2009 no to ja tez się pochwalę (choc nie ma czym), szczupak z zeszłego tygodnia:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hunter 85 Napisano 31 Maj 2009 Share Napisano 31 Maj 2009 cały i zdrowy trafił zpowrotem do jeziora (miał szczęscie że grila nie robiłem:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
balans Napisano 3 Czerwiec 2009 Share Napisano 3 Czerwiec 2009 Szczupaczek tak na oko ze 3 kg - jak na obecną mizerię naszych jezior to całkiem przyzwoity. A jeżeli jeszcze z powrotem trafił do wody to podwójne gratulacje! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zabor Napisano 3 Czerwiec 2009 Share Napisano 3 Czerwiec 2009 A ja w łikenda z rańca: 3 miarowe krokodylki i jednego króciaka a z wieczorka: 3 za rany i orzełek kombatancki.Morda uśmiechnięta do dzisiaj :)Pozdrawiam B. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
neszna Napisano 15 Czerwiec 2009 Share Napisano 15 Czerwiec 2009 Się człowiek nastawiał na te cztery dni a tylko jeden był do użytku(przynajmniej na Warmii)ale i tak karpiu 1,75kg i dwie spore płocie osłodziły wyjazd:)Pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arci Napisano 16 Czerwiec 2009 Share Napisano 16 Czerwiec 2009 Z wczoraj dwie godzinki nad jez.Radęcino.Zdrów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zabor Napisano 16 Czerwiec 2009 Share Napisano 16 Czerwiec 2009 I godzinka skrobania :)Pozdrawiam B. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arci Napisano 16 Czerwiec 2009 Share Napisano 16 Czerwiec 2009 zabor nie ma problema żona skrobała.Zdrów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rudolf Napisano 12 Lipiec 2009 Share Napisano 12 Lipiec 2009 To masz dobrze, mojej muszę dostarczyć gotowe tzn. prosto na patelnię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rudolf Napisano 12 Lipiec 2009 Share Napisano 12 Lipiec 2009 Roboty od H...... 3000 haków i tylko 15kg.za tydzień będzie wędzenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.