Skocz do zawartości

Nasze wędkowanie

dago2

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 265
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
Ja łowie na siec, przestawe, słemp. Nie bawie się rybami. 30 cm ryba to codziennośc. Teraz jest czas na węgorza, który wędruje do morza.
Napisano
Balans węgorze faktycznie były mniam mniam ale nie myśl sobie,że zajadam się nimi tak bez okazji,te akurat wędziłem na pierwszą komunię mojej córki a następne będą dopiero na Boże Narodzenie.

Pozdrawiam i sorry za narobienie smaka.
Napisano
radek98k znaczy że niszczysz nasz rybostan w rzekach i jeziorach i jeszcze jedno zastanawiam się czy robisz to legalnie czy po prostu kłusujesz.Zdrów
Napisano
arci Radzio to robi różne rzeczy:smakuje czołgi, rozbraja niewypały zgodnie z instrukcją"więc w jego wypowiedziach już mnie nic nie dziwi
Napisano
wielka przyjemnosc łowić na sieć ;)
nie ma to jak się pomęczyć z rybką na kiju.. chyba że Radzio boi się że zostanie wciągnięty przez jakąs rybkę hehe.
zdrów!
Napisano

Ja w łowieniu sieciami nie widzę żadnej przyjemności bo robię to zawodowo,jedyna przyjemność to przy wypłacie.Dla przyjemności wypływam z dzieciakami,ale dziś słabo brały jedyną sztukę złowiła moja córa.

Napisano
Szczupaczek tak na oko ze 3 kg - jak na obecną mizerię naszych jezior to całkiem przyzwoity. A jeżeli jeszcze z powrotem trafił do wody to podwójne gratulacje!
Napisano
A ja w łikenda z rańca: 3 miarowe krokodylki i jednego króciaka a z wieczorka: 3 za rany i orzełek kombatancki.
Morda uśmiechnięta do dzisiaj :)

Pozdrawiam B.
  • 2 weeks later...
Napisano
Się człowiek nastawiał na te cztery dni a tylko jeden był do użytku(przynajmniej na Warmii)ale i tak karpiu 1,75kg i dwie spore płocie osłodziły wyjazd:)Pozdro.
  • 4 weeks later...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie