Skocz do zawartości

Datki na remont stuga IV

Bil

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 241
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 2 weeks later...
Napisano
Dla tych, którzy jeszcze nie wiedzą... Oficjalna prezentacja StuGa odbędzie się w naszej jednostce 19 września (sobota), podczas obchodów święta CSWLąd. Wstęp wolny ze względu na dzień otwartych koszar. Serdecznie zapraszamy...
Pozdrawiam
Boro
Napisano
Rozumiem ,że kwesta się juz skończyła,bo jeśli nie? To mogę dorzucić parę złoty na pędzle do np.poprawek.
Przepraszam,że tak późno,ale najpierw musiałem was poczytać.
pzdr.
Napisano
Hej Mihura oczywiście możesz przesłać datek na nasze konto podane wyżej zgodnie z instrukcją podaną powyżej. Jak widać efekty są a każda złotówka przyda się choćby na pędzelki czy farby.
Pozdro
heruss
Napisano
Efekt fantastyczny, tym bardziej miło, że mogłem się dorzucić skromnym groszem do remontu. Trochę tylko przykro, że jak zwykle w mediach zapomina się o naszych drobnych" dorzuconych do remontu.

Jak podkreślił Ogrodniczuk, na tempo prac mają wpływ m.in. kwestie finansowe. Cała rekonstrukcja odbywa się za pieniądze własne osób pracujących przy StuG-u i jest możliwa dzięki hojności zaprzyjaźnionych firm."
Napisano
Mihura dziekuje za wpłatę w imieniu wszystkich pracujących przy Stugu ale jest jedno ale" ;) wyżej jest instrukcja jak wysyłac pieniążki i podpisywać przelwy.i tu pozwolę sobie zacytować samego siebie:
Mamy jedną prośbę do darczyńców. Proszę o wpisywanie na przelewach słowa Darowizna ponieważ ułatwi to w razie czego odliczanie kwot od podatku i przekazywanie ich na rzecz CSWL Poznań.
Jednocześnie prosze o potwierdzanie wpłat i ich kwot na e-mail: eksploracja@o2.pl. Ułatwi to nam zamieszczanie podziękowań osobom, które wpłacają pieniądze i ewidencjonowanie ich przez naszą księgowość.
Oczywiście wszelkie podziekowania będą zgodne z ochroną danych osobistych."
Jeszcze raz dzeiękuę
Marcin TOmaszewski (HEruss)
Napisano
Dodałem cegiełkę i nie oczekuje orkiestry.
Chciałbym tylko w przyszłosci zobaczyć efekt waszej pracy.Raczej nie osobiście,ale np.Serię zdjęć,filmik z uruchomienia pojazdu-na priv.
pzdr.
Napisano
Nie ma -w Poznaniu- wśród tych którzy bawili się przy Stugu, takich którzy nie są świadomi tego iż sukces remontu ma wielu ojców. Dziesiatki firm z całej Polski, setki osób zaangażowane w różny sposób w remont. Na szczycie tej piramidy były może ze cztery osoby. Reszta pomagała na ile mogła aby tych czterech mogło pracować.
Nie wyrywajcie z kontekstu wypowiedzi pojedynczych zdań i nie obrażajcie się. Wiemy i pamiętamy kto nam pomagał. I zapewne 19.09 zostanie to wyraźnie powiedziane.

J.Czypicki
  • 4 weeks later...
Napisano
Pan kpt. Ogrodniczuk zdradza co będzie się działo jutro na Golęcinie. Można sobie posłuchać zapowiedzi i opowieści. Miodzio! http://www.radiomerkury.pl/index.php?art=36239
Napisano
pojechał strzelił i coś odmówiło posłuszeństwa, ale i tak rewelacja Szacunek dla rekonstuktorów BRAWO
http://www.kolo.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=2686&Itemid=56
Napisano
Wszystkim dotychczasowym darczyńcom dziekujemy. mam nadzieję ze efekty rekonstrukcji Stug'a Wam się podobają i jednocześnie chciałbym ogłosić zakończenie akcji datków na rekonstrukcję. Proszę o nie wpałacanie pieniażków na konto TPS w związku z zakończeniem akcji.
Jeszcze raz dziekuję Wszystkim, którzy wsparli całe przedsiewziecie. Nie wazne czy finansowo czy merytorycznie czy udzielając się bezpośrednio przy odbudowie.
DZIEKUJEMY!!!!
Pozdrawiam
Marcin (Heruss)
PS. wszelkie rozliczenia z akcji rekonstrukcji znajdują się (z biegiem czasu będę uzupełniane o kolejne pozycje) na stronie http://www.sturmgeschutziv.pl/

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie