Tauder Napisano 11 Sierpień 2012 Share Napisano 11 Sierpień 2012 skorp92 kupiłeś wykrywacz ?jakby co to pisz sms/a albo zadzwoń to się znajdziemy .Odbierz wiadomość na poczcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruskot Napisano 16 Wrzesień 2012 Share Napisano 16 Wrzesień 2012 Witam wszystkich.Ja także mieszkam nie daleko W-wka ale dopiero od dwóch lat.Latam sam bo u mnie nie poznałem żadnego kopacza.Chętnie poznam chłopaków na jakieś wspólne wypady przy browarku.XP GM Power Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tauder Napisano 16 Wrzesień 2012 Share Napisano 16 Wrzesień 2012 A jaki masz wykrywacz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruskot Napisano 16 Wrzesień 2012 Share Napisano 16 Wrzesień 2012 już pisałem xp gold max power Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skorp92 Napisano 25 Wrzesień 2012 Share Napisano 25 Wrzesień 2012 witaj widzę powoli znów odzywają się nowi ludzie z okolic włocławka :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruskot Napisano 26 Wrzesień 2012 Share Napisano 26 Wrzesień 2012 Jak pisałem wcześniej, na Kujawach mieszkam od dwóch lat i jak na razie nie spotkałem nikogo ze szpadelkiem w polu.Ale to pewnie dla tego,że mamy takie czasy i ratuje nas tylko ocka".Chętnie poznam chłopaków po fachu,a sorry dziewczyny też o ile takie tu zamieszkują.Zróbmy coś, bo w kilka osób zawsze raźniej a niżeli samemu.Pozdro dla wszystkich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruskot Napisano 27 Wrzesień 2012 Share Napisano 27 Wrzesień 2012 Podaje kontakt na priv jak coś dajcie znać morus28l@wp.plMoże byśmy coś zorganizowali. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruskot Napisano 2 Październik 2012 Share Napisano 2 Październik 2012 No i co,aż taka cisza w regionie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nieuport Napisano 12 Październik 2012 Share Napisano 12 Październik 2012 Jestem chętny na wyprawę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wowos 93 Napisano 13 Październik 2012 Share Napisano 13 Październik 2012 Jest może ktoś z okolic Lubrańca?:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruskot Napisano 16 Październik 2012 Share Napisano 16 Październik 2012 ja jestem z Lubrańca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nowkins Napisano 19 Październik 2012 Share Napisano 19 Październik 2012 siema,ja w środę jadę w okolice Brzezia,może jakies łuseczki...:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skorp92 Napisano 30 Październik 2012 Share Napisano 30 Październik 2012 I jak tam u was ? bo ja już zakończyłem sezon w tym roku :/ pozdrawiam i czekajmy na wiosne :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruskot Napisano 31 Październik 2012 Share Napisano 31 Październik 2012 Ja tak na dobrą sprawę to dopiero chyba zaczynam. Pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tauder Napisano 4 Styczeń 2013 Share Napisano 4 Styczeń 2013 Pogoda świetna jak na tę porę roku więc proponuje rozpoczęcie sezonu 2013. Ktoś chętny na niedzielne wykopki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skorp92 Napisano 24 Styczeń 2013 Share Napisano 24 Styczeń 2013 Ja w lutym mogę się dołączyć jak zdam wcześniej sesje :)A jeśli nie to jakoś wiosną w weekendy pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skorp92 Napisano 9 Kwiecień 2013 Share Napisano 9 Kwiecień 2013 Witam coś wątek ucichł, może ma ktoś ochotę wybrać się na wiosenny wypad :) Do soboty łącznie jestem we Włocławku więc pisać pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skorp92 Napisano 26 Kwiecień 2013 Share Napisano 26 Kwiecień 2013 Zbliża się majówka, będę do 5 maja we Włocławku, później co 2 tygodnie w weekendy będę zjeżdżał(studia). Jeśli ktoś z włocławka bądź okolic proszę o odpowiedź gdyż kiepsko się kopie samemu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hhary1 Napisano 5 Grudzień 2013 Share Napisano 5 Grudzień 2013 Witam wszystkich.Od jakiegoś już czasu przymierzam się do zakupu wykrywacza metalu,zakup zaplanowałem na koniec zimy.Mam nadzieje wystartować w teren z pierwszymi wiosennymi promieniami słońca.Tak się zastanawiam czy poszukiwacze z Włocławka i okolic jeszcze tu zaglądają,pewnie będę miał dużo pytań,a i pewnie demonstracja połączona ze szkoleniem w terenie też by się przydała.Jest tu ktoś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tauder Napisano 13 Grudzień 2013 Share Napisano 13 Grudzień 2013 Tak.Poszukiwacze z Włocławka i okolic jeszcze tu zaglądają:)Jaki planujesz kupić wykrywacz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzeweg Napisano 13 Grudzień 2013 Share Napisano 13 Grudzień 2013 Zaglądają ale czasu na poszukiwania nie mają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hhary1 Napisano 17 Grudzień 2013 Share Napisano 17 Grudzień 2013 Cześć planowałem kupić garret ace 250,ale zastanawiam się nad zakupem modelu 350.Na razie staram się szukać opinii na temat jednego i drugiego,może ktoś miał styczność z nimi i mógł te dwa wykrywacze porównać w terenie? Warto te parę stówek dorzucić?Fajnie,że ktoś tu jest,teraz będę częściej zaglądał. Dla ścisłości interesuje mnie drobnicaPozdrawiam i mam nadzieje,że do zobaczenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hhary1 Napisano 19 Grudzień 2013 Share Napisano 19 Grudzień 2013 Ile dni trwa akceptacja postu?:( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyfus Napisano 19 Grudzień 2013 Share Napisano 19 Grudzień 2013 zasadniczo niezbyt długo, jeżeli wpis dotyczy danego działu i tytułu wątku --> Forum: Spotkania, Integracjenatomiast jeżeli dotyczy czegoś innego, np. dylematów nad zmianą sprzętu - praktycznie wcale - bo ten dział nie jest do tego przeznaczony.czy wystarczająco i dość jasno? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hhary1 Napisano 19 Grudzień 2013 Share Napisano 19 Grudzień 2013 W sumie tak i nie,trudno jest mi odpowiedzieć koledze na pytanie o sprzęt, jeśli tego tu nie mogę zrobić bo nie ten dział,gdy odpiszę w prawidłowym on pewnie tego nie znajdzie,a jeśli nawet to nie będzie wiedział,że ta odpowiedz jest właśnie do niego...Natomiast nie odpisując na zadane pytanie w mojej ocenie go obrażę i zlekceważe.Informacje o posiadanym sprzęcie się tu przewijały, wiedź myślałem ,że to co napisałem jest ok.Tym bardziej,że kolega pytający o sprzęt ma właśnie taki który zamierzam kupić. Troszkę luzu:)jestem tu nowy,staram się dostosować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.