Tauder Napisano 12 Grudzień 2011 Share Napisano 12 Grudzień 2011 Zgadza się nurka przez rurkę .Kiedyś to było grzęzawisko ,kurzawka teraz to jest normalne pole uprawne.Melioracja i te sprawy zbierają wode . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skorp92 Napisano 8 Styczeń 2012 Share Napisano 8 Styczeń 2012 Witam też jestem z Włocławka i mam zamiar kupić w ciągu 1-2 miechów ace 250. Interesowałyby mnie dobre miejsca na terenie Włocławka, a nawet wspólne wypady. (Oczywiście wtedy kiedy uzbieram pieniądze na wykrywacz ;p ).Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nephilimer Napisano 9 Styczeń 2012 Share Napisano 9 Styczeń 2012 No to masz czas na studiowanie literatury:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tauder Napisano 10 Styczeń 2012 Share Napisano 10 Styczeń 2012 skorp92 jak kupisz wykrywacz to daj znać . Chętnie z kimś połażę bo samemu to robi się niekiedy nudno . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skorp92 Napisano 10 Styczeń 2012 Share Napisano 10 Styczeń 2012 Cieszę się że ktoś odpowiedział ;d na razie zbieram mapki itp. bo chcę zwiedzić wszystkie Ringstandy naokoło Włocławka z wykrywką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tauder Napisano 10 Styczeń 2012 Share Napisano 10 Styczeń 2012 W takim razie będziesz lekko zawiedziony.Te które oglądałem to wiejskie wysypiska śmieci.Po za tyn co chcesz tam znaleźć ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skorp92 Napisano 10 Styczeń 2012 Share Napisano 10 Styczeń 2012 Sam nie wiem, po tym co powiedziałeś o tych śmietnikach to sobie chyba podaruję. To mi zostaną pola uprawne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tauder Napisano 10 Styczeń 2012 Share Napisano 10 Styczeń 2012 Jak już wyposażysz się w wykrywacz ( o saperce nie wspomnę ) to daj znać na PW.Niekiedy mam zwiechy i nie wchodzę na forum . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
byk Napisano 19 Styczeń 2012 Share Napisano 19 Styczeń 2012 Tauder, z tym sprzętem typu ciagnik czy coś k. Golubia to może będę mógł coś zaradzić. Wykorzystamy nie konwencjonalną metodę. W końcu cel uświęca środki. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tauder Napisano 19 Styczeń 2012 Share Napisano 19 Styczeń 2012 To ty jesteś od różdżki?Mam silne wrażenie że mnie wkręcasz ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pyrko Napisano 1 Luty 2012 Share Napisano 1 Luty 2012 Mam propozycję na poszukiwania samolotu i poznanie sie osób z okolic Włocławka. Tylko zastanawiam się nad terminem wypadu.Kto sie pisze?Teren do przeszukania to poniższa informacja:Wichrowice - We wrześniu 1939 r. podczas wycofywania się z rejonu Śmiłowic Wojska Polskiego, zostało zastrzelonych dwóch żołnierzy niemieckich. Niemcy w odwet za ich zastrzelenie aresztowali kilku mężczyzn, umieszczając ich w ówczesnym majątku Wichrowice, a następnie zamordowali ich. Zabito także chłopców, u których znaleziono rzeczy zabrane ze zestrzelonego samolotu niemieckiego. Pochowano ich na cmentarzu w Śmiłowicach. Na polu w miejscu dokonanego morderstwa, położony został sarkofag z tablicą z białego marmuru i napisem: “Miejsce uświęcone krwią Polaków poległych za Ojczyznę w 1939 roku, Błaszczyk Kazimierz lat 14, Dołkowski Stanisław lat 23, Dołkowski Józef lat 17, Rogalski Kazimierz lat 30, Rogalski Teodor lat 26, Wasilewski Piotr lat 31, Romaszewski Wacław lat 21, Kapuściński Władysław lat 32, Smarek Bolesław lat 21, dwóch nieznanych z Włocławka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruskot Napisano 2 Luty 2012 Share Napisano 2 Luty 2012 witam panowie.od roku mieszkam w okolicach włocławka i nie bardzo wiem gdzie tu uderzać na wykopki.interesują mnie miejsca bardziej typu monetki,guziki itp,bo mój sprzęt lata tylko na 18khz i nie bierze zbyt głeboko.może posiada ktoś stare mapki.z góry dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skorp92 Napisano 23 Luty 2012 Share Napisano 23 Luty 2012 Ktoś z włocławka chętny na wspólne wypady ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pyrko Napisano 5 Kwiecień 2012 Share Napisano 5 Kwiecień 2012 Jestem chętny na wypad. Jak możemy sie umówić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koch38 Napisano 4 Maj 2012 Share Napisano 4 Maj 2012 fanty z włocławka ))))))))))))))) 1 wojna ))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skorp92 Napisano 11 Maj 2012 Share Napisano 11 Maj 2012 Siema długo tutaj nie zaglądałem może zorganizujemy wspólny wypad ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skorp92 Napisano 12 Maj 2012 Share Napisano 12 Maj 2012 Możemy na pw podać do siebie jakiś kontakt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skorp92 Napisano 2 Czerwiec 2012 Share Napisano 2 Czerwiec 2012 I jak z tym wypadem ktoś z was również zamierza wpaść i czy już dostał maila od koch38 ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Braahek Napisano 23 Czerwiec 2012 Share Napisano 23 Czerwiec 2012 Witajcie.Również mieszkam we Włocławku na osiedlu Południe. Mam małe pytanie. Czy ktoś z was wszystkich ma może na sprzedaż jakiś wykrywacz metali używany do 200 zł? Bo bardzo bym chciał rozpocząć te hobby bez żadnych chinoli. O kontakt proszę na Email fikcjaemail@interia.pl lub Braahek@interia.pl albo zwyczajnie po prostu w tym temacie. Serdecznie pozdrawiam wszystkich-Kamil. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipek Napisano 25 Czerwiec 2012 Share Napisano 25 Czerwiec 2012 Za 200zł to nawet chinola nie kupisz. Może jedno " zjadłęś? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomala_kikol Napisano 25 Czerwiec 2012 Share Napisano 25 Czerwiec 2012 Jabla kupi;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skorp92 Napisano 25 Czerwiec 2012 Share Napisano 25 Czerwiec 2012 ostatnio coś z pogodą było nie tak ale myślę że jakiś wypad by się przydał ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Braahek Napisano 25 Czerwiec 2012 Share Napisano 25 Czerwiec 2012 Przeglądałem tematy na tym forum i odpowiedzi były,że za 200 zł to można dostać jabla. Oczywiście używanego. Wiem skąd moge kupić nowego chinola ale nie wiem czy mi się opłaca. Odpowie ktoś?Podaje kilka nazw proszę o poradę.Który lepszy na początek.Cs130GC1029MD6005Który z nich najlepszy? A może ktoś z was ma na sprzedaż jakiś nie drogi wykrywacz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nieuport Napisano 6 Sierpień 2012 Share Napisano 6 Sierpień 2012 Witam Mieszkam niedaleko od Włocławka (4 km). Jestem chętny na wszelkie wyprawy w okolicach Włocławka. Jak na razie brak znalezisk. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skorp92 Napisano 8 Sierpień 2012 Share Napisano 8 Sierpień 2012 Witaj ja czekałem długo na odpowiedź kolegów z tego forum ale również jestem chętny na poszukiwania w rejonie włocławka. Trzeba się jakoś skontaktować :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.