dago2 Napisano 18 Czerwiec 2008 Autor Share Napisano 18 Czerwiec 2008 http://fakty.interia.pl/ciekawostki/news/ostatni-czlonkowie-rodziny-adolfa-hitlera,1130722 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elcolonello Napisano 18 Czerwiec 2008 Share Napisano 18 Czerwiec 2008 A Hitler nie miał przypadkiem bękarta zrobionego podczas postoju jegopociągu w Jeowej na opolszczyźnie?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trooper85 Napisano 19 Czerwiec 2008 Share Napisano 19 Czerwiec 2008 Zapewne takich rzekomych nieślubnych dzieci Hitlera jest tyle samo albo i więcej co cudownie ocalonych księżniczek Anastazji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pomsee Napisano 19 Czerwiec 2008 Share Napisano 19 Czerwiec 2008 I tak samo autentycznych jak księżniczki :))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swiety82 Napisano 19 Czerwiec 2008 Share Napisano 19 Czerwiec 2008 Nawet jakby miał te dzieci czy wnuki to co? Ich wina że dziadek miał ambitne zamiary co do świata? Zwykli ludzie i tyle.....A postawa tych dwóch z artykułu że nie będą przedłużać rodu Hitlera.... śmiać mi się chce. Komu oni chcą na złość zrobić-sobie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elcolonello Napisano 19 Czerwiec 2008 Share Napisano 19 Czerwiec 2008 Ja się nie dziwię... Wyobraź sobie,że pani w szkole się pyta:Kim był wasz dziadek... a dziecko odpowiada: Hitlerem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hali11 Napisano 19 Czerwiec 2008 Share Napisano 19 Czerwiec 2008 elcolonello tak sie sklada ze mieszkam w okolicy jelowej i wiem ze hitler tam kiedys goscil ale o tym co piszez jeszcze neslyszalem moze muglbyssie bardziej rospisac na ten temat bardzobymnieto interesowalo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
herbstnebel Napisano 19 Czerwiec 2008 Share Napisano 19 Czerwiec 2008 jeszcze kiedyś żeście pisali na forum, że Adolf spłodził dziecko z jakąś francuską dziewczyną podczas I wś, które potem ukrywane było przez austriackich zakonników. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elcolonello Napisano 20 Czerwiec 2008 Share Napisano 20 Czerwiec 2008 O tym dziecku przeczytałem kiedyś w Nowej Trybunie Opolskiej, ale to było chyba z 5- 6 lat temu. Wydaje mi się, że były to wspomnienia mieszkańców Jełowej, ale nie jestem w stanie przypomnieć sobie tytułu. Moze brzmiał on: Hitler w Jełowej? Można spróbować zasięgnąć informacji w redakcji... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.