Qusza Napisano 30 Grudzień 2023 Share Napisano 30 Grudzień 2023 On 23.07.2023 o 20:09, formoza58 napisał: Z archiwum Allegro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
formoza58 Napisano 30 Grudzień 2023 Share Napisano 30 Grudzień 2023 Tak i owszem, że zdarza się powtórzyć zdjęcie. Przy natłoku jest to możliwe. Ale tradycyjnie, po jakimś czasie , łapunia świerzbi i zataczasz kręgi wokół mnie. Prawdopodobnie już się zaczyna nudzić monotonna stara zabawa w wymianę postów, Czyli kumulacja się zaczyna ;-) Trzeba się żegnać Dzięki za to , że teraz żaden " Soda... Kusza ", mnie nie wzrusza. Bay, bay... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
formoza58 Napisano 6 Styczeń Share Napisano 6 Styczeń Szkolenie spadochronowe podchorążych z Ostrowi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
formoza58 Napisano 12 Styczeń Share Napisano 12 Styczeń W dniu 15.09.2023 o 20:38, formoza58 napisał: Z 1937 roku... Uzupełnienie z kolejnego wydarzenia w 1937 roku...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
formoza58 Napisano 12 Styczeń Share Napisano 12 Styczeń Z 1928 roku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
formoza58 Napisano 24 Luty Share Napisano 24 Luty Z 1937 roku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
formoza58 Napisano 25 Luty Share Napisano 25 Luty Z października 1938 roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
formoza58 Napisano 15 Maj Share Napisano 15 Maj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
formoza58 Napisano 16 Maj Share Napisano 16 Maj na lotnisku w Masłowie koło Kielc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
otton1 Napisano 9 Sierpień Share Napisano 9 Sierpień W dniu 13.01.2024 o 00:10, formoza58 napisał: Z 1928 roku... Też z 1928 roku. Ze stycznia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sfw Napisano 13 Październik Share Napisano 13 Październik Witam szanowne grono. Szukałem dość intensywnie i nie znalazłem odpowiedzi na nurtujące mnie pytanie. Mianowicie, interesuje mnie rodzaj spadochronu jakiego używali obserwatorzy na samolotach Lublin R-XIII i RWD-14. Czy były to spadochrony siedzeniowe? Czy może brzuszne? Na filmie o MDLot widać, że obserwator wysiada z kabiny w samych szelkach ale jakość jest na tyle zła, że ciężko ocenić. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
formoza58 Napisano 13 Październik Share Napisano 13 Październik Obejrzyj " Rapsodię Bałtyku", może znajdziesz to co Ciebie nurtuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarekA Napisano 13 Październik Share Napisano 13 Październik 5 godzin temu, sfw napisał: Witam szanowne grono. Szukałem dość intensywnie i nie znalazłem odpowiedzi na nurtujące mnie pytanie. Mianowicie, interesuje mnie rodzaj spadochronu jakiego używali obserwatorzy na samolotach Lublin R-XIII i RWD-14. Czy były to spadochrony siedzeniowe? Czy może brzuszne? Na filmie o MDLot widać, że obserwator wysiada z kabiny w samych szelkach ale jakość jest na tyle zła, że ciężko ocenić. Instrukcja spadochronu: http://zbrojownia.cbw.wp.mil.pl:8080/dlibra/docmetadata?id=968&from=&dirids=1&ver_id=&lp=1&QI= Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
formoza58 Napisano 6 Listopad Share Napisano 6 Listopad Jw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
formoza58 Napisano 6 Listopad Share Napisano 6 Listopad Z października 1938 roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
formoza58 Napisano 7 Listopad Share Napisano 7 Listopad Z 1926 roku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
formoza58 Napisano 7 Listopad Share Napisano 7 Listopad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
formoza58 Napisano 7 Listopad Share Napisano 7 Listopad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi