danieloff Posted April 22, 2008 Author Share Posted April 22, 2008 Witam, dzisiaj o 9.00 urodził się mój pierworodny, który mam nadzieję przejmie kiedyś łopatę w rodzinnej sztafecie poszukiwań z wykrywaczem:-) Na imię dostał Olgierd i na razie odkrywa najbliższe otoczenie. Pozdrawiam!DanielP.S.: Podobno właśnie na wieść o jego urodzinach Sowińska podała się do dymisji:-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kurt Posted April 22, 2008 Share Posted April 22, 2008 Pozdrawiam cię synu danieloffa a tobie od dziś ojciec gratuluję wspaniałego synka !!!pozdrawiam Kurt Link to comment Share on other sites More sharing options...
kopijnik2 Posted April 22, 2008 Share Posted April 22, 2008 no taki mały i już Danielofffff...gratulki dla Całej Rodziny... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moskit1 Posted April 22, 2008 Share Posted April 22, 2008 no i ja gratulacje składam!!!!!!!!!!!!!!!Pozdrawiam Moskit1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
woytas Posted April 22, 2008 Share Posted April 22, 2008 kongratulacje i witamy w klubie!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
acer Posted April 22, 2008 Share Posted April 22, 2008 Pogratulować Danieloff !!ps. Woytas - priv Link to comment Share on other sites More sharing options...
Parowóz Posted April 22, 2008 Share Posted April 22, 2008 Szczere Gratulacje !!!!!dziadek Parowóz Link to comment Share on other sites More sharing options...
dect Posted April 22, 2008 Share Posted April 22, 2008 Prawdziwy czy kopia? ;))Gratuluje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
danieloff Posted April 22, 2008 Author Share Posted April 22, 2008 Oryginał, oryginał, jak tatuś:-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
kocur Posted April 22, 2008 Share Posted April 22, 2008 Serdeczne gratulacje i witaj w klubie !!Musisz się przygotować na przerwę w kopaniu - ja dopiero ogarnąłem się po roku ;-) P.s. znając Twoje zainteresowanie carszczyzną spodziewałem się raczej Piotra lub Mikołaja ;-)Serdecznie gratulujemy ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darek419 Posted April 22, 2008 Share Posted April 22, 2008 Gratulacje DanielNiech Ci się chowa zdrowo.:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
danieloff Posted April 22, 2008 Author Share Posted April 22, 2008 Jeden Piotr już jest w rodzinie, Mikołaja ma kolega, Aleksandra inny kolega a Wsiewołod, Selifan, Wasyl, Abakum czy Maksym jakoś nie podobały się mojej żonie. Kocurze, mam nadzieję, że jednak wyrwę sie od czasu do czasu do lasu lub na pole, nic tak nie uspokaja dziecka, jak widok wykopanej przez tatę nowej klamry, orzełka lub ciekawej monetki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pablo02 Posted April 22, 2008 Share Posted April 22, 2008 Gratulacje! Co do gospodarowania zasobami czasu, to jak dobrze pokombinujesz, to może się okazać że będziesz go miał więcej niż przed pojawieniem się dzidziusia ( jak tam miałem ). Po prostu malutkie dziecko narzuca pewien rytm dzienny ( i nocny :)), i jak się człowiek postara, to lepiej można spożytkować czas. Pozdrawiam! Link to comment Share on other sites More sharing options...
martian. Posted April 22, 2008 Share Posted April 22, 2008 Gratuluję!!!Są takie nosidełka na plecy.... i dało by się kopać;))) Wówczas i wilk syty i manchester city;))Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZUBIKED Posted April 22, 2008 Share Posted April 22, 2008 !!! Gratuluję !!! ZA ZDROWIE !!! ...No to siup. Link to comment Share on other sites More sharing options...
8total4 Posted April 22, 2008 Share Posted April 22, 2008 Gratulacje :)Pilnuj jak oka w glowie i naucz z czasem co dobre.Mam nadzieje ze zdrowy i silny.pozdro! Link to comment Share on other sites More sharing options...
elektrit1 Posted April 27, 2008 Share Posted April 27, 2008 Gratulacje. Ta od maleńkosci do wykrywki go oswajaj :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
danieloff Posted April 28, 2008 Author Share Posted April 28, 2008 Dziękuję serdecznie!Pierwsze reakcje maleństwa sa obiecujące - będzie z niego poszukiwacz!Oto wyniki eksperymentu:1. Pluszowy misiek w odległosci 30 cm od oczu - reakcja umiarkowana.2. Carska klamra kolei Moskowsko-Kursko-Niżnogorodzkiej w tej samej odległości - dziecko wodzi wzrokiem i główką za klamrą. Wniosek - chłopak już wie, co dobre! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kopijnik2 Posted April 28, 2008 Share Posted April 28, 2008 sprawdź - czy rozpozna podróbę... Link to comment Share on other sites More sharing options...
danieloff Posted April 28, 2008 Author Share Posted April 28, 2008 Hmmm... akurat nie mam ¿adnej podróby w kolekcji, ale to dobra my¶l:-) Tylko pewnie jak nastêpne pokolenie doro¶nie, to podróby te¿ ju¿ bêd± doskonalsze, mo¿e nawet nie do odró¿nienia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SZZ Posted April 28, 2008 Share Posted April 28, 2008 Jeszcze raz gratulujê Ci Daniel wspania³ego syna i ¿yczê aby nigdy nie zabrak³o Ci dla niego cierpliwo¶ci:)Pozdrawiam:)S³awek Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.