danieloff Napisano 22 Kwiecień 2008 Autor Share Napisano 22 Kwiecień 2008 Witam, dzisiaj o 9.00 urodził się mój pierworodny, który mam nadzieję przejmie kiedyś łopatę w rodzinnej sztafecie poszukiwań z wykrywaczem:-) Na imię dostał Olgierd i na razie odkrywa najbliższe otoczenie. Pozdrawiam!DanielP.S.: Podobno właśnie na wieść o jego urodzinach Sowińska podała się do dymisji:-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kurt Napisano 22 Kwiecień 2008 Share Napisano 22 Kwiecień 2008 Pozdrawiam cię synu danieloffa a tobie od dziś ojciec gratuluję wspaniałego synka !!!pozdrawiam Kurt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopijnik2 Napisano 22 Kwiecień 2008 Share Napisano 22 Kwiecień 2008 no taki mały i już Danielofffff...gratulki dla Całej Rodziny... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moskit1 Napisano 22 Kwiecień 2008 Share Napisano 22 Kwiecień 2008 no i ja gratulacje składam!!!!!!!!!!!!!!!Pozdrawiam Moskit1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 22 Kwiecień 2008 Share Napisano 22 Kwiecień 2008 kongratulacje i witamy w klubie!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
acer Napisano 22 Kwiecień 2008 Share Napisano 22 Kwiecień 2008 Pogratulować Danieloff !!ps. Woytas - priv Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Parowóz Napisano 22 Kwiecień 2008 Share Napisano 22 Kwiecień 2008 Szczere Gratulacje !!!!!dziadek Parowóz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dect Napisano 22 Kwiecień 2008 Share Napisano 22 Kwiecień 2008 Prawdziwy czy kopia? ;))Gratuluje! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danieloff Napisano 22 Kwiecień 2008 Autor Share Napisano 22 Kwiecień 2008 Oryginał, oryginał, jak tatuś:-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 22 Kwiecień 2008 Share Napisano 22 Kwiecień 2008 Serdeczne gratulacje i witaj w klubie !!Musisz się przygotować na przerwę w kopaniu - ja dopiero ogarnąłem się po roku ;-) P.s. znając Twoje zainteresowanie carszczyzną spodziewałem się raczej Piotra lub Mikołaja ;-)Serdecznie gratulujemy ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darek419 Napisano 22 Kwiecień 2008 Share Napisano 22 Kwiecień 2008 Gratulacje DanielNiech Ci się chowa zdrowo.:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danieloff Napisano 22 Kwiecień 2008 Autor Share Napisano 22 Kwiecień 2008 Jeden Piotr już jest w rodzinie, Mikołaja ma kolega, Aleksandra inny kolega a Wsiewołod, Selifan, Wasyl, Abakum czy Maksym jakoś nie podobały się mojej żonie. Kocurze, mam nadzieję, że jednak wyrwę sie od czasu do czasu do lasu lub na pole, nic tak nie uspokaja dziecka, jak widok wykopanej przez tatę nowej klamry, orzełka lub ciekawej monetki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablo02 Napisano 22 Kwiecień 2008 Share Napisano 22 Kwiecień 2008 Gratulacje! Co do gospodarowania zasobami czasu, to jak dobrze pokombinujesz, to może się okazać że będziesz go miał więcej niż przed pojawieniem się dzidziusia ( jak tam miałem ). Po prostu malutkie dziecko narzuca pewien rytm dzienny ( i nocny :)), i jak się człowiek postara, to lepiej można spożytkować czas. Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martian. Napisano 22 Kwiecień 2008 Share Napisano 22 Kwiecień 2008 Gratuluję!!!Są takie nosidełka na plecy.... i dało by się kopać;))) Wówczas i wilk syty i manchester city;))Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZUBIKED Napisano 22 Kwiecień 2008 Share Napisano 22 Kwiecień 2008 !!! Gratuluję !!! ZA ZDROWIE !!! ...No to siup. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
8total4 Napisano 22 Kwiecień 2008 Share Napisano 22 Kwiecień 2008 Gratulacje :)Pilnuj jak oka w glowie i naucz z czasem co dobre.Mam nadzieje ze zdrowy i silny.pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elektrit1 Napisano 27 Kwiecień 2008 Share Napisano 27 Kwiecień 2008 Gratulacje. Ta od maleńkosci do wykrywki go oswajaj :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danieloff Napisano 28 Kwiecień 2008 Autor Share Napisano 28 Kwiecień 2008 Dziękuję serdecznie!Pierwsze reakcje maleństwa sa obiecujące - będzie z niego poszukiwacz!Oto wyniki eksperymentu:1. Pluszowy misiek w odległosci 30 cm od oczu - reakcja umiarkowana.2. Carska klamra kolei Moskowsko-Kursko-Niżnogorodzkiej w tej samej odległości - dziecko wodzi wzrokiem i główką za klamrą. Wniosek - chłopak już wie, co dobre! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopijnik2 Napisano 28 Kwiecień 2008 Share Napisano 28 Kwiecień 2008 sprawdź - czy rozpozna podróbę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danieloff Napisano 28 Kwiecień 2008 Autor Share Napisano 28 Kwiecień 2008 Hmmm... akurat nie mam ¿adnej podróby w kolekcji, ale to dobra my¶l:-) Tylko pewnie jak nastêpne pokolenie doro¶nie, to podróby te¿ ju¿ bêd± doskonalsze, mo¿e nawet nie do odró¿nienia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SZZ Napisano 28 Kwiecień 2008 Share Napisano 28 Kwiecień 2008 Jeszcze raz gratulujê Ci Daniel wspania³ego syna i ¿yczê aby nigdy nie zabrak³o Ci dla niego cierpliwo¶ci:)Pozdrawiam:)S³awek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.