longwood Napisano 19 Kwiecień 2008 Autor Napisano 19 Kwiecień 2008 nietrudno na forum dostrzec rozne konflikty pomiedzy 'grupami' poszukiwaczy.Moze ktos w miare bez emocji wyjasnic kto kogo za co nie lubi?NIe chodzi mi oczywiscie o personalne animozje:-)
mowglyn Napisano 19 Kwiecień 2008 Napisano 19 Kwiecień 2008 A więc pytasz, co mi się nie podoba? Powiem Ci. Ty mi się nie podobasz! :)
acer Napisano 19 Kwiecień 2008 Napisano 19 Kwiecień 2008 Po co się grzebać w bagnie, kiedyś były tu z tego powodu ostre zadymy, włącznie z balansowaniem na granicy pozwów sądowych, w końcu Bocian rozgonił towarzystwo i ucichło.Zamiast pytać pogrzeb w archiwum, to znajdziesz....Nie ma sensu ciągnąć wątku, wywlekać cudze sprawy i to nieobecnych.
skyluke Napisano 19 Kwiecień 2008 Napisano 19 Kwiecień 2008 Znowu szuka dymu, daj sobie siana chłopie. I tak w każdym wątku, mało ma sucharów. Tym razem dyskusji nie podejme, bo nie warto.
longwood Napisano 19 Kwiecień 2008 Autor Napisano 19 Kwiecień 2008 Wam nie pasuje to prosze bardzo moda o usuniecie watku...Zwyczajnie chcialem wiedziec o co sa zadymy, a wiecie ze sa czesto
Heruss Napisano 19 Kwiecień 2008 Napisano 19 Kwiecień 2008 DługieDrewienko"(to chyba z indiańska ;)) odpowiem Ci na priv, bo i tak wytną jak ktoś pisał w innym wątku że to forum Bociana to nie prawda to forum Odkrywcy a Bocian poprostu pracuje. PO co dawać pretekst do ciącia...PozdroHeruss
Swiety82 Napisano 19 Kwiecień 2008 Napisano 19 Kwiecień 2008 Zadymy często pojawiają się w wyniku różnicy zdań :)
herbstnebel Napisano 19 Kwiecień 2008 Napisano 19 Kwiecień 2008 jeśli dobrze pamiętam to z powodu znalezionych/wyciąganych fantów głównie. Wiesz... ciężkich, wojennych, a najlepiej poniemieckich kotowatych = ojro, ojro, ojro.w końcu jak nie wiadomo o co chodzi, to chodzi o kotki i pochodne za ojro :D
mowglyn Napisano 19 Kwiecień 2008 Napisano 19 Kwiecień 2008 Sparafrazuję klasyczne powiedzenie: Postów cięcie też zajęcie! :D
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.