Skocz do zawartości

Precz z Bocianem!!!

niechcecietu!!!

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 247
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Bo to wszystko przez twoją matkę ,strasznie o siebie nie dba ,nie myje się ,nie goli ,zarosła jak dziki agrest , a jak się koło mnie kładzie to jedzie od niej tanim mszalnym winem .Ale zaraz ,może to nie była twoja matka ,strasznie skołowany jestem po tym nowym kadzidle.Pozdro...

Już jestem ,a wy co tacy zabetonowani ,Bocian był jest i będzie ,żadna siła jak na razie tego nie zmieni ,bo i po co.Jacenty powiedz że cię UFO porwało , pewno nie uwierzy ale będzie przynajmniej śmiesznie .A tym wszystkim poprawnym dobrze ułożonym konserwatystom mówię bbbłłłeeeeeeeeeeeeeeeee.Pozdroooo.....

Panowie, schodzicie na psy" - wczoraj pomysł gonił pomysł a dziś co?
Jestem zawiedziony. Ba , jestem zdumiony, gdzie się podziała wasza .... no, jak to.... się.... , a wiem, elokwencja. Gdzie pomysł na dyskusję.
Gdzie jakże nowe, lotne, wzniosłe idee - wzniosłe i lotne to dobre słowo związane z bocianami.

przypieprzyliście się jak rzep do psiego ogona do organizty, a chłop nie winny.
Co on ma wspólnego z bocianem, z ptacwem co ma wspólnego, o forum Odkrywcy nie wspomnę (ani o dzieciach - kochanie, cicho, jeszcze nie termin)

Ludu pracujący miast i wsi.... nie, to chyba z Wieśka.

Tak czy siak, apeluję, tchnijcie życie w ten temat, uderzcie jak grom z jasnego nieba epitetem, naubliżajciejcie akagiemu jak grubas to uczynił.
I w ogóle.

No, to by było na tyle (to z Króla Lwa" - córka oglądała)
chyba cofam się w rozwoju.

adieu

ps. trzeba dać kartkę longwoodowi za brak poczucia humoru.
Albo zrobić mu szkolenie.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie