kokesh Napisano 18 Kwiecień 2008 Share Napisano 18 Kwiecień 2008 Tak sobie czytam te pierdoły ,i tak sobie myślę jak to dobrze robi od czasu do czasu pieprzenie takich głupot ,jakoś tak oczyszcza umysł .Pozdro... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kurt Napisano 18 Kwiecień 2008 Share Napisano 18 Kwiecień 2008 dosłownie a wszystko dlatego że obywatel który zapoczątkował owy temat chciał tylko dyskretnie ..........http://pl.youtube.com/watch?v=23_jF5D72cE&feature=relatedpozdrawiam Kurt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacenty2004 Napisano 18 Kwiecień 2008 Share Napisano 18 Kwiecień 2008 Ale tato , czy wszyscy muszą od razu wiedzieć ,że mieszkamy na plebanii ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kokesh Napisano 18 Kwiecień 2008 Share Napisano 18 Kwiecień 2008 A co mam ludziom mówić ,że chodzę w tej czarnej długiej sukience bo jestem transwestytą .Pozdro... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacenty2004 Napisano 18 Kwiecień 2008 Share Napisano 18 Kwiecień 2008 Tato jak się jeszcze wyda ,że latasz w pończochach i stringach to ja się z rodziny wypisuje . ps i przestań w mojej obecności mówić do mamy siostro ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kokesh Napisano 18 Kwiecień 2008 Share Napisano 18 Kwiecień 2008 I tu mój synu muszę ci powiedzieć smutną prawdę , że twoją prawdziwą matką jest nasz organista .Pozdro... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacenty2004 Napisano 18 Kwiecień 2008 Share Napisano 18 Kwiecień 2008 to chwała Bogu, bo patrząc na matkę wątpiłem w Twój gust. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kokesh Napisano 18 Kwiecień 2008 Share Napisano 18 Kwiecień 2008 Jeśli już mowa o gustach to mógł byś kiedyś zaprosić do nas na kolację swoich kolegów z kółka różańcowego ,pośpiewali byśmy psalmy ,oni maja takie piękne wysokie głosy .Pozdro... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacenty2004 Napisano 18 Kwiecień 2008 Share Napisano 18 Kwiecień 2008 Jak byś nie przesadził na ostatniej imprezie to by może i przyszli... Tato jeden z nich to miał już prawie dziewczynę ,a teraz to chłopak nie wie gdzie przód ,a gdzie tył ...tak żeś go wyobracał! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swiety82 Napisano 18 Kwiecień 2008 Share Napisano 18 Kwiecień 2008 Tato...ekhm Ojciec ma ostatnio już nowych znajomych... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kokesh Napisano 18 Kwiecień 2008 Share Napisano 18 Kwiecień 2008 Bo to wszystko przez twoją matkę ,strasznie o siebie nie dba ,nie myje się ,nie goli ,zarosła jak dziki agrest , a jak się koło mnie kładzie to jedzie od niej tanim mszalnym winem .Ale zaraz ,może to nie była twoja matka ,strasznie skołowany jestem po tym nowym kadzidle.Pozdro... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swiety82 Napisano 18 Kwiecień 2008 Share Napisano 18 Kwiecień 2008 jakim winie i kadzidle???? Po tym ostatnim koniaku" :P (... :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacenty2004 Napisano 18 Kwiecień 2008 Share Napisano 18 Kwiecień 2008 Lolek i Bolek...i tej wersji będę się trzymał ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kokesh Napisano 18 Kwiecień 2008 Share Napisano 18 Kwiecień 2008 Dobra jacenty,spadam,dzisiaj jeszcze przede mną próba ,chlanie ,pobudka o 5.oo wypad nad Bzurę po kluczyki od fiata wujka Ryśka które zgubił we wrześniu 1939r i prosił żebym znalazł .Bawcie sie dobrze .Pozdro... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacenty2004 Napisano 18 Kwiecień 2008 Share Napisano 18 Kwiecień 2008 a ja jeszcze 2 godziny w robocie i potem od razu jadę 100km i dajemy w palnik ...bedą czekać :) ps jeszcze nie wiem co powiem kobicie jak wróce za trzy dni do chałupy ...i tu czekam na propozycję wymówki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 18 Kwiecień 2008 Share Napisano 18 Kwiecień 2008 wracają do tematu -no dobra wywalicie " Bociana hehehe i co dalej ? :):) kto niemowlaki będzie podrzucał ? –od razu pisze że nie ja - plecy mnie bolą -pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 18 Kwiecień 2008 Share Napisano 18 Kwiecień 2008 ale od kiedy Bociek sie odezwal to watek baaardzo stracil na atrakcyjnosci :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 18 Kwiecień 2008 Share Napisano 18 Kwiecień 2008 woytas -ale to nic nowego :):):) -pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 18 Kwiecień 2008 Share Napisano 18 Kwiecień 2008 kapiszon sie zrobil taki rozmiekniety... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
acer Napisano 18 Kwiecień 2008 Share Napisano 18 Kwiecień 2008 Już dawno mówiłem, że na forum potrzeba godziny policyjnej.....a tak bardak się zrobił...Zablokuj Woytas, szkoda serwera... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cronos Napisano 18 Kwiecień 2008 Share Napisano 18 Kwiecień 2008 Zablokowac i zostawić tylko pierwszy wpis i bociana, a reszta wypocin na śmietnik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
longwood Napisano 18 Kwiecień 2008 Share Napisano 18 Kwiecień 2008 dla ozywienia atmosfery proponuje karteczki dla wszystkich autorow postow:-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 18 Kwiecień 2008 Share Napisano 18 Kwiecień 2008 luzy by sie zrobily na forum ;)Prezes kazali zostawic tom zostawil :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kokesh Napisano 18 Kwiecień 2008 Share Napisano 18 Kwiecień 2008 Już jestem ,a wy co tacy zabetonowani ,Bocian był jest i będzie ,żadna siła jak na razie tego nie zmieni ,bo i po co.Jacenty powiedz że cię UFO porwało , pewno nie uwierzy ale będzie przynajmniej śmiesznie .A tym wszystkim poprawnym dobrze ułożonym konserwatystom mówię bbbłłłeeeeeeeeeeeeeeeee.Pozdroooo..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akagi Napisano 18 Kwiecień 2008 Share Napisano 18 Kwiecień 2008 Panowie, schodzicie na psy" - wczoraj pomysł gonił pomysł a dziś co? Jestem zawiedziony. Ba , jestem zdumiony, gdzie się podziała wasza .... no, jak to.... się.... , a wiem, elokwencja. Gdzie pomysł na dyskusję. Gdzie jakże nowe, lotne, wzniosłe idee - wzniosłe i lotne to dobre słowo związane z bocianami. przypieprzyliście się jak rzep do psiego ogona do organizty, a chłop nie winny. Co on ma wspólnego z bocianem, z ptacwem co ma wspólnego, o forum Odkrywcy nie wspomnę (ani o dzieciach - kochanie, cicho, jeszcze nie termin) Ludu pracujący miast i wsi.... nie, to chyba z Wieśka. Tak czy siak, apeluję, tchnijcie życie w ten temat, uderzcie jak grom z jasnego nieba epitetem, naubliżajciejcie akagiemu jak grubas to uczynił. I w ogóle. No, to by było na tyle (to z Króla Lwa" - córka oglądała) chyba cofam się w rozwoju. adieups. trzeba dać kartkę longwoodowi za brak poczucia humoru. Albo zrobić mu szkolenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.