lina_90 Napisano 5 Marzec 2008 Autor Share Napisano 5 Marzec 2008 Witam serdecznie. Czy ktoś z forumowiczów gra może w sieci? Ja najczęsciej bywam na serwerze, IP: 85.10.203.174:28961pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
to17071990 Napisano 5 Marzec 2008 Share Napisano 5 Marzec 2008 No ba ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal1514 Napisano 6 Marzec 2008 Share Napisano 6 Marzec 2008 oczywiscie ze gram ;> tzn dawno juz nie gralem chyba z miesiac.... ale w najblizszym czasie sobie zgaram Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lina_90 Napisano 27 Kwiecień 2008 Autor Share Napisano 27 Kwiecień 2008 No to koledzy może podzielicie się nickami :) mój to:[][] Mo^rg^anpzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RayanPeter Napisano 19 Maj 2008 Share Napisano 19 Maj 2008 RaYaN (snip) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DJ MHz Napisano 25 Maj 2008 Share Napisano 25 Maj 2008 rok w to nie grałem... ale pamietam że snajperem byłem najlepszym na planszach :] ile to ludzi wyklinało na mnie... hehe, praktyka miesięczna i się wyrobiło. A teraz płyte zgubiłem, a pograł bym... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartekpl55 Napisano 27 Maj 2008 Share Napisano 27 Maj 2008 Ja gram i mam nick stg.Prince i ..::OSMAN::..PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skolcio Napisano 30 Maj 2008 Share Napisano 30 Maj 2008 Zdarza mi się zagrać nick: Klaus PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rg428 Napisano 3 Grudzień 2010 Share Napisano 3 Grudzień 2010 też czasem pykam .mój nick JAREMA PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GeneralRemek Napisano 13 Maj 2011 Share Napisano 13 Maj 2011 Gra ktoś jeszcze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kacell Napisano 22 Czerwiec 2011 Share Napisano 22 Czerwiec 2011 A gra ktoś jeszcze w starego dobrego medala Allied Assault na necie :D ? Mnie można spotkakć pod nickiem kacell(PL) jakby co:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek94 Napisano 24 Listopad 2011 Share Napisano 24 Listopad 2011 ja młócę pod podobnym nickiem co na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
horzak Napisano 28 Styczeń 2012 Share Napisano 28 Styczeń 2012 Ja również gram w CoD II.Mój nick: Cpt.NemoZapraszam do gry!!Pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eksplorator1995 Napisano 3 Luty 2013 Share Napisano 3 Luty 2013 Nadal ktoś gra :)? Nie chcę zakładać nowego wątku. Jak co piszcie, podam serwery. Bo na zimową porę można pograć w grę z Klimatem :). Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Midas Napisano 4 Grudzień 2013 Share Napisano 4 Grudzień 2013 Hehe wiedziałem że inni też musieli wpaść na pomysł żeby się poszukać na forum, wpadłem i ja :) Obecnie cały czas siedzę na serwerze czeskim Hantika " rifle bo all weapon mi sie znudził. Mój nick to Wolf88Pl :D Panie Cpt.Nemo my sie spotkaliśmy już w sieci dobrze pamiętam ten nick musiało to być na all weapon dawno Pozdrawiam i zapraszam na Hantike na rifle będę czekał w zakamarkach Stalingradu i innych map :D Zapraszam wszystkich oczywiście, serwer spoko dużo czechów, słowaków i cała dawna Jugosławia więc z dogadaniem sie nie ma problemu :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.