martian. Napisano 4 Styczeń 2008 Share Napisano 4 Styczeń 2008 Ale z Ciebie Alfred, a nawet Hitchcock;))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daro76 Napisano 4 Styczeń 2008 Share Napisano 4 Styczeń 2008 No to czekamy na reszte opowieści i może foto na okrase. Pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik Napisano 4 Styczeń 2008 Share Napisano 4 Styczeń 2008 Rośnie Nam nowy Szczepciu:))?Czekamy na dalszą część historii.Jakieś wielkie drzwi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wars98 Napisano 4 Styczeń 2008 Share Napisano 4 Styczeń 2008 Witam!Na prośbę kol. Sosnowisko1 wklejam zdjęcie śrubki". ;)Pozdrawiamwars98 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wilzken Napisano 4 Styczeń 2008 Share Napisano 4 Styczeń 2008 Sosnowisko1, ale Ty to potrafisz i tak już wybujałą wyobraźnię poszukiwaczy:)Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mjut Napisano 4 Styczeń 2008 Share Napisano 4 Styczeń 2008 i nadal nic...może zginął wyciągając tą niewiarygodną blachę...cześć jego pamięci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wars98 Napisano 4 Styczeń 2008 Share Napisano 4 Styczeń 2008 Kol. Sosnowisko1 zaatakuje ponownie chyba dopiero w poniedziałek. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 4 Styczeń 2008 Share Napisano 4 Styczeń 2008 Pewnie jakiś zabłąkany Tygrys"... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik Napisano 4 Styczeń 2008 Share Napisano 4 Styczeń 2008 Nom, jak się wars odzywa...Maczał w tym palce:)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczepciu Napisano 4 Styczeń 2008 Share Napisano 4 Styczeń 2008 Karpik, ja z tym czołgiem nie mam nic wspólnego.Pozdr.szczepciu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pomsee Napisano 4 Styczeń 2008 Share Napisano 4 Styczeń 2008 O rany a mniejszego zdjęcia to już wstawić nie można było? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik Napisano 4 Styczeń 2008 Share Napisano 4 Styczeń 2008 Na czołg to za mały sygnał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adr Napisano 4 Styczeń 2008 Share Napisano 4 Styczeń 2008 bez sensu.. zamiast pelnej opowiastki mamy tu jakis serial, nastepny Szczepciu".. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczepciu Napisano 5 Styczeń 2008 Share Napisano 5 Styczeń 2008 Co Wy tak z tym szczepciem, przecież to nie mój wątek.Sosnowisko, to co to za czołg?Pozdr.szczepciu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy ss Napisano 6 Styczeń 2008 Share Napisano 6 Styczeń 2008 jesli kolega sosnowisko1 napisze chociaz w polowie takie opowiadanko przygody jak szczepciu to moze byc tych dalszych czesci nawet 50:)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tombspider Napisano 6 Styczeń 2008 Share Napisano 6 Styczeń 2008 eh... kolega sosnowisko1 nie odzywa się, bo pewnie Tygrysa tam wytargał i sprzedał już na zachód za grube ojro :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leśnik303 Napisano 6 Styczeń 2008 Share Napisano 6 Styczeń 2008 albo było tak:Wykopali zatankowany do pełna czołg.Próbowali go odpalić ale rozrusznik nie trybił,bo jakiś idiota 63 lata temu go na światłach zostawił i aku klęknoł.Na szczęście z popychu się udało,czołg pierdnął na siwo i pojechali... :)oczywiście żartowałem:)ale chciałbym,żeby sosnowisko po kilku dniach kopania napisał coś podobnego:):)Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mjut Napisano 7 Styczeń 2008 Share Napisano 7 Styczeń 2008 ja proponuję kolegę zastrzelić, bo mnie zaczyna w*&^%$#@..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tombspider Napisano 7 Styczeń 2008 Share Napisano 7 Styczeń 2008 witamy kolegę! Cóż, zapowiada się ciekawie. Komentarze niepotrzebne - szpadel w dłoń i do dzieła :)Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szym Napisano 7 Styczeń 2008 Share Napisano 7 Styczeń 2008 Zacznijmy od 7P7, bo najpopularniejsza? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopijnik2 Napisano 7 Styczeń 2008 Share Napisano 7 Styczeń 2008 szym - daj koledze dokończyć... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbyniek Napisano 7 Styczeń 2008 Share Napisano 7 Styczeń 2008 Kolego sosnowisko napisz co tam było bo rozpisujesz się tak jakbyś pisał książkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczepciu Napisano 7 Styczeń 2008 Share Napisano 7 Styczeń 2008 Kolego zbyniek co Ty taki nerwowy jesteś, niedługo wszystko sie wyjaśni.Pozdr.szczepciu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tombspider Napisano 7 Styczeń 2008 Share Napisano 7 Styczeń 2008 A ja wiem co to jest !! To żelazna blacha o długości ponad dwóch metrów, złośliwie zakopana metr pod ziemią :PCzekamy na te zdjęcia z komórki i kolejne relacje :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbyniek Napisano 7 Styczeń 2008 Share Napisano 7 Styczeń 2008 Człowiek czeka trzy dni,a tu dalej to samo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.