lufcik Napisano 21 Wrzesień 2008 Share Napisano 21 Wrzesień 2008 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lufcik Napisano 21 Wrzesień 2008 Share Napisano 21 Wrzesień 2008 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lufcik Napisano 21 Wrzesień 2008 Share Napisano 21 Wrzesień 2008 :)i t by było na tyle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
knieszkowiecki Napisano 22 Wrzesień 2008 Share Napisano 22 Wrzesień 2008 Szkoda że mnie tam nie było.Postępy są znaczne i myślę że niewierni zmienią zdanie o waszych pracach, zwłaszcza że ozdrabniacie"się.To tylko dowodzi o Waszej determinacji i profesjonaliżmie.Tyle wazeliny, gratuluję i pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
greg66 Napisano 22 Wrzesień 2008 Share Napisano 22 Wrzesień 2008 Ech........ nic dodać nic ująć no ślicznie wygląda .POZDROWIENIA dla EKIPY 7TP. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pomsee Napisano 22 Wrzesień 2008 Share Napisano 22 Wrzesień 2008 lufcik dzięki za fotki :)))FWP BRAWO!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRUSZYNA Napisano 22 Wrzesień 2008 Share Napisano 22 Wrzesień 2008 WitamBardzo cieszą postępy prac przy 7TP i TK3-gratulacje i pozdrowienia dla całej załogi FWP!kruszyna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akagi Napisano 22 Wrzesień 2008 Share Napisano 22 Wrzesień 2008 Była tragiczna.... pogoda.Bardzo przepraszam wszystkich, ale 3/4 rzeczy nie udało się pokazać - na przykład, nie zdążyliśmy dokręcić blach w brakujących miejscach 7 TP (chociaż mieliśmy je ze sobą) Brakło tydzień by pokazać go z wieżą... Ale trudno, jeszcze będzie okazja. pozdrawiamJaH - FWP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akagi Napisano 22 Wrzesień 2008 Share Napisano 22 Wrzesień 2008 Lufcik, czy można się do ciebie zwrócić z prośbą o te zdjęcia w dużej rozdzielczości, z prawem do wykorzystania.Będę zobowiązany.Jacek Haber - FWPjacekhaber@onet.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
knieszkowiecki Napisano 22 Wrzesień 2008 Share Napisano 22 Wrzesień 2008 Właśnie oglądam zdjęcia z Bzury 2007 i 7kę.Wygląd dzisiejszy jest naprawdę super,mimo że nie dokręciliście wielu elementów tych co byłyrok temu, ale nie wszstko naraz rozumię.Jeszcze raz pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lufcik Napisano 22 Wrzesień 2008 Share Napisano 22 Wrzesień 2008 Akagi wysłałem ci na podany adres, daj znać czy doszły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hetfield Napisano 22 Wrzesień 2008 Share Napisano 22 Wrzesień 2008 Moje gratulacje!Trzymam kciuki, by oba pojazdy niedługo pojechały o własnych siłach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akagi Napisano 22 Wrzesień 2008 Share Napisano 22 Wrzesień 2008 Doszło. Podeślij mi jeszcze nazwisko autora :))))))))Wielkie dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lufcik Napisano 23 Wrzesień 2008 Share Napisano 23 Wrzesień 2008 Zdjęcia są moje możecie je wykorzystaćPozdrawiamtomek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
greg66 Napisano 24 Wrzesień 2008 Share Napisano 24 Wrzesień 2008 Fajnie by było gdybyście poskręcali wszystkie blachy zmontowali wieżę i załadowali kilka zdjęć całości.Pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PATRON Napisano 25 Wrzesień 2008 Autor Share Napisano 25 Wrzesień 2008 greg66blachy nie będą zamontowane w większej ilości ponieważ nie ma to najmniejszego sensu , trzeba by je było zdejmować w czesie montażu elementów układu napędowego.dopiero po zamontowaniu silnika, sprzęgieł skrzyni etc będą montowane blachy pzdr PATRON Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Walwuch Napisano 25 Wrzesień 2008 Share Napisano 25 Wrzesień 2008 A ja mam takie pytanie - czy w przyszłości będziemy mieć okazję ku temu, by usłyszeć warkot dieslowskiego Saurer VBLD?? Co z peryskopem odwracalnym Grundlacha oraz naszym boforsem 37 mm? Zamierzacie w tych przypadkach zastosować jakieś części zamienne? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 25 Wrzesień 2008 Share Napisano 25 Wrzesień 2008 Pięknie wyglądają - wielkie gratulacje Panowie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
greg66 Napisano 25 Wrzesień 2008 Share Napisano 25 Wrzesień 2008 PATRONIE.Wiem masz racje ale już nie mogę sie doczekać kiedy skończycie.Kupa pracy jeszcze przed Wami wiec trzymam kciuki i życzę powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Pl Napisano 27 Wrzesień 2008 Share Napisano 27 Wrzesień 2008 Lufcik ja tez dołączam się do prośby o przesłanie zdjęć w dużej rozdzielczości na maila marekmaster@gmail.comPozdrawiam Marek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
knieszkowiecki Napisano 4 Październik 2008 Share Napisano 4 Październik 2008 Mam pytanie czy Projekt Vickers to Wy, czy ktoś inny.I jeśli jest możliwość to jakieś bliższe informacje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blackdog Napisano 4 Październik 2008 Share Napisano 4 Październik 2008 też bym się podpiął pod to pytanie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.