Seb Blatter Napisano 4 Styczeń 2008 Share Napisano 4 Styczeń 2008 Airsoft, fotografia i parę innych rzeczy ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzysiekzzr Napisano 4 Styczeń 2008 Share Napisano 4 Styczeń 2008 Witam.Motocykle(te nowsze)i turystyka motocyklowa ale ostatnio trochę czasu mało-wiadomo praca.Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swiety82 Napisano 4 Styczeń 2008 Share Napisano 4 Styczeń 2008 Stare dworki, Pałace, rekonstrukcje sztukaterii, herbów, innych detali architektury sprzed lat...Teraz dłubię przy takim herbiku :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
8total4 Napisano 4 Styczeń 2008 Share Napisano 4 Styczeń 2008 @Front 45:takie tam toye ;)teraz przeważnie papier, kiedys underground.kto wie ten wie;)pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablcbr Napisano 4 Styczeń 2008 Share Napisano 4 Styczeń 2008 Stare motocykle nowe tez oczywiście ;) stąd ksywa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kurt Napisano 4 Styczeń 2008 Share Napisano 4 Styczeń 2008 Od paru lat żyję i uczestniczę czynnie w świecie AS z paroma ludźmi z Korpusu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Der Panzerfahrer Napisano 4 Styczeń 2008 Share Napisano 4 Styczeń 2008 Trooper85,mam do ciebie pytanie..., czy mozna u ciebie zamowic taki rysunek?? jesli tak to daj znac na priva Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Apollo18 Napisano 4 Styczeń 2008 Share Napisano 4 Styczeń 2008 Trooper85 a dałbyś rade narysować jakiegoś Niemca ze snajperka albo czymś takim??;>;D Ja bym miał takie większe zamówienie:DOdezwij sie na gg: 4545179Rośnie nam Leonardo da Vinci :p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krystian-szabla Napisano 4 Styczeń 2008 Autor Share Napisano 4 Styczeń 2008 obiecane fotki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krystian-szabla Napisano 4 Styczeń 2008 Autor Share Napisano 4 Styczeń 2008 troche zakurzone niestety .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krystian-szabla Napisano 4 Styczeń 2008 Autor Share Napisano 4 Styczeń 2008 m Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krystian-szabla Napisano 4 Styczeń 2008 Autor Share Napisano 4 Styczeń 2008 puma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krystian-szabla Napisano 4 Styczeń 2008 Autor Share Napisano 4 Styczeń 2008 staruszek ale lubie go Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krystian-szabla Napisano 4 Styczeń 2008 Autor Share Napisano 4 Styczeń 2008 a to obecnie na warsztacie, jeszcze malowanie kalki brud i detale Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swiety82 Napisano 4 Styczeń 2008 Share Napisano 4 Styczeń 2008 Fw-190???Chyba że się mylę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akagi Napisano 4 Styczeń 2008 Share Napisano 4 Styczeń 2008 pewnie by mnie nikt nie podejrzewał, ale... paleontologia. Szczególnie fauna ery mezozoicznej. Choć wielkorakiem w kamieniu też nie pogardze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krystian-szabla Napisano 4 Styczeń 2008 Autor Share Napisano 4 Styczeń 2008 owszem fw-190 tylko ze w wersji A8\\R11 czyli z antenami do lotow nocnych , nastepny w kolejce jest He 177 oraz olbrzymi Ju 290 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
8total4 Napisano 4 Styczeń 2008 Share Napisano 4 Styczeń 2008 @akagi:bedac mlodszy, bardzo mnie to pociagalo.. mieszkam niedaleko kamieniolomu, pn-zach granicy Jury krakowsko-czestochowskiej i szukalismy z kolegami amonitów itp. raz znalazlem tylko skamienialosc, ktorej nie potrafilem zidentyfikowac. cos a'la żebra i kręgoslup, wkomponowane w kamień.. podejrzewam że Trylobit, ale zgubilem znajde..pozdro!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swiety82 Napisano 4 Styczeń 2008 Share Napisano 4 Styczeń 2008 he he, ja także jestem modelarzem z zamiłowania... :)Szkoda tylko, że teraz modele są takie drogie, kiedyś nawet wydaje się było więcej polskich wyprasek, teraz tylko Revell i inne, za stosowną cenę oczywiście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cronos Napisano 4 Styczeń 2008 Share Napisano 4 Styczeń 2008 Miałem kiedyś fioła na zbieraniu minerałów, mam ładna kolekcję. I przy okazji trafiło się parę okazów fauny mezozoicznej. Widzę ze Krystan-szabla malujesz aerografem? ja się niestety nie dorobiłem. Maluję pędzelkami i pałeczkami do uszu, a potem najlepsze, czyli rudzing" :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cronos Napisano 4 Styczeń 2008 Share Napisano 4 Styczeń 2008 I jedenastka dla f25jsf :) zakurzona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krystian-szabla Napisano 4 Styczeń 2008 Autor Share Napisano 4 Styczeń 2008 marderek italerki ? Swiety82 modele sa drogie ale mozna znalezc tanie a dobre ! rewel w skali 1;72 wypuzcza na rynek modeliki w cenie 15-18 zl i sa to dobre modele np me 262 fw190 me 109 itp p 51 .... co do polskich wyprasek to owszem jest ich mniej ale poziom jest wyzszy .polecam zwlaszcza zywiczne modele polskich firm przedstawiajace polskie maszyny . z plastkikow polecam np karasia i cala serie pojazdow na podwoziu tks z firmy mirage:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swiety82 Napisano 4 Styczeń 2008 Share Napisano 4 Styczeń 2008 krystian-a żebyś wiedział że jutro podejdę do modelarskiego, narobiłeś mi smaku na jakiś model :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krystian-szabla Napisano 4 Styczeń 2008 Autor Share Napisano 4 Styczeń 2008 a oto i moje drugie zycie ":) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krystian-szabla Napisano 4 Styczeń 2008 Autor Share Napisano 4 Styczeń 2008 Swiety82 sluze pomoca w wyborze :) kurde moze waro by zalozyc dzial poswiecony modelarstwu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.