Skocz do zawartości

okolice Poznania vol. 5

kamdrum

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 280
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
:) nikt nikogo nie ignoruje!

Dostęp na Pyrę dostaje teraz wyłącznie Koleżanka / Kolega sprawdzony w terenie :).... ewentualnie Ktoś z polecenia
Starej Gwardii ".

Nie będzie żadnych odstępstw od w/w reguły.

Po dzisieszym spotkaniu < ( twarzą w twarz :) >, Rada Starszych zadecydowała, że zakładamy oficjalne Stowarzyszenie - nie będziemy kryć się po krzakach, a naszą pasję i wiedzę będzie można wykorzystać tak, by służyła innym....( o ile tego chcą ).

Szczegóły obgadamy na Pyrece - niestowarzyszonych zaparszam do dyskusji ( tutaj ), ew. podczas wspólnego wypadu.

Sv

281, wyrazy współczucia...

Dziś niestety dopiero teraz dobiłem, ech kłopoty techniczne :( Weekendowe wypady okazały się bardzo udane i typowo monetkowe :) Chwalić się nię będę, ale kilka naprawdę ciekawych trafień wpadło (szczegóły na PS) :)
Przy okazji spotkania odżył temat stowarzyszenia, jak widać po ostatnim jest to jednak pomysł godny poświęcenia uwagi :) Wszystkich zainteresowanych zapraszam oczywiście do dyskusji w tym temacie :)
Zdjęcia z naszego safari" wyślę każdemu w weekend :)
Pozdr.

Ok, chwila by nadrobić zaległości :) Widzę że kolega Fakker nawet się odezwał :) Może tak zamiast polmosy kopać ruszyłby kiedyś swoje 4 litery z nami spenetrować jakiś teren :)
Focke, dzięki! Mam nadzieję, że wszyscy zainteresowani do następnego spotkania się z tym zapoznają - musimy w końcu coś uradzić w tej kwestii :)
Jastrząb, w tej chwili trwają prace nad stroną, pomyślę o tym w weekend, może znajdę chwilę czasu bo weekend wyjazdowy :)

Witam, nie było mnie tu kupe czasu, jakoś tak wyszło, zmiana pracy i wiele zmian, ale nadal w Poznaniu, czytając wasze posty natknąłem się na pomysł waszego stowarzyszenia, bardzo chętnie stałbym się jego częścią, może nie najaktywniejszą do momentu aż popełnię w maju małżeństwo :) PG jeżeli Twój numer jest aktualny to się odezwę wkrótce, póki co jestem na wygnaniu u Niemców.

Co taka cisza? Byliście gdzieś? U mnie tak sobie, ale narzekać też specjalnie nie mogę :) Wpadło 10 pfenning 1875, 10 pfenning 1876, 1 pfenning 1901, 1 kopiejka 1908, 5 kopiejek 1911 i sympatyczny krzyżyk carski :)
Krystek, mój nowy numer masz? Odezwij się jak wrócisz :)

Priwiet!
Cicho bo na wsi siedzę:)
U mnie w standardzie drobne monety Republiki Weimarskiej ( w tym 50 pf Ni z 1928 co mnie bardzo cieszy i VI einen thaler 1823 - monetka o ładnym wzorze ). Niestety aparat gdzieś mi się tera zapodział...

Fakker zapraszamy - czerwony kapturek może nie jedne drzwi by nam przy okazji otworzył:)
Ps. co te chłopaki z B. tak często z suszarką" stoją?:)

Jutro znów będę na wsi i trochę po lesie do środy pochodzę...
Sv

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie