Sv Napisano 26 Styczeń 2008 Share Napisano 26 Styczeń 2008 Ustliliśmy, że jutro zbiórka na parkungu koło pływalni w B. o godz.9.30.Zabrać na wszelki wypadek coś na deszcz - np. 3 piwka:)Wyprawa monetkowa "Sv Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fakker Napisano 27 Styczeń 2008 Share Napisano 27 Styczeń 2008 No pochwalcie się koledzy co tam wyszło bo moje ostatnie znaleziska w postaci Polmosów i innego mało interesującego złomu przyprawiły mnie o depresję .:( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sv Napisano 27 Styczeń 2008 Share Napisano 27 Styczeń 2008 A... jednak żyjesz:) A już myślałem, że Cie przenieśli jak Żetona....Zamiast polmosy zbierać, to byś się podpiął pod naszą skromną grupkę i w teren uderzył :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Saper93 Napisano 27 Styczeń 2008 Share Napisano 27 Styczeń 2008 Witam!Koledzy, o co chodzi z ta pyrą? Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fakker Napisano 27 Styczeń 2008 Share Napisano 27 Styczeń 2008 Sv no dzięki jeszcze żyję choć jakoś ostatnio w Pozku cięzko mnie zastać bo szlajam się w innej częsci kraju ale już niedługo wracam mam nadzieję na stałe".O ile wodzowie nic innego nie wymyślą :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Saper93 Napisano 27 Styczeń 2008 Share Napisano 27 Styczeń 2008 Czy ja mam wrażenie, czy wszyscy mnie ignoruja? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bonzo74 Napisano 27 Styczeń 2008 Share Napisano 27 Styczeń 2008 czy mi sie wydaje czy ktoś tu o jakąś pyrke pyta :DSaper93 żeby dostać się na pyrke musisz mieć plecy albo koledzy zweryfikują Ci w ternie,wskazne by było przybycie na dwa trzy wypady to kto wie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sv Napisano 27 Styczeń 2008 Share Napisano 27 Styczeń 2008 :) nikt nikogo nie ignoruje! Dostęp na Pyrę dostaje teraz wyłącznie Koleżanka / Kolega sprawdzony w terenie :).... ewentualnie Ktoś z polecenia Starej Gwardii ". Nie będzie żadnych odstępstw od w/w reguły.Po dzisieszym spotkaniu < ( twarzą w twarz :) >, Rada Starszych zadecydowała, że zakładamy oficjalne Stowarzyszenie - nie będziemy kryć się po krzakach, a naszą pasję i wiedzę będzie można wykorzystać tak, by służyła innym....( o ile tego chcą ).Szczegóły obgadamy na Pyrece - niestowarzyszonych zaparszam do dyskusji ( tutaj ), ew. podczas wspólnego wypadu.Sv Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
281 Napisano 28 Styczeń 2008 Share Napisano 28 Styczeń 2008 Witam!Sv-dziękuję za kondolencje.Już nie mogę się doczekać następnego zlotu.Pozdr.281 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamdrum Napisano 28 Styczeń 2008 Autor Share Napisano 28 Styczeń 2008 281 - chociaż nie wszyscy to napisaliśmy, to jednak wszyscy dołączamy się do słów SV... Mam nadzieję, że jakoś się trzymasz...Tymczasem, do następnego kopania! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sv Napisano 28 Styczeń 2008 Share Napisano 28 Styczeń 2008 Guziorek - chyba jakiegoś górnika??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sv Napisano 28 Styczeń 2008 Share Napisano 28 Styczeń 2008 a ten to chyba jakiś ptasior? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sv Napisano 28 Styczeń 2008 Share Napisano 28 Styczeń 2008 Kazmierz - chyba lewy".... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jastrzab Napisano 28 Styczeń 2008 Share Napisano 28 Styczeń 2008 Witam panowie czyli zostalem usuniety z pyrki sory ale jakos niemialem czasu zagladac do niej bardzo bym prosil SV aby mnie ponownie wprowadzil w pyrke pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
281 Napisano 28 Styczeń 2008 Share Napisano 28 Styczeń 2008 Kamdrum-jakoś trza żyć dalejDzięki! dla Wszystkich.Pozdr.281 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sv Napisano 28 Styczeń 2008 Share Napisano 28 Styczeń 2008 Ja jestem tylko podporucznik:)Gadaj z PG - jest Adminem - z tego co wiem na razie ma problemy z netem, stąd się jeszcze tu nie pojawił.Sv Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PG Napisano 28 Styczeń 2008 Share Napisano 28 Styczeń 2008 281, wyrazy współczucia...Dziś niestety dopiero teraz dobiłem, ech kłopoty techniczne :( Weekendowe wypady okazały się bardzo udane i typowo monetkowe :) Chwalić się nię będę, ale kilka naprawdę ciekawych trafień wpadło (szczegóły na PS) :)Przy okazji spotkania odżył temat stowarzyszenia, jak widać po ostatnim jest to jednak pomysł godny poświęcenia uwagi :) Wszystkich zainteresowanych zapraszam oczywiście do dyskusji w tym temacie :)Zdjęcia z naszego safari" wyślę każdemu w weekend :)Pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
focke Napisano 28 Styczeń 2008 Share Napisano 28 Styczeń 2008 na Pyrce wstawiłem przykładowy regulamin (statut) stowarzyszenia wszystkich zainteresowanych zapraszam do zapoznania sie z treścią Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jastrzab Napisano 30 Styczeń 2008 Share Napisano 30 Styczeń 2008 Witam PG jak wyzej pisalem prosil bym o ponownom rejestracje na pyrce pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PG Napisano 31 Styczeń 2008 Share Napisano 31 Styczeń 2008 Ok, chwila by nadrobić zaległości :) Widzę że kolega Fakker nawet się odezwał :) Może tak zamiast polmosy kopać ruszyłby kiedyś swoje 4 litery z nami spenetrować jakiś teren :)Focke, dzięki! Mam nadzieję, że wszyscy zainteresowani do następnego spotkania się z tym zapoznają - musimy w końcu coś uradzić w tej kwestii :)Jastrząb, w tej chwili trwają prace nad stroną, pomyślę o tym w weekend, może znajdę chwilę czasu bo weekend wyjazdowy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krysteks Napisano 31 Styczeń 2008 Share Napisano 31 Styczeń 2008 Witam, nie było mnie tu kupe czasu, jakoś tak wyszło, zmiana pracy i wiele zmian, ale nadal w Poznaniu, czytając wasze posty natknąłem się na pomysł waszego stowarzyszenia, bardzo chętnie stałbym się jego częścią, może nie najaktywniejszą do momentu aż popełnię w maju małżeństwo :) PG jeżeli Twój numer jest aktualny to się odezwę wkrótce, póki co jestem na wygnaniu u Niemców. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PG Napisano 2 Luty 2008 Share Napisano 2 Luty 2008 Co taka cisza? Byliście gdzieś? U mnie tak sobie, ale narzekać też specjalnie nie mogę :) Wpadło 10 pfenning 1875, 10 pfenning 1876, 1 pfenning 1901, 1 kopiejka 1908, 5 kopiejek 1911 i sympatyczny krzyżyk carski :)Krystek, mój nowy numer masz? Odezwij się jak wrócisz :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fakker Napisano 3 Luty 2008 Share Napisano 3 Luty 2008 PG napewno rusze kiedys z wami swoje cztery litery ale teraz znow poza Poznaniem jestem,a kanarek w serwisie więc chyba tylko jako człowiek do łopaty bym sie nadawał :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sv Napisano 3 Luty 2008 Share Napisano 3 Luty 2008 Priwiet!Cicho bo na wsi siedzę:)U mnie w standardzie drobne monety Republiki Weimarskiej ( w tym 50 pf Ni z 1928 co mnie bardzo cieszy i VI einen thaler 1823 - monetka o ładnym wzorze ). Niestety aparat gdzieś mi się tera zapodział...Fakker zapraszamy - czerwony kapturek może nie jedne drzwi by nam przy okazji otworzył:)Ps. co te chłopaki z B. tak często z suszarką" stoją?:)Jutro znów będę na wsi i trochę po lesie do środy pochodzę...Sv Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamdrum Napisano 3 Luty 2008 Autor Share Napisano 3 Luty 2008 A nawet miałem okazję dzisiaj tamtędy przejeżdzać koło 10. i po 15. i żadnych zielonych ani niebieskich ludzików nie widziałem :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.