yossarian Napisano 21 Grudzień 2007 Autor Share Napisano 21 Grudzień 2007 http://pl.youtube.com/watch?v=PL60dYBElkgbez komentarza.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik Napisano 21 Grudzień 2007 Share Napisano 21 Grudzień 2007 Czyścić nie trza"...smutne to;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cronos Napisano 21 Grudzień 2007 Share Napisano 21 Grudzień 2007 Akcent zzza Bugaaa, miały dzieciaki atrakcje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
to17071990 Napisano 21 Grudzień 2007 Share Napisano 21 Grudzień 2007 Znaleźli i od razu na youtuba:D. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
herbstnebel Napisano 21 Grudzień 2007 Share Napisano 21 Grudzień 2007 Jezis Marian, nie wiedziałem, że ktoś w Polsce w młodym wieku jeszcze nawija w takowym akcencie... leżę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
to17071990 Napisano 21 Grudzień 2007 Share Napisano 21 Grudzień 2007 To wielu rzeczy o polskiej , wiejskiej młodzieży nie wiesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
esus Napisano 21 Grudzień 2007 Share Napisano 21 Grudzień 2007 A ja to się prawie wzrószyłem,przypomniało mi to moje młode lata (podstawówka)jak wracałem ze szkoły z kumplem to nie szliśmy drogą tylko po polach zbierało się tego na kopy,tak po prostu leżało na wierzchu na świerzo zabronowanym polu, a potem wymieniało na jakieś monetki lub inne szpargały.ach... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
$pier$ Napisano 21 Grudzień 2007 Share Napisano 21 Grudzień 2007 Niczym Kargul i Pawlak xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bettcher Napisano 21 Grudzień 2007 Share Napisano 21 Grudzień 2007 tyle że kargul z jablem nie chodził tylko z krową ;;]] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik Napisano 21 Grudzień 2007 Share Napisano 21 Grudzień 2007 A Pawlak z malowaną świnią:)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mati$ Napisano 21 Grudzień 2007 Share Napisano 21 Grudzień 2007 A tam na spodziii co bedzieAHAHAHAHHAHAHA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mati$ Napisano 21 Grudzień 2007 Share Napisano 21 Grudzień 2007 Tylko nie wiem co tam moglo im pierdyknac w lapach, przeciez jakby nie ruszyli splonki to nic nie mialo by sie prawa stac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dect Napisano 21 Grudzień 2007 Share Napisano 21 Grudzień 2007 Ty sie jeszcze duzo musisz nauczyc... Jak cos lezy 60+ lat w ziemii to nigdy nie wiesz jak sie zachowa. Poza tym gmeranie w czyms takim trzymajac na nogach kolo brzucha to dopraszanie sie. Przesadzam powiesz? Wiesz jak latwo" zatamowac krwotok z pachwiny albo jelit? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pomsee Napisano 21 Grudzień 2007 Share Napisano 21 Grudzień 2007 dect naprawdę sądzisz, że amunicja pistoletowa 7,62 mm może eksplodować od trzymania jej w ręku??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
herbstnebel Napisano 21 Grudzień 2007 Share Napisano 21 Grudzień 2007 to17071990 ty sobie nie myśl, że ja jakiś mieszczuch z kontaktem zerowym z polską wsią! Tam skąd pochodzę, a jest to małopolska wiocha, już nawet tam się tak nie mówi z takim akcentem, a co dopiero młodzież :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stangret Napisano 21 Grudzień 2007 Share Napisano 21 Grudzień 2007 dect. Sorry, ale z tego co piszesz to dotykanie grozi eksplozja. Wtakim wypadku saperzy maja zerowa temperature rak czy co? Zgadzam sie tylko z jednym. Pewne pozostalosci sa bardzo niebezpieczne a inne prawie zupelnie niegrozne. Wystarczy troche wiedzy, wiedzy, znajomosci tematu i moze byc bezpiecznie. Bez zbytniej paniki przy zachowaniu ostroznosci. Pozdrawiam. Zdrowych Wesolych i Pogodnych Swiat i duzo owocnych poszukiwan. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dect Napisano 21 Grudzień 2007 Share Napisano 21 Grudzień 2007 pomsee - nie, nie to mam na mysli. Moze za bardzo generalizowalem, ale wole tak reagowac na wszelkie MW niz dzielic je na bardziej i mniej niebezpieczne. I tyle sie trabi na forach o tym, zeby nie ruszac i sie nie awic", a tu taki filmik i takie teksty tych matolow. Oczywiscie nie jestem az tak naiwny zeby myslec, ze wszyscy tak grzecznie zakopuja wszelkie MW jakie znajda, ale moze chociaz sie tym tak nie afiszowac? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
to17071990 Napisano 21 Grudzień 2007 Share Napisano 21 Grudzień 2007 Polska wieś bierze sie za wykopy:p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leśnik303 Napisano 21 Grudzień 2007 Share Napisano 21 Grudzień 2007 a jak ciekawie jakiś cwaniak podsumował nasze grono po komentarzu decta na you tubie...??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dect Napisano 21 Grudzień 2007 Share Napisano 21 Grudzień 2007 Po czesci (srodowisko) ma racje, ale nie omieszkalem mu juz odpowiedziec. Szkoda tylko, ze rozmowa jest a poziomie".... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chor. Napisano 21 Grudzień 2007 Share Napisano 21 Grudzień 2007 Panowie no i z czego to HA?? Jakoś nie mogę zrozumieć w którym momencie filmu dopatrywac sie jakiejś sensacji?? Diwi was taki akcent? Po prostu chłopaki są pewnie z Podlasia albo z Lubaczowskiego i co w tym dziwnego?? Góralom czy hanysom tak samo sie nie mozecie nadziwić i co śmiejecie się z nich?? Polska tkz. exploracja nie kończy sie wraz z graniacmi miast, na wsi ludzie terz znają wykrywacze, jakoś dziwi mnie to, że to kogoś zaskoczyło. a swoja droga moze nie trzeba czyścic bo wystarczy od razu załadowac do TT tki? Ciekawe czy już mieli wjazd na chatę. Pozdro dla mieszczuchów!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stangret Napisano 21 Grudzień 2007 Share Napisano 21 Grudzień 2007 lesnik303- bez obrazania prosze. dect jesli cie urazilem sorry, ale nabojne do pepeszy nie sa raczej niebezpieczne w dotykaniu. Bardziej niebezpieczne sa w domu. Co do innych wynalazkow to sie zgadzam. Lepiej n ie dotykac. Pozdrawiam. Wesolych Swiat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dect Napisano 21 Grudzień 2007 Share Napisano 21 Grudzień 2007 chor - czy mieszczuchy czy ze wsi nie ma znaczenia - i madrzy i debile sa tu i tustangret - nie uraziles, luzik :) Nie odebralem tego tak. Moja konkluzja - nie macac. Ot coRowniez najlepszego na Swieta dla wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leszek84pp Napisano 22 Grudzień 2007 Share Napisano 22 Grudzień 2007 To się nazywa medialne samobójstwo :)Zdrowych i Wesołych Świąt . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mati$ Napisano 23 Grudzień 2007 Share Napisano 23 Grudzień 2007 Nie mowie ze przesadzasz, i masz racje ze nie wiadomo jak sie takie g*wno zachowa, sam bym tego nie ruszal !Pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.