Skocz do zawartości

Wykopki po POLSKU

yossarian

Rekomendowane odpowiedzi

A ja to się prawie wzrószyłem,przypomniało mi to moje młode lata (podstawówka)jak wracałem ze szkoły z kumplem to nie szliśmy drogą tylko po polach zbierało się tego na kopy,tak po prostu leżało na wierzchu na świerzo zabronowanym polu, a potem wymieniało na jakieś monetki lub inne szpargały.ach...

Ty sie jeszcze duzo musisz nauczyc... Jak cos lezy 60+ lat w ziemii to nigdy nie wiesz jak sie zachowa. Poza tym gmeranie w czyms takim trzymajac na nogach kolo brzucha to dopraszanie sie. Przesadzam powiesz? Wiesz jak latwo" zatamowac krwotok z pachwiny albo jelit?

dect. Sorry, ale z tego co piszesz to dotykanie grozi eksplozja. Wtakim wypadku saperzy maja zerowa temperature rak czy co? Zgadzam sie tylko z jednym. Pewne pozostalosci sa bardzo niebezpieczne a inne prawie zupelnie niegrozne. Wystarczy troche wiedzy, wiedzy, znajomosci tematu i moze byc bezpiecznie. Bez zbytniej paniki przy zachowaniu ostroznosci. Pozdrawiam. Zdrowych Wesolych i Pogodnych Swiat i duzo owocnych poszukiwan.

pomsee - nie, nie to mam na mysli. Moze za bardzo generalizowalem, ale wole tak reagowac na wszelkie MW niz dzielic je na bardziej i mniej niebezpieczne. I tyle sie trabi na forach o tym, zeby nie ruszac i sie nie awic", a tu taki filmik i takie teksty tych matolow.

Oczywiscie nie jestem az tak naiwny zeby myslec, ze wszyscy tak grzecznie zakopuja wszelkie MW jakie znajda, ale moze chociaz sie tym tak nie afiszowac?

Panowie no i z czego to HA?? Jakoś nie mogę zrozumieć w którym momencie filmu dopatrywac sie jakiejś sensacji?? Diwi was taki akcent? Po prostu chłopaki są pewnie z Podlasia albo z Lubaczowskiego i co w tym dziwnego?? Góralom czy hanysom tak samo sie nie mozecie nadziwić i co śmiejecie się z nich?? Polska tkz. exploracja nie kończy sie wraz z graniacmi miast, na wsi ludzie terz znają wykrywacze, jakoś dziwi mnie to, że to kogoś zaskoczyło. a swoja droga moze nie trzeba czyścic bo wystarczy od razu załadowac do TT tki? Ciekawe czy już mieli wjazd na chatę.
Pozdro dla mieszczuchów!!

lesnik303- bez obrazania prosze. dect jesli cie urazilem sorry, ale nabojne do pepeszy nie sa raczej niebezpieczne w dotykaniu. Bardziej niebezpieczne sa w domu. Co do innych wynalazkow to sie zgadzam. Lepiej n ie dotykac. Pozdrawiam. Wesolych Swiat

chor - czy mieszczuchy czy ze wsi nie ma znaczenia - i madrzy i debile sa tu i tu

stangret - nie uraziles, luzik :) Nie odebralem tego tak.

Moja konkluzja - nie macac. Ot co

Rowniez najlepszego na Swieta dla wszystkich

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie