Mirkoni Napisano 19 Grudzień 2007 Autor Share Napisano 19 Grudzień 2007 Zdrowych, pogodnych, radosnych i pełnych rodzinnego ciepła Świąt Bozego Narodzenia, oraz wszystkiego najlepszego w Nowym Roku zyczy Forumowiczom i Pracownikom Redakcji - Mirkoni :-):-):-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
a.m.m.s Napisano 19 Grudzień 2007 Share Napisano 19 Grudzień 2007 Wielkich sygnałów, mniej śmieci, żadnych urwiłapek. Pogodnych i miłych świąt życzę ja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Descent Napisano 19 Grudzień 2007 Share Napisano 19 Grudzień 2007 ja zyce wesolych swiąt! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
J23 Napisano 19 Grudzień 2007 Share Napisano 19 Grudzień 2007 Najlepszego dla Wszystkich !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
J23 Napisano 19 Grudzień 2007 Share Napisano 19 Grudzień 2007 Najlepszego dla Wszystkich !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
draven85 Napisano 19 Grudzień 2007 Share Napisano 19 Grudzień 2007 również życzę wszystkiego najlepszego, wesołych świąt i szczęśliwego nowego roku bez wizyt policji ;) i oby nowy rok przyniósł zmiany w prawie lub chociaż szansę na takie zmiany ;) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szwecja Napisano 19 Grudzień 2007 Share Napisano 19 Grudzień 2007 Wielkich sygnałów, mniej śmieci, żadnych urwiłapek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
acer Napisano 19 Grudzień 2007 Share Napisano 19 Grudzień 2007 Przyjaciołom i znajomym zdrowia, szczęścia, pomyślności, świetnych sygnałów, zasobnego portfela i pełnych gablotWrogom i różnym nieprzyjaciołom na pohybel w święta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pomsee Napisano 19 Grudzień 2007 Share Napisano 19 Grudzień 2007 Acer toć święta Bożego Narodzenia to czas pojednania i wybaczenia...Wszystkim odkrywcom życzę nowej, cywilizowanej ustawy o ochronie zabytków, oszałamiających odkryć, zdrowia do łażenia z wykrywką i wszelkiej pomyślności dla Was i Waszych rodzin :))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
acer Napisano 19 Grudzień 2007 Share Napisano 19 Grudzień 2007 Wybacz Drogi i Zacny PomseePo dzisiejszym dniu w pracy i pewnym telefonie z rana to ja bym rozmówcy- bydlakowi i jego rodzinie urządził święta, ale na Kołymie... cwaniakowi, tej swołoczy, bladzi przeklętej.... muszę iść coś się napić..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik Napisano 19 Grudzień 2007 Share Napisano 19 Grudzień 2007 Czy jeżeli święta kojarzą mi się tylko z jedzeniem to mogę się wpisać;)?Zdrowia, ustawy, fantów, ciepłej zimy(przynajmniej ja chcę;) i humorku życzę.Mam nadzieję, że nie jestem na czarnej liście Acer'a:)))Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szwecja Napisano 19 Grudzień 2007 Share Napisano 19 Grudzień 2007 acer :) przecież wszyscy cie kochamy :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pomsee Napisano 19 Grudzień 2007 Share Napisano 19 Grudzień 2007 Acer, tak myślałem, że stało się coś wyjątkowego bo strasznie byłeś dziś cięty :)Wszystko dobre co się dobrze kończy.Wszystkiego najlepszego w te święta specjalnie dla Ciebie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
acer Napisano 19 Grudzień 2007 Share Napisano 19 Grudzień 2007 Serdecznie Dziękuję :)) Już mi przeszło trochu :)Również z wzajemnością specjalne życzenia dla ciebie i rodziny Pomsee :))Niech wreszcie nastąpią te święta, już ja otworzę tego Balantajnsa" :D Czego sobie i innym najmocniej życzę i pozdrawiam na zielono :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pokemon Napisano 20 Grudzień 2007 Share Napisano 20 Grudzień 2007 Wesołych Świąt i Wszystkiego Dobrego w Nowym 2008 Roku!!!Pokemon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moskit1 Napisano 20 Grudzień 2007 Share Napisano 20 Grudzień 2007 No i tu mnie nie może zabraknąć;)))) Życzę wszystkim!! Spokojnych świąt, wesołych, radosnych, bólu głowy))) i prezentów pod choinką(tych wymarzonych hehehe) i uwaga na portfele żony atakują ))))A w nowym roku lepszego od tego starego!!! A matka ziemia niech obficie nasz obdarowuje......!!!! No i oczywiście dużo zdrowia i kasy!!!!))))PS Moskit1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cecholek Napisano 20 Grudzień 2007 Share Napisano 20 Grudzień 2007 Ja również przyłącze się do życzeń dla Wszystkich eksplolatorów . ,,Złota Wrocławia,, , Bursztynowej Komnaty oraz zdrówka i głębokich dołków w 2008 roku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cis Napisano 20 Grudzień 2007 Share Napisano 20 Grudzień 2007 Nawet dziś CK grzybki przemieniały sie w choinki :) Wszystkiego najlepszego z krainy borsuków bobrowników. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danieloff Napisano 20 Grudzień 2007 Share Napisano 20 Grudzień 2007 Spokojnych Świąt i pełnego nowych wspaniałych znalezisk Nowego Roku 2008 życzy Wam wszystkim Borsuk leśno - polny Daniel vel danieloff.P.S. A sobie w sezonie 2008 życzę reszty do tego czubka choinki:-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 20 Grudzień 2007 Share Napisano 20 Grudzień 2007 A ja Wam Koledzy życzę Szczęścia. Po prostu szczęścia. Obojętnie pod jaką postacią. Mnie takie Szczęście nawiedziło w czerwcu. Mamy już we dwóch prężną drużynę ASG - czekam aż pojawi się MG 42 w rozsądnej cenie - Jasiek będzie amunicyjnym i z tatą będą pruć z kulek po krzakach. A tym czasem wybieram się z synem na pierwsze wykopki - korzystając z dogodnej pogody. Co prawda Jaśko będzie w wózku obcinał czy milicja się po krzakach nie czai albo insze archeology ;-)Pozdrawiam i życzę Wam wszystkim szczęścia - obojętnie pod jaką postacią !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maniek7_2006 Napisano 20 Grudzień 2007 Share Napisano 20 Grudzień 2007 Ja Wszystkim życzę Wszystkiego Najlepszego, Zdrowia, Szczęścia, Pomyślność, sygnałów masę, zero śmieci, urwiłapek i fantów po pachę.PozdrO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomekk Napisano 20 Grudzień 2007 Share Napisano 20 Grudzień 2007 Również się przyłączam do życzeń,Życzę wszystkim masę wspaniałych fantów, niezapomnianych przygód , niesamowitych odkryć i oczywiście dużo zdrowia, szczęścia, pomyślności , duuuuuuuużo czasu na wykopki ( tego mi najbardziej brak ;) oraz nieznajdywania śmieci i urwiłapek.pozdrOtomekk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sten Napisano 21 Grudzień 2007 Share Napisano 21 Grudzień 2007 Zdrowia,szczescia i wsjego naj naj anj....conajmiej takich albo lepszejszych fantówhttp://www.detektorweb.cz/index.4me?s=show&lang=1&i=12876&mm=3&xb=1&vd=1http://www.detektorweb.cz/index.4me?s=show&i=12889&mm=1&vd=1pozdrosten Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martian. Napisano 23 Grudzień 2007 Share Napisano 23 Grudzień 2007 Zdrowia i szczęścia dla wszystkich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hitboy64 Napisano 23 Grudzień 2007 Share Napisano 23 Grudzień 2007 Zdrowia, większego zapału do poszukiwań, ciekawych znalezisk, nowego wykrywacza, płytkich dołków, lepszego prawa i smacznego karpia :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.