Skocz do zawartości

szlak jasny mnie trafia

rumianki

Rekomendowane odpowiedzi

cholera mnie bierze jak po raz kolejny w sobotę o godz 11 siadam przed telewizorem i czekam na BYŁO NIE MINĘŁO i co ???
GÓWNO", z całym szacunkiem dla byłego prezydenta i obecnego rządu oraz do rocznicy 13-go ale co z ramówką TVP3?
Szanowny Panie prezesie TVP, to co robicie jest lekceważeniem całej rzeszy ludzi którzy was odlądają i płacą podatki oraz (abonament)a wy ich olewacie!!!!!!TAK BYć NIE MOżE!!! TYM BARDZIEJ żE NIE JEST TO PIERWSZY RAZ
no to się wygadałem, jeśli administrator uzna że ten temat powinien być w innym dziale to proszę go przenieść.

Mnie też trafiło, tak samo jak leciał ostatni odcinek twierdzy szyfrów. 3 minuty wcześniej dziewczyna wyciagnęła mi z piekarnika pizzę, browar otworzony, siedzę wygodnie iii... k...a! Kaczor! Nawet nie wiem o czym gadał- ale 30 minut opóxnienia w edycji odcinka było...Paranoja...

No, to jest skandal!!! Pokazują mi jakieś życie polaków w anglii! Bardzo inetresujące. Zrobili z siebie niewiadomo kogo. I ten napis BBC, hahahhah. Oni chcą sie porównywać do bbc albo cnn? Musimy napisać coś do nich!!! Specjanie nie poszedłem na giełde staroci, bo chciałem sobie poczekać, na to, na co czekałem cały tydzień!!!

Pozdrawiam!

Seroczyn i inni - poszukajcie tematu na forum już była kłótnia i zażalenia nie raz i nie cztery razy.... nawet ktoś sprowadził tutaj redaktora Sikorskiego na 5 minut i było pytanie bodajże moje o dostęp do archiwizowanych odcinków albo na itvp czy by to leciało, ale rozeszło się po kościach. Sprawdźcie najlepiej na telegazecie, czy nie leci Było, nie minęło" tak około północy dzisiaj... czasami przesuwają emisję właśnie na godzinę 0 jak coś ważniejszego pokazują wcześniej...

Prezesowi TVP 3 program Red, Sikorskiego za przeproszeniem ciąży lewym zwisem.
Red. Sikorski jeżeli chce być masowo oglądany niech zmieni telewizję, (masa innych stacji) niech zrobi porządny czas odcinka (tak z dobrą 1 h) a nie jakieś minuty. Albo niech wydaje swoje odcinki na DVD (sprzedaż w internecie czy gdzie indziej) i będzie spokój z tą przeklętą telewizją.

Nie pamiętam czy to się już pojawiło w poprzednich odsłonach, ale dobrze byłoby, gdyby redaktorzy Odkrywcy wyszli z propozycją nagrania i dystrybucji do właściciela praw autorskich jak i wykonawców programu Było nie minęło" Tak, aby ten program ył", a nie mógł być" dostępny szerszemu gronu zainteresowanych.

Pewnie Pan Sikorski nie ma wyjścia jak produkcja BYŁO NIE MINEŁO dla TVP3. Pracuje w TVP i nie może na własną rękę odsprzedawać produkcji. TVP na to nie pozwoli. Oszołomom w instytucjach państowych wisi czy ktoś to ogląda czy nie. Abonament zapłacony, misja wyznaczona i spełniona i jest OK. Prezes kase dostał, pracownik pensję i byle do przodu. Takie programy jak ten to są dla nich do wypełnienia ramówki a na nasze opinie to leją. A może jakaś pikieta przed TVP na Woronicza ? ;)

Mnie też mało szlag nie trafił.Nie mogłem oglądać o 11,00 więc nastawiłem wido na nagrywanie .Wracam odtwarzam a tu co innego leci ,sprawdzam program w telegazecie a tam żadnych zmian.16,20 przełączyłem na WOT a tu leci końcówka programu no tego za dużo .Powinni chociaż uaktualniać program w telegazecie.Było nie minęło powinno być powtarzane jeszcze raz w innym dniu ,lub w godzinach wieczornych.

Z Poważaniem.
Koń.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie