rumianki Napisano 15 Grudzień 2007 Autor Share Napisano 15 Grudzień 2007 cholera mnie bierze jak po raz kolejny w sobotę o godz 11 siadam przed telewizorem i czekam na BYŁO NIE MINĘŁO i co ???GÓWNO", z całym szacunkiem dla byłego prezydenta i obecnego rządu oraz do rocznicy 13-go ale co z ramówką TVP3? Szanowny Panie prezesie TVP, to co robicie jest lekceważeniem całej rzeszy ludzi którzy was odlądają i płacą podatki oraz (abonament)a wy ich olewacie!!!!!!TAK BYć NIE MOżE!!! TYM BARDZIEJ żE NIE JEST TO PIERWSZY RAZ no to się wygadałem, jeśli administrator uzna że ten temat powinien być w innym dziale to proszę go przenieść. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czarek Napisano 15 Grudzień 2007 Share Napisano 15 Grudzień 2007 tak jest panie kolego też czekałem i mam podobne uczucia-program pufff...i nie ma i pana Wałęsę pokazują:( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ollaff Napisano 15 Grudzień 2007 Share Napisano 15 Grudzień 2007 Jaja sobie robią z własnej ramówki!!! SKANDAL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elcolonello Napisano 15 Grudzień 2007 Share Napisano 15 Grudzień 2007 Mnie też trafiło, tak samo jak leciał ostatni odcinek twierdzy szyfrów. 3 minuty wcześniej dziewczyna wyciagnęła mi z piekarnika pizzę, browar otworzony, siedzę wygodnie iii... k...a! Kaczor! Nawet nie wiem o czym gadał- ale 30 minut opóxnienia w edycji odcinka było...Paranoja... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Saper93 Napisano 15 Grudzień 2007 Share Napisano 15 Grudzień 2007 No, to jest skandal!!! Pokazują mi jakieś życie polaków w anglii! Bardzo inetresujące. Zrobili z siebie niewiadomo kogo. I ten napis BBC, hahahhah. Oni chcą sie porównywać do bbc albo cnn? Musimy napisać coś do nich!!! Specjanie nie poszedłem na giełde staroci, bo chciałem sobie poczekać, na to, na co czekałem cały tydzień!!! Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seroczyn Napisano 15 Grudzień 2007 Share Napisano 15 Grudzień 2007 Ja tam wolałem wskoczyć na KOŁO. Ja to z chęcią obejrzałbym stare odcinki tego programu. Ciekawe czy myłoby możliwe nagranie arch. odcinków i sprzedawane na płytach np. Odkrywcą hm.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
herbstnebel Napisano 15 Grudzień 2007 Share Napisano 15 Grudzień 2007 Seroczyn i inni - poszukajcie tematu na forum już była kłótnia i zażalenia nie raz i nie cztery razy.... nawet ktoś sprowadził tutaj redaktora Sikorskiego na 5 minut i było pytanie bodajże moje o dostęp do archiwizowanych odcinków albo na itvp czy by to leciało, ale rozeszło się po kościach. Sprawdźcie najlepiej na telegazecie, czy nie leci Było, nie minęło" tak około północy dzisiaj... czasami przesuwają emisję właśnie na godzinę 0 jak coś ważniejszego pokazują wcześniej... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seroczyn Napisano 15 Grudzień 2007 Share Napisano 15 Grudzień 2007 Temat pamiętam. Dyskusje także. Pojawił się świeży wątek i tyle. Zapewne nieostatni w tym temacie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PUMA1 Napisano 15 Grudzień 2007 Share Napisano 15 Grudzień 2007 Święta racja dwa tygodnie temu dali tuska zamiast było nie mineło czekałem na Było Nie mineło do 13 a tu cały czas tusk leciał.Prezes TVP 3 powinien dostać kilka jobli od nas.Pozdrawiam Puma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
acer Napisano 15 Grudzień 2007 Share Napisano 15 Grudzień 2007 Prezesowi TVP 3 program Red, Sikorskiego za przeproszeniem ciąży lewym zwisem.Red. Sikorski jeżeli chce być masowo oglądany niech zmieni telewizję, (masa innych stacji) niech zrobi porządny czas odcinka (tak z dobrą 1 h) a nie jakieś minuty. Albo niech wydaje swoje odcinki na DVD (sprzedaż w internecie czy gdzie indziej) i będzie spokój z tą przeklętą telewizją. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seroczyn Napisano 15 Grudzień 2007 Share Napisano 15 Grudzień 2007 Nie pamiętam czy to się już pojawiło w poprzednich odsłonach, ale dobrze byłoby, gdyby redaktorzy Odkrywcy wyszli z propozycją nagrania i dystrybucji do właściciela praw autorskich jak i wykonawców programu Było nie minęło" Tak, aby ten program ył", a nie mógł być" dostępny szerszemu gronu zainteresowanych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirek1973 Napisano 15 Grudzień 2007 Share Napisano 15 Grudzień 2007 Bylo dzis 16-00 na lokalnej 3 przynamniej w Łodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
to17071990 Napisano 15 Grudzień 2007 Share Napisano 15 Grudzień 2007 Co mnie to obchodzi ,że było , jeśli nie obejrzałem gdyż o 11 leciało jakieś gówno (teraz to prawie zawsze) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czaja Napisano 15 Grudzień 2007 Share Napisano 15 Grudzień 2007 Pewnie Pan Sikorski nie ma wyjścia jak produkcja BYŁO NIE MINEŁO dla TVP3. Pracuje w TVP i nie może na własną rękę odsprzedawać produkcji. TVP na to nie pozwoli. Oszołomom w instytucjach państowych wisi czy ktoś to ogląda czy nie. Abonament zapłacony, misja wyznaczona i spełniona i jest OK. Prezes kase dostał, pracownik pensję i byle do przodu. Takie programy jak ten to są dla nich do wypełnienia ramówki a na nasze opinie to leją. A może jakaś pikieta przed TVP na Woronicza ? ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koń Napisano 15 Grudzień 2007 Share Napisano 15 Grudzień 2007 Mnie też mało szlag nie trafił.Nie mogłem oglądać o 11,00 więc nastawiłem wido na nagrywanie .Wracam odtwarzam a tu co innego leci ,sprawdzam program w telegazecie a tam żadnych zmian.16,20 przełączyłem na WOT a tu leci końcówka programu no tego za dużo .Powinni chociaż uaktualniać program w telegazecie.Było nie minęło powinno być powtarzane jeszcze raz w innym dniu ,lub w godzinach wieczornych. Z Poważaniem.Koń. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
herbstnebel Napisano 16 Grudzień 2007 Share Napisano 16 Grudzień 2007 aaa przypomniałem sobie! powtórki chyba lecą koło czwartku po południu - trzeba drążyć telegazetę :)))taaaak, leciało po 16. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czarek Napisano 16 Grudzień 2007 Share Napisano 16 Grudzień 2007 dziś koło 16.45 był jeden odcinek na tvp Lublin,ale stary powtórka jakaś chyba sprzed ok.miesiąca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FAGIL Napisano 16 Grudzień 2007 Share Napisano 16 Grudzień 2007 wrocilem z wykopkow spojrzalem na telewizor i sobie przypomnialem ze znowu przegapilem bylo nie minelo nic to wlaczam i co leci bylo nie minelo fart sprawdzilem w programie czy zmienili pore emisi i nic ladnie nas kreca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matp7mef Napisano 17 Grudzień 2007 Share Napisano 17 Grudzień 2007 http://ww6.tvp.pl/3124.dzialyno to jest skandal o 'BYLo nie minelo...' pisza na pierwszej stronie a tu programu nie puszczaja... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fiku Napisano 17 Grudzień 2007 Share Napisano 17 Grudzień 2007 Swego czasu zrobiliśmy akcję zasypywania prezesa telewizji mailami w podobnej sprawie programów p. Wołoszńskiego. Na jakiś czas pomogło. Można by teraz tez spróbować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hiszpan Napisano 22 Grudzień 2007 Share Napisano 22 Grudzień 2007 Jakaś zmiana w programie dzisiaj była ,bo znowu nie ma ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dunczyk Napisano 22 Grudzień 2007 Share Napisano 22 Grudzień 2007 Program został wyemitowany, urzekła mnie historia windy w lubelskiej kamienicy, wystarczyło deczko poczekać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
to17071990 Napisano 22 Grudzień 2007 Share Napisano 22 Grudzień 2007 Był, ale nie za ciekawy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mjut Napisano 22 Grudzień 2007 Share Napisano 22 Grudzień 2007 był był kolego, faktycznie historia o windzie rulezzz!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maus Napisano 22 Grudzień 2007 Share Napisano 22 Grudzień 2007 a na koniec zapowiedz o polskiej pancerce w natępnym programie i na to czekałem hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.