Skocz do zawartości

Czytelnicy! Ile lat już z Odkrywcą?

bartekl23

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Witam!

Ostatnio kupiłem styczniowego O. Po chwili spostrzegłem, że to już dwa lata czytam moją kochaną gazetę ! ! ! Pierwszys raz wpadła mi w łapy u kolegi. Przeczytałem wtedy artykuł o poszukiwaniach. dało to do myślenia (dzięki). kilka miesięcy później byłem już prawdziwym" poszukiwaczem ! :-)

A wy jak znaleźliście O? i kiedy?

bartekl23
Napisano
Grzebiąc po necie w poszukiwaniu informacji trafiłem na stronę, później dopiero udało mi się trafić na gazetę bo u mnie kiepsko z dostępnością i tak to się mniej więcej zaczęło...:)
Odpowiedź na ostatnie pytanie to jakieś 1,5 roku
pozdr
Napisano
witam !!
z miesięcznikiem odkrywca także jestem od początku czyli od numeru 0
i także z tą stronką internetową jestem od chwili jej powstania
na czacie poznałem kilka wspaniałych osób z którymi razem spotykamy się od czasu do czasu w terenie i próbujemy coś zrobić
mimo swoich wzlotów i upadków ODKRYWCA jest OK !!!!!!
pozdrawiam
marecki
Napisano
Ja jestem od początku tzn od czasu kiedy O" był jeszcze drukowamy na lichym papierze i wyglądał jak ulotka z zamierzchłej epoki. Dziś jest ładna okładka, znacznie więcej stron tylko jakoś tak z numeru na numer wydaje mi się, że coraz mniej w nim treści. Najmilej wspominam początkowy okres miesięcznika pod redakcją J. Lamparkiej. Wtedy pismo miało jakiś charakter. Dziś czasami tak się zastanawiam czy nie kupuję tak z przyzwyczajenia...
krecio
Napisano
Lubie to pismo czytam je juz pare lat ,jest przygotowane bardzo fachowo.Pare razy dzieki Odkrywcy udalo mi sie zidentyfikowac znalezione fanty, nie mowiac juz o informacjach zawartych w miesieczniku ktorych trudno bylo by sie doszukac w bibliotekach.Szczegolnie teraz zima przyjemnie sie czyta stare numery ,pobudzaja wyobraznie ,pozwalaja przetrwac do wiosny no i daja nadzieje ze i ja kiedys znajde fant swego zycia.Tak trzymaj Odkrywco .Aby do wiosny koledzy,pozdrowienia.
Napisano
Ja zacząłem w czerwcu 2001. Trafiłem przypadkiem w kiosku którego właściciel się zajmuje eksploracją i O. był tam dowożony poza kolportażem. Teraz mam własną teczkę w kiosku na O. :] Niestety już w innym. Pozdrawiam serdecznie.
Napisano
A swoją drogą szkoda, ze Explorator ukazuje sie tak nieregularnie...To byłą gazetka :)

jotka
Napisano
Witam!!!

Ja nie pamietam dokladnie ale 4 lata chyba(jesli chodzi o gazete, jesli chodzi o siec to juz ze dwa lata :) Kiedys bylem tu aktywniejszy teraz nie mam czasu :(

Z powazaniem vonadamski

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie