bartekl23 Napisano 8 Styczeń 2004 Autor Napisano 8 Styczeń 2004 Witam!Ostatnio kupiłem styczniowego O. Po chwili spostrzegłem, że to już dwa lata czytam moją kochaną gazetę ! ! ! Pierwszys raz wpadła mi w łapy u kolegi. Przeczytałem wtedy artykuł o poszukiwaniach. dało to do myślenia (dzięki). kilka miesięcy później byłem już prawdziwym" poszukiwaczem ! :-)A wy jak znaleźliście O? i kiedy?bartekl23
Szefo Napisano 9 Styczeń 2004 Napisano 9 Styczeń 2004 Grzebiąc po necie w poszukiwaniu informacji trafiłem na stronę, później dopiero udało mi się trafić na gazetę bo u mnie kiepsko z dostępnością i tak to się mniej więcej zaczęło...:)Odpowiedź na ostatnie pytanie to jakieś 1,5 rokupozdr
bjar_1 Napisano 9 Styczeń 2004 Napisano 9 Styczeń 2004 Pierwszy numer ,jaki kupiłem : Nr.7 z sierpnia '99.Od tamtej pory mam wszystkie...pzdrbjar_1
Grzesio Napisano 9 Styczeń 2004 Napisano 9 Styczeń 2004 A ja kupuję Odkrywcę od numeru 0, a ponadto zamieściłem pierwszy merytoryczny post na forum dyskusyjnym O-O. :-)
marecki. Napisano 9 Styczeń 2004 Napisano 9 Styczeń 2004 witam !! z miesięcznikiem odkrywca także jestem od początku czyli od numeru 0 i także z tą stronką internetową jestem od chwili jej powstania na czacie poznałem kilka wspaniałych osób z którymi razem spotykamy się od czasu do czasu w terenie i próbujemy coś zrobić mimo swoich wzlotów i upadków ODKRYWCA jest OK !!!!!!pozdrawiam marecki
watorresbo Napisano 10 Styczeń 2004 Napisano 10 Styczeń 2004 witam jeżeli o mnie chodzi to młodzian jestem"dopiero od roczku :)pozdrawiam wszystkich zapaleńców
Gość Napisano 10 Styczeń 2004 Napisano 10 Styczeń 2004 Ja jestem od początku tzn od czasu kiedy O" był jeszcze drukowamy na lichym papierze i wyglądał jak ulotka z zamierzchłej epoki. Dziś jest ładna okładka, znacznie więcej stron tylko jakoś tak z numeru na numer wydaje mi się, że coraz mniej w nim treści. Najmilej wspominam początkowy okres miesięcznika pod redakcją J. Lamparkiej. Wtedy pismo miało jakiś charakter. Dziś czasami tak się zastanawiam czy nie kupuję tak z przyzwyczajenia... krecio
majros Napisano 10 Styczeń 2004 Napisano 10 Styczeń 2004 Lubie to pismo czytam je juz pare lat ,jest przygotowane bardzo fachowo.Pare razy dzieki Odkrywcy udalo mi sie zidentyfikowac znalezione fanty, nie mowiac juz o informacjach zawartych w miesieczniku ktorych trudno bylo by sie doszukac w bibliotekach.Szczegolnie teraz zima przyjemnie sie czyta stare numery ,pobudzaja wyobraznie ,pozwalaja przetrwac do wiosny no i daja nadzieje ze i ja kiedys znajde fant swego zycia.Tak trzymaj Odkrywco .Aby do wiosny koledzy,pozdrowienia.
Gambit Napisano 10 Styczeń 2004 Napisano 10 Styczeń 2004 Ja zacząłem w czerwcu 2001. Trafiłem przypadkiem w kiosku którego właściciel się zajmuje eksploracją i O. był tam dowożony poza kolportażem. Teraz mam własną teczkę w kiosku na O. :] Niestety już w innym. Pozdrawiam serdecznie.
Gość Napisano 11 Styczeń 2004 Napisano 11 Styczeń 2004 A swoją drogą szkoda, ze Explorator ukazuje sie tak nieregularnie...To byłą gazetka :)jotka
vonadamski Napisano 11 Styczeń 2004 Napisano 11 Styczeń 2004 Witam!!!Ja nie pamietam dokladnie ale 4 lata chyba(jesli chodzi o gazete, jesli chodzi o siec to juz ze dwa lata :) Kiedys bylem tu aktywniejszy teraz nie mam czasu :(Z powazaniem vonadamski
Bocian Napisano 11 Styczeń 2004 Napisano 11 Styczeń 2004 A ja w serwisie Odkrywcy jestem aktywny od samego jego początku :)
bartekl23 Napisano 11 Styczeń 2004 Autor Napisano 11 Styczeń 2004 tak, ale na forum mniej odpowiadasz :-)
danieloff Napisano 12 Styczeń 2004 Napisano 12 Styczeń 2004 Nie sądzę jednak, żeby wyszło kiedykolwiek coś lepszego niż świętej pamięci Arecheologia Wojskowa...
bartekl23 Napisano 12 Styczeń 2004 Autor Napisano 12 Styczeń 2004 propos czasopism, to dzisiaj widziałem w sklepie amerykańską gazetę II World War ". Fajna, ale koszt :34,99 zł
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.