kuba321 Napisano 28 Grudzień 2007 Share Napisano 28 Grudzień 2007 Jaki koniec? :) Pomorskie - mrozek słaby. Śniegu nie widać. Jutro jadę na bagienny podmokły teren, pora idealna. Oby tak do lata :]]] P.S. Na komary nie ma co narzekać, słońce nie spali Ci pleców, ale... ostatnie 3 wypady skończyły się bliskim spotkaniem z dzikami :/// Cos mnie chyba nie lubią :/...CirrusCX Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzysiekzzr Napisano 28 Grudzień 2007 Share Napisano 28 Grudzień 2007 Witam.Zachodniopomorskie-było nawet +3.Ziemia miejscami zmarznięta na kilka cm ale pod trawą i w lesie da się kopać.Ja kopałem,wyszło nawet parę pfeninngów i dwie łuski mauser.Pozdrawiam.krzysiekzzr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ensiferum3 Napisano 28 Grudzień 2007 Share Napisano 28 Grudzień 2007 Witam w śląskim jest -1 czasami spada do -8.O polach można zapomnieć ale w lesie jak najbardziej.Pozdrawiam ensiferum3. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zwierzu Napisano 28 Grudzień 2007 Autor Share Napisano 28 Grudzień 2007 A my dzis wybralismy sie.Temperatura w świętokkrzyskiem ponizej zera,sniegu w lesie sporo,ale kopac mozna.I w cale nie jest tak żle:):)NA PEWNO NIE ZMARZLEM. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pas Napisano 28 Grudzień 2007 Share Napisano 28 Grudzień 2007 A ja dzisiaj na poletku... wpadłem wyposzczony po świętach. Pięć centymetrów miękko, a pod spodem... BETON :(Ale puszcza. Jutro lepszy sprzęt kopny" ;) i hulaj dusza piekła nie ma ;)))PS. w zachodniopomorskim tak wszędzie?Pzdr - P. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zwierzu Napisano 4 Styczeń 2008 Autor Share Napisano 4 Styczeń 2008 No to juz koniec sezonu na 100.Pizdzi jak w kieleckiem :)Pozdro ze swiętokrzyskiegoZwierz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klaus BOLS Napisano 4 Styczeń 2008 Share Napisano 4 Styczeń 2008 u mnie na górnym śląsku noca i rankiem -9 w dzien -3 czasem -4 także da sie życ :P ale kopąc nie wyjezdzam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 4 Styczeń 2008 Share Napisano 4 Styczeń 2008 E tam koniec Zwierzu... świdry, kilofy i w teren! ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ColdDemons Napisano 5 Styczeń 2008 Share Napisano 5 Styczeń 2008 A w Górowie Ilaweckim coraz cieplej!!! Oby tak dalej bo mnie nosi i z tesknota spogladam na wykrywke ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ukalek Napisano 5 Styczeń 2008 Share Napisano 5 Styczeń 2008 Ja wlasnie jutro uderzam. W lubelskim -10. Od razu sie spytam. Nie zniszcze solarisa? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swiety82 Napisano 5 Styczeń 2008 Share Napisano 5 Styczeń 2008 w zielonogórskim straszna gołoledź, ludzie sie na chodnikach wywracają!...uważajcie z rana! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DJ MHz Napisano 6 Styczeń 2008 Share Napisano 6 Styczeń 2008 Ta, wieczorem u mnie w polkowickim i okolicach też gołoledź. Na szczęście drogowcy pilnują ! Teraz (1:00-7:00) Temperatura: -1 °C Ciśnienie: 1016 hPa Wiatr: 3 km/h Śnieg: 1.0 mm Deszcz: 0.1 mmWkrótce (7:00-13:00) Temperatura: -1 °C Ciśnienie: 1011 hPa Wiatr: 3 km/h Śnieg: 0.7 mm Deszcz: 0.1 mmKoło 12, planuje iść na pobliskie pole :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mic112 Napisano 6 Styczeń 2008 Share Napisano 6 Styczeń 2008 koledzy mam takie małe pytanko czym ryjecie w tej zamarzniętej ziemi??? bo sam chciałbym sie wybrać w teren ale niestety brak mi fachowego sprzętu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ukalek Napisano 6 Styczeń 2008 Share Napisano 6 Styczeń 2008 Bylem dzisiaj w lesie. Pieknie zachowane I wojenne okopy. I to kilka km od domu. Zaden koniec sezonu. Mieciutko, przyjemnie sie kopie :). Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
front 45 Napisano 6 Styczeń 2008 Share Napisano 6 Styczeń 2008 Piź..i i gwiździ, ale sezon się nie kończy nigdy. Bez kopania też trzeba kołować fanty :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dago2 Napisano 13 Styczeń 2008 Share Napisano 13 Styczeń 2008 Czy ktoś mówił o końcu sezonu? Nie znam takiego pojęcia. Na Mazurach trwa wykopkowe eldorado. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik Napisano 13 Styczeń 2008 Share Napisano 13 Styczeń 2008 Jest super- przyjemniej niż w sezonie":)Pozdro z zachodnoipomorskiego:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dyl Napisano 13 Styczeń 2008 Share Napisano 13 Styczeń 2008 No i mamay piękną wiosnę;-))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zwierzu Napisano 13 Styczeń 2008 Autor Share Napisano 13 Styczeń 2008 Dziwna ta tegoroczna zima...Sezon sie konczy i za dwa tygodnie zaczyna...I tak w kólkoAle mi to pasi :):) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
8total4 Napisano 13 Styczeń 2008 Share Napisano 13 Styczeń 2008 okolice przełomu Warty między Częstochową a Mstowem..Wzgórze ze starym grodziskiem, ładnie zachowane obwałowania i fosa. Prawdopodobnie Częstochowa zawdzięcza swój początek temu miejscu.a w tle 'co nam rzecze starorzecze..?'lód jeszcze trzyma, ale grunt miękki.pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.