karpik Napisano 1 Grudzień 2007 Autor Share Napisano 1 Grudzień 2007 Ja pierdzu:)))) Przy działach od góry do dołu nick Naszgo Kochanego Kol.;)) Pierwszy raz widzę;)))) Sorka bagnet, że popsułem teraz estetykę forum;))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dago2 Napisano 2 Grudzień 2007 Share Napisano 2 Grudzień 2007 Ja tego nie widziałem. Net mi padł. Operatorowi tego nie wybaczę:-( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MK Napisano 2 Grudzień 2007 Share Napisano 2 Grudzień 2007 dago2, ja20 wrzucił coś pięknego :) Więc głowa do góryhttp://www.odkrywca.pl/forum_pics/picsforum21/bagnet_ss22.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
latający holender Napisano 2 Grudzień 2007 Share Napisano 2 Grudzień 2007 szkoda tylko że na taką ilość postów to fotek swoich skarbów nie powstawiał...a skarby muszą to być nie byle jakie :) skoro klamerki innym zostawiał na drzewach,hehehe ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bagnetsss Napisano 3 Grudzień 2007 Share Napisano 3 Grudzień 2007 skarby sa ,ale narazie mam zakaz wlkejania zdjec:-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
latający holender Napisano 3 Grudzień 2007 Share Napisano 3 Grudzień 2007 Sory synek,ale do tej pory dałeś się poznać jako twórca postów i mocnych pyskówek,a chciałbym uwierzyć że poza nie przystosowaną do towarzystwa osobą kryje się rzeczywisty pasjonat i odkrywca... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czarnykot Napisano 3 Grudzień 2007 Share Napisano 3 Grudzień 2007 mimo to .... zintegrowała Was ta postać .... :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pomsee Napisano 3 Grudzień 2007 Share Napisano 3 Grudzień 2007 Polacy integrują się w momentach próby :))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adr Napisano 3 Grudzień 2007 Share Napisano 3 Grudzień 2007 Nasz Papa wygladal mniej wiecej tak. pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mowglyn Napisano 5 Grudzień 2007 Share Napisano 5 Grudzień 2007 Mniej więcej? Mniej na Litwina, bardziej na Estończyka :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szwecja Napisano 5 Grudzień 2007 Share Napisano 5 Grudzień 2007 niezły komandos :) Nie wiedziałem że miał coś wspólnego z wojskiem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trooper85 Napisano 5 Grudzień 2007 Share Napisano 5 Grudzień 2007 - Tak, to były ciężkie czasy.- No, ciężkie czasy... miał na szyi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.