AK77 Napisano 6 Październik 2007 Autor Share Napisano 6 Październik 2007 Dzisiaj o godzinie 11.00 w TVP 3 chciałem obejrzeć , zgodnie z programem, stały cykl programowy Było nie mineło". Jaki było moje zdziwienie , gdy zamiast ulubionego programu zobaczyłem jakies studio wyborcze i głowy polityków mamiace nas swoimi objetnicami. Czy nie uważacie , że państwowa telewizja nas lekceważy ? W ramówce programowej jest co innego i co innego puszczaja na antenie.Pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
viking35 Napisano 6 Październik 2007 Share Napisano 6 Październik 2007 To skandal równierz czekalem na tem program,kolejny raz trojka lekceważy telewidzów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mirkoni Napisano 6 Październik 2007 Share Napisano 6 Październik 2007 Zastrajkujcie....nie płacic abonamentu :-)Pójdą z torbami... :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
acer Napisano 6 Październik 2007 Share Napisano 6 Październik 2007 Jakie programy ?? jakie Było nie mineło" ???Od kiedy to telewizja ma czekać na was po śniadaniu i puszczać wasze audycje ??Teraz jest kampania wyborcza, debaty, socjotechnika i manipulacje i nie tam jakieś amówki", nie ma czasu na jakieś bzdety dla kilku osób w tym kraju, Polityka, kampania wyborcza, praca z materiałami socjotechnicznymi to daje efekty w pałach widzów, którzy i tak muszą zapłacićDla Prezesa Urbańskiego programiki red. Sikorskiego to po prostu jakaś bzdura i nieporozumienie, na tym oglądalności w skali kraju się nie podniesie i nie zamiesza ogółowi plebsu w makówkach.Obudźcie się ludzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
XANTOS Napisano 6 Październik 2007 Share Napisano 6 Październik 2007 TVP3 jest całkowicie pod dyktando. Jakieś 2-3 tygodnie temu była afera, że zamiast jakiegoś meczu Lechii Gdańsk z kimś tam, poszła relacja z konferencji PiS. I to powiedzmy że było by jeszcze do przyjęcia, bo w końcu sa wybory i jakies tam odstępstwa od ramówki są dopuszczalne... Ale skandaliczne późnej było to, że jednak mecz został zretransmitowany, a to za sprawą niejakiego pana Kurskiego (tropiciela dziadków w WH), który to z dumą przed kamerami stwierdził, że on jaki kibic Lechii zadzwonił do pani dyrektor TVP3 i kazał jej jednak ten mecz puścić... No ale ponoć władza zawsze ma jakieś przywileje... a dyrektorzy pewnych instytucji to stanowisko stricto polityczno - partyjne... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawelsamotyha Napisano 6 Październik 2007 Share Napisano 6 Październik 2007 Tez czekalem na Bylo nie ninelo" ale nie doczekalem sie i malo mnie szlag nie trafil kiedy zamiast tego zobaczylem jakas konferecje ale takie cos juz bylo widocznie teraz to sorawa najwazniejsza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bruner0 Napisano 6 Październik 2007 Share Napisano 6 Październik 2007 dobrze,że to tylko zmiana ramówkico by było gdyby znów nie było teleranka :))))a zamiast niego tych dwóch co ukradli księżyc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
herbstnebel Napisano 6 Październik 2007 Share Napisano 6 Październik 2007 Ja tylko powiem, że chyba ten program dla telewizji jest jak szmata, bo już nie pierwszy raz programu Było, nie minęło" nie było na antenie w czasie, w którym miał być. Świątek-piątek, pal licho wybory, jakakolwiek afera, aferka, zdechły łabędź, kaseta wyskoczy, cholewawie co, to ten program ma się gdzieś. Przezornie jak widać się umówili, żeby tvp3 przeniosła program z niedzieli 12.00 na sobotę 10/11. Bo jak leciało w niedziele, to chyba co drugi tydzień było coś ważniejszego do pokazania.. chociażby wrzody krowy przewodniczącego SO... A i tak jak widać przenosiny się na niewiele zdały - może po wyborach będzie puszczany NORMALNIE ten program, czyli za jakieś 3 tygodnie może normalnie go zobaczymy.. aaa szkoda słów.A niby oglądalności nie ma? To by został puszczany co 2 tygodnie jak był jeszcze niedawno o ile pamiętam. Teraz leci niby co ten tydzień - coś chyba musiało się komuś opłacać taka zmiana. Prawda? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacenty2004 Napisano 6 Październik 2007 Share Napisano 6 Październik 2007 Kogoś tu chyba pogięło :) to wu wolicie oglądać jakiś programik pseudo historyczny od największej komedii świata ???!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wulfgar Napisano 6 Październik 2007 Share Napisano 6 Październik 2007 Tym razem chyba nie jest to ukartowana robota blizniaków bo zdaje sie była to konferencja olejniczaka a pozniej leppera. A tak serio to chyba na tvp polonii leci yło nie minęlo" tylko z opoznieniem jednego programu do tyłu. zdaje sie w czwartek pod wieczór .trzeba by dokladnie sprawdzić.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
acer Napisano 6 Październik 2007 Share Napisano 6 Październik 2007 Wulfgar :) przyznaj,Wolałbyś nie płacić abonamentu za TV, a płacić, tylko za to co chciałbyś oglądaćNp teoretycznie tak : Cinema, Europa Europa, Ale Kino, TVN24, Powiedzmy Polonia,Discovery, Al Jazera, Abu Dhabi i Erotica :)Dlaczego tak nie może być ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wulfgar Napisano 6 Październik 2007 Share Napisano 6 Październik 2007 tak by było najlepiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MOLA Napisano 6 Październik 2007 Share Napisano 6 Październik 2007 Witam kolegów ,ja tez jak tysiace ludzi w Polsce czekałem na Było nie mineło , ale zamiast Pana redaktora Sikorskiego zobaczyłem Pana Przewodniczacego w biło -czerwonym krawacie i az mnie krew zalała jak usłyszałem jakie bzdury gadali .szok banda darmozjadów i my ich z podatkow utrzymujemy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
militarnik Napisano 6 Październik 2007 Share Napisano 6 Październik 2007 POPIERAM W 100 % nie dość że pozmieniali znowu i z godziny 10.00 przesuneli program na 11.00 to jeszcze w programie pisało że jest a puścili konferencje najpierw tego ułoma olejniczaka a następnie kolejnego majstra - tuska. I to już nie pierwszy raz puszczane są konferencje, a potem żeby nadrobić czas usuwają całkiem program z ramówki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szym Napisano 6 Październik 2007 Share Napisano 6 Październik 2007 Ale powtórki jakiejś przejobowej nocy, czy tańca z łyżwami jakoś z ramówki nie spadają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wulfgar Napisano 6 Październik 2007 Share Napisano 6 Październik 2007 coż niestety pewnie maja kilkaset tysiecy ogladajacych a yło nie minęlo" pewnie z pare tysiecy. nieublagane prawa rynku..to smutne. Niestety. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
to17071990 Napisano 6 Październik 2007 Share Napisano 6 Październik 2007 W ostatnich dniach wszystko idzie " pod wybory : telewizja , radio , slupy , tablice ogloszeniowe czy nawet psa buda jeśli jest dośc blisko drogi głównej :}. Mi sie wydaje że to tylko zniechęca ludzi i zmniejsza i tak juz niewielka frekwencje.Ludzie nie pójdą głosowac na polityka ktorego często widzą, gdyż jego tylko ich denerwuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
acer Napisano 6 Październik 2007 Share Napisano 6 Październik 2007 Akurat sondaże dają inne wyniki - kampania jest tak agresywna, społeczeństwo notorycznie rozjuszane, denerwowane i rozwścieczane, że pójdzie i da upust nerwom, z kosami nie bardzo, więc może kartką w urnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
acer Napisano 6 Październik 2007 Share Napisano 6 Październik 2007 Zresztą wszystko do 21, a potem może znormalnieje, chyba że nie będzie rozstrzygnięcia i powtórka z rozrywki albo w końcu zamach stanu, dyktatura i mordy w kubeł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
herbstnebel Napisano 6 Październik 2007 Share Napisano 6 Październik 2007 w końcu zamach stanu, dyktatura i mordy w kubeł."Wodzu, prowadź!!! :D jak ja marzę o tym... politycy do budowania autostrad! A przynajmniej kopania pod autostrady! Razem z więźniami! Wszyściusieńcy i bez lewych zwolnień lekarskich! tak. A tak na serio nawet takie żaglowanie programem tv tak może wkurzyć... udało im się zdenerwować społeczeństwo, oj tak... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kitolif Napisano 6 Październik 2007 Share Napisano 6 Październik 2007 A ja zamiast TVP3 mam TVP Info. ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kucek Napisano 6 Październik 2007 Share Napisano 6 Październik 2007 No to fakt że często to się zdarza, kilka razy też miałem oglądać ten program a puścili gęby polityków.Inna sprawa że ten program rzeczywiście jest pseudohistoryczny.To nic że to nie prawda, ważne że taka piękna legenda..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akagi Napisano 6 Październik 2007 Share Napisano 6 Październik 2007 Panowie!!!!!!I panie też. To nie gadajcie po próżnicy, ale idzicie 21 października i wyraźcie swój protest przy urnie. Bo jak nie to wszystkie dowcipy, na przykład te z nową ramówka programu mogą zacząć się sprawdzać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mic112 Napisano 6 Październik 2007 Share Napisano 6 Październik 2007 brasko ja mam ten komfort że niedługo ewakuuję z tąd całą rodzinę pomału to idzie ale jest już postanowione w końcu i bardzo ogromnie mnie to cieszy:)!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DJ MHz Napisano 6 Październik 2007 Share Napisano 6 Październik 2007 Mi też jakieś TVP info wyskoczyło zamiast mojego ulubionego programu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.