AK77 Napisano 6 Październik 2007 Autor Napisano 6 Październik 2007 Dzisiaj o godzinie 11.00 w TVP 3 chciałem obejrzeć , zgodnie z programem, stały cykl programowy Było nie mineło". Jaki było moje zdziwienie , gdy zamiast ulubionego programu zobaczyłem jakies studio wyborcze i głowy polityków mamiace nas swoimi objetnicami. Czy nie uważacie , że państwowa telewizja nas lekceważy ? W ramówce programowej jest co innego i co innego puszczaja na antenie.Pzdr
viking35 Napisano 6 Październik 2007 Napisano 6 Październik 2007 To skandal równierz czekalem na tem program,kolejny raz trojka lekceważy telewidzów
Mirkoni Napisano 6 Październik 2007 Napisano 6 Październik 2007 Zastrajkujcie....nie płacic abonamentu :-)Pójdą z torbami... :-)
acer Napisano 6 Październik 2007 Napisano 6 Październik 2007 Jakie programy ?? jakie Było nie mineło" ???Od kiedy to telewizja ma czekać na was po śniadaniu i puszczać wasze audycje ??Teraz jest kampania wyborcza, debaty, socjotechnika i manipulacje i nie tam jakieś amówki", nie ma czasu na jakieś bzdety dla kilku osób w tym kraju, Polityka, kampania wyborcza, praca z materiałami socjotechnicznymi to daje efekty w pałach widzów, którzy i tak muszą zapłacićDla Prezesa Urbańskiego programiki red. Sikorskiego to po prostu jakaś bzdura i nieporozumienie, na tym oglądalności w skali kraju się nie podniesie i nie zamiesza ogółowi plebsu w makówkach.Obudźcie się ludzie.
XANTOS Napisano 6 Październik 2007 Napisano 6 Październik 2007 TVP3 jest całkowicie pod dyktando. Jakieś 2-3 tygodnie temu była afera, że zamiast jakiegoś meczu Lechii Gdańsk z kimś tam, poszła relacja z konferencji PiS. I to powiedzmy że było by jeszcze do przyjęcia, bo w końcu sa wybory i jakies tam odstępstwa od ramówki są dopuszczalne... Ale skandaliczne późnej było to, że jednak mecz został zretransmitowany, a to za sprawą niejakiego pana Kurskiego (tropiciela dziadków w WH), który to z dumą przed kamerami stwierdził, że on jaki kibic Lechii zadzwonił do pani dyrektor TVP3 i kazał jej jednak ten mecz puścić... No ale ponoć władza zawsze ma jakieś przywileje... a dyrektorzy pewnych instytucji to stanowisko stricto polityczno - partyjne...
pawelsamotyha Napisano 6 Październik 2007 Napisano 6 Październik 2007 Tez czekalem na Bylo nie ninelo" ale nie doczekalem sie i malo mnie szlag nie trafil kiedy zamiast tego zobaczylem jakas konferecje ale takie cos juz bylo widocznie teraz to sorawa najwazniejsza
bruner0 Napisano 6 Październik 2007 Napisano 6 Październik 2007 dobrze,że to tylko zmiana ramówkico by było gdyby znów nie było teleranka :))))a zamiast niego tych dwóch co ukradli księżyc
herbstnebel Napisano 6 Październik 2007 Napisano 6 Październik 2007 Ja tylko powiem, że chyba ten program dla telewizji jest jak szmata, bo już nie pierwszy raz programu Było, nie minęło" nie było na antenie w czasie, w którym miał być. Świątek-piątek, pal licho wybory, jakakolwiek afera, aferka, zdechły łabędź, kaseta wyskoczy, cholewawie co, to ten program ma się gdzieś. Przezornie jak widać się umówili, żeby tvp3 przeniosła program z niedzieli 12.00 na sobotę 10/11. Bo jak leciało w niedziele, to chyba co drugi tydzień było coś ważniejszego do pokazania.. chociażby wrzody krowy przewodniczącego SO... A i tak jak widać przenosiny się na niewiele zdały - może po wyborach będzie puszczany NORMALNIE ten program, czyli za jakieś 3 tygodnie może normalnie go zobaczymy.. aaa szkoda słów.A niby oglądalności nie ma? To by został puszczany co 2 tygodnie jak był jeszcze niedawno o ile pamiętam. Teraz leci niby co ten tydzień - coś chyba musiało się komuś opłacać taka zmiana. Prawda?
jacenty2004 Napisano 6 Październik 2007 Napisano 6 Październik 2007 Kogoś tu chyba pogięło :) to wu wolicie oglądać jakiś programik pseudo historyczny od największej komedii świata ???!!!
wulfgar Napisano 6 Październik 2007 Napisano 6 Październik 2007 Tym razem chyba nie jest to ukartowana robota blizniaków bo zdaje sie była to konferencja olejniczaka a pozniej leppera. A tak serio to chyba na tvp polonii leci yło nie minęlo" tylko z opoznieniem jednego programu do tyłu. zdaje sie w czwartek pod wieczór .trzeba by dokladnie sprawdzić..
acer Napisano 6 Październik 2007 Napisano 6 Październik 2007 Wulfgar :) przyznaj,Wolałbyś nie płacić abonamentu za TV, a płacić, tylko za to co chciałbyś oglądaćNp teoretycznie tak : Cinema, Europa Europa, Ale Kino, TVN24, Powiedzmy Polonia,Discovery, Al Jazera, Abu Dhabi i Erotica :)Dlaczego tak nie może być ???
MOLA Napisano 6 Październik 2007 Napisano 6 Październik 2007 Witam kolegów ,ja tez jak tysiace ludzi w Polsce czekałem na Było nie mineło , ale zamiast Pana redaktora Sikorskiego zobaczyłem Pana Przewodniczacego w biło -czerwonym krawacie i az mnie krew zalała jak usłyszałem jakie bzdury gadali .szok banda darmozjadów i my ich z podatkow utrzymujemy.
militarnik Napisano 6 Październik 2007 Napisano 6 Październik 2007 POPIERAM W 100 % nie dość że pozmieniali znowu i z godziny 10.00 przesuneli program na 11.00 to jeszcze w programie pisało że jest a puścili konferencje najpierw tego ułoma olejniczaka a następnie kolejnego majstra - tuska. I to już nie pierwszy raz puszczane są konferencje, a potem żeby nadrobić czas usuwają całkiem program z ramówki.
szym Napisano 6 Październik 2007 Napisano 6 Październik 2007 Ale powtórki jakiejś przejobowej nocy, czy tańca z łyżwami jakoś z ramówki nie spadają
wulfgar Napisano 6 Październik 2007 Napisano 6 Październik 2007 coż niestety pewnie maja kilkaset tysiecy ogladajacych a yło nie minęlo" pewnie z pare tysiecy. nieublagane prawa rynku..to smutne. Niestety.
to17071990 Napisano 6 Październik 2007 Napisano 6 Październik 2007 W ostatnich dniach wszystko idzie " pod wybory : telewizja , radio , slupy , tablice ogloszeniowe czy nawet psa buda jeśli jest dośc blisko drogi głównej :}. Mi sie wydaje że to tylko zniechęca ludzi i zmniejsza i tak juz niewielka frekwencje.Ludzie nie pójdą głosowac na polityka ktorego często widzą, gdyż jego tylko ich denerwuje
acer Napisano 6 Październik 2007 Napisano 6 Październik 2007 Akurat sondaże dają inne wyniki - kampania jest tak agresywna, społeczeństwo notorycznie rozjuszane, denerwowane i rozwścieczane, że pójdzie i da upust nerwom, z kosami nie bardzo, więc może kartką w urnie.
acer Napisano 6 Październik 2007 Napisano 6 Październik 2007 Zresztą wszystko do 21, a potem może znormalnieje, chyba że nie będzie rozstrzygnięcia i powtórka z rozrywki albo w końcu zamach stanu, dyktatura i mordy w kubeł.
herbstnebel Napisano 6 Październik 2007 Napisano 6 Październik 2007 w końcu zamach stanu, dyktatura i mordy w kubeł."Wodzu, prowadź!!! :D jak ja marzę o tym... politycy do budowania autostrad! A przynajmniej kopania pod autostrady! Razem z więźniami! Wszyściusieńcy i bez lewych zwolnień lekarskich! tak. A tak na serio nawet takie żaglowanie programem tv tak może wkurzyć... udało im się zdenerwować społeczeństwo, oj tak...
kucek Napisano 6 Październik 2007 Napisano 6 Październik 2007 No to fakt że często to się zdarza, kilka razy też miałem oglądać ten program a puścili gęby polityków.Inna sprawa że ten program rzeczywiście jest pseudohistoryczny.To nic że to nie prawda, ważne że taka piękna legenda..."
akagi Napisano 6 Październik 2007 Napisano 6 Październik 2007 Panowie!!!!!!I panie też. To nie gadajcie po próżnicy, ale idzicie 21 października i wyraźcie swój protest przy urnie. Bo jak nie to wszystkie dowcipy, na przykład te z nową ramówka programu mogą zacząć się sprawdzać.
Mic112 Napisano 6 Październik 2007 Napisano 6 Październik 2007 brasko ja mam ten komfort że niedługo ewakuuję z tąd całą rodzinę pomału to idzie ale jest już postanowione w końcu i bardzo ogromnie mnie to cieszy:)!!!
DJ MHz Napisano 6 Październik 2007 Napisano 6 Październik 2007 Mi też jakieś TVP info wyskoczyło zamiast mojego ulubionego programu...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.