Skocz do zawartości

najciekawiej brzmiące nicki na forum

advertus

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Bocian - i wszystko jasne :] Może lepiej wytłumaczcie się skąd się biorą Wasze nicki???? Co? Np. Bocian - czyżby miał coś wspólnego z dziećmi? :]]]

Mój CirrusCX - Cirrus - ot nazwa mojego serwera sieci rozległej AEdificaremus TIBI. CX - część składowa nazwy mojego pierwszego wykrywacza - Mirakl CX.

Hmmmm ciekawe co ma do powiedzenia POKEMON :]] Hehehe :] Czyżby coś związanego z wyglądem :P ??
.
.
.
CirrusCX
Napisano
mój się wziął nie wiadomo skąd :) koledzy zaczęli tak mnie nazywać i tak oto powstał Ados :) a dwójke sam dodałem ;p

Z pokemonem to ciekawa sprawa :P
Napisano
a ja swego czasu duzo grywałem w Call of Duty po sieci. i urzywalem długiego nicku -Klaus Shenk von Shtauffenberg

ale i tak wszyscy inni gracze na chacie podczas gry wołali na mnie Klaus" więc skróciłem, a BOLS to już z upodobań do trunku :P

pozdro
Napisano
mój... od daty moich urodzin - 16.12 :) czyli rocznicy ostatniej ofensywy niemców na zachodzie nazwanej właśnie herbstnebel" albo wacht am Rein"...
ch... z nazistami i ich ideologią! Samo słówko mi się strasznie spodobało, a i dużo tej jesiennej mgły" w moim życiu :)
Napisano
RYBA w nicku wział sie od tego ze tak wołają na mnie w szkole a 14 to tyle mialem lat jak sie pierwszy raz zalogowałem na forum:)
Napisano
Darek419 wlasnie zdradziles ulubiony nik Huka hehehe :D a kol. Idiota to moj dobry znajomy, chociaz sam sie dziwie jak on żyje z takim nickiem :P pozdro Janusz ;)
pozdrawiam!

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie