kamdrum Napisano 29 Październik 2007 Napisano 29 Październik 2007 A ja w niedzielę w końcu nigdzie się nie wybrałem, bo zacząłem mega churchlać i tyle było z chwały :)W ogóle, to coś nie możemy się umówić do tego Colomba na piwko. Może jakoś w tygodniu? Np. w środę?
PG Napisano 30 Październik 2007 Napisano 30 Październik 2007 Kamdrum, byłoby miło... Niestety w środę jadę w swoje landy i będę śmigał tam pewnie do niedzieli, więc browarka trza będzie przełożyć :) A przy okazji, jak masz czas i chęci to możesz do mnie np. w piątek dojechać (chata wolna) :)
kamdrum Napisano 30 Październik 2007 Napisano 30 Październik 2007 Co się odwlecze, nie uciecze PG :)Może w takim razie jakoś w przyszłym tygodniu się spotkamy większą gromadą.Co do Festung Schneidemuhl, to nie trzeba by mnie wcale namawiać, ale moja luba by chyba nie była zadowolna, jak bym jej znowu uciekł, a do uczestniczenia w wykopkach ma stosunek, że tak powiem, bardzo chłodny.... :)Do dobrych wieści można jednak zaliczyć to, że odebrałem dzisiaj wyniki innych badań (innego typu) i okazały się być zdecydowanie ujemne, czyli najprawdopodobniej jednak nie mam boreliozy :) (tamte ponoć są zbyt czułe i zbyt ogólne i wykrywają również obecność bakterii okołoboreliozowych"...)Trzeba więc również za to wypić :]
romkol Napisano 30 Październik 2007 Autor Napisano 30 Październik 2007 kamdrum dobrze że te krwiopijce Cię jednak nie zaraziłyco do spotkania w większym gronie za tydzień jestem za :) chociaż pewnie będzie ciężko zebrać sie w większą grupę a w tą niedziele będę sie kręcił gdzieś w pobliskiej okolicy jastrząb napisz kiedy masz wolną niedzielę to się wybierzemy w końcu w twoje strony
PG Napisano 31 Październik 2007 Napisano 31 Październik 2007 Romkol, myślę że za tydzień byłoby nieźle wyskoczyć większą grupką :) Jeśli tylko w miarę aura dopisze to ja jak zwykle za!Kamdrum, dobrze żeś zdrów! Browarek nie ucieknie :)Pozdr.
Sv Napisano 31 Październik 2007 Napisano 31 Październik 2007 uff...juz jestem i niedługu zmykam...Jadę na Barndenburów:)Piątek i Sobota będę w akcji.Powodzenia!
PG Napisano 31 Październik 2007 Napisano 31 Październik 2007 No ja już w rodzinnych landach :) Juto pewnie nie da rady, ale piątek, sobota i pewnie niedzielne przedpołudnie będę na łowach :) Dostęp do netu jest, więc relacje zdam na bieżąco :)Sv, pamietaj co ci mówiłem!Pozdrawiam i fajnych trafień życzę!
PG Napisano 31 Październik 2007 Napisano 31 Październik 2007 Jastrząb podaj mi swojego maila jak chcesz namiar na Pyrkę" :)
jastrzab Napisano 2 Listopad 2007 Napisano 2 Listopad 2007 Romkol teraz ta niedziele mam wolna PG moj mail jastrzab39@vp.pl pozdrawiam
PG Napisano 3 Listopad 2007 Napisano 3 Listopad 2007 Jastrzab, wysłałem ci maila ze wszystkim co trzeba :) Miłej zabawy, gdyby coś nie działało możesz śmiało pisać :)Pozdr.
jastrzab Napisano 3 Listopad 2007 Napisano 3 Listopad 2007 Wielkie dzieki PG.Romkol jak bys sie zdecydowal na przyjazd to dzwon podaje nr 667248595
PG Napisano 3 Listopad 2007 Napisano 3 Listopad 2007 Kamdrum, właściwie żałuj żeś się nie skusił :) Reszta fotek będzie zamieszczona na Pyrce" wieczorkiem...Jastrząb, nie ma problemu :) mam nadzieję, że niedługo się zgadamy gdzieś wspólnie z Romkolem!Pozdr.
jastrzab Napisano 3 Listopad 2007 Napisano 3 Listopad 2007 Pewnie ze tak mialem nadzieje ze w ta niedziele romkol wybiera sie w moje strony pozdrawiam
PG Napisano 5 Listopad 2007 Napisano 5 Listopad 2007 I jak tam weekend Panowie? Coś podejrzanie cicho :) Nie mówcie, że nigdzie nie byliście?
DARAS475 Napisano 5 Listopad 2007 Napisano 5 Listopad 2007 Witam panowie dajcie namiar na ta wasza PYRKE to wstawie jakies fajne fotki z moich wypadów :)
PG Napisano 5 Listopad 2007 Napisano 5 Listopad 2007 Hehehehe... Na Pyrkę" niestety nie tak łatwo się dostać :) Daras skąd jesteś?
bonzo74 Napisano 5 Listopad 2007 Napisano 5 Listopad 2007 Witam Dawno tu nic nie pisałem ,panowie a kiedy na przeprawę nad warte wiosna czy jeszcze terazjakby co to jade ,wykrywka jeszcze u mnie jest :DA 281 co neta mu zabrali czy co,też się nie udziela na forum tak jak ja, wczoraj go widziałem ale tylko przelotnie także nawet słowa niezamieniliśmy
PG Napisano 5 Listopad 2007 Napisano 5 Listopad 2007 Bonzo, ciebie to już dawno nie widziałem :) trzeba się koniecznie znów umówić ekipą, jak dawniej! Może na weekend będzie okazja? Mogłaby być i stara dobra" przeprawa, ciekawe czy zielsko już opadło :D
jastrzab Napisano 5 Listopad 2007 Napisano 5 Listopad 2007 Witam panowie sobota nienalezala do udanych ale w niedziele z romkolem nakopalismy pare ciekawych fanciorow acha gdybyscie wybierali sie w weekend na kopanko to z checia sie przylacze pozdrawiam
Pyra75 Napisano 5 Listopad 2007 Napisano 5 Listopad 2007 Jestem z okolic Wrześni, mam parę ( mam nadzieję ) ciekawych miejscówek, da ktoś namiar na tę mityczną PYRKĘ ?
Pyra75 Napisano 5 Listopad 2007 Napisano 5 Listopad 2007 Przepraszam za następny post, moje GG 8904340 lub pyra75@wp.pl
PG Napisano 6 Listopad 2007 Napisano 6 Listopad 2007 Pyra, wysłałem do ciebie maila.Jastrząb, pochwal się co tam wygrzebaliście z Romkolem :)
Sv Napisano 6 Listopad 2007 Napisano 6 Listopad 2007 281 wpierw czekał miesiąc na autostradę" z TP:), a jak już dostał to nastąpiła awaria i dalej dostępu nie ma...Pisał sms , że spotkał Bonza z jego samurajem - całego ukitranego < zainteresowani pewnie wiedzą, gdzie to było :) >Sv
281 Napisano 6 Listopad 2007 Napisano 6 Listopad 2007 Witam!No nareszcie jest dostęp do wiadomości:)Zaległości mam tyle że na pyrce same czerwone wykrzykniki i pewnie tydzień zleci na odrabianiu tyłów.Ale podejrzewam że warto było czekać;)Teraz parę konkretów-Sv-czy jutro(środa)koło dziesiątej mogę ci je podrzucić pod prace?są dwie sztuki.bonzo74-słowa nie zamieniliśmy bo się rozpędziłem a 700 pod maską się kryje i problem z rozbujaniem bym znowu miał;)A tak na poważnie to lecieliśmy przez okolice kościoła i zameczku(nie wiedziałem że tam jest cmentarz)no i na drodze było widać ślady błota więc pewnie to twoja robota,kałuże się zgadzają,trasa też a widząc samuraja to na pewno się nie mylę.Ciekawy kawałek jest nie daleko ciebie,i tam można wyskoczyć z pikaczu.Ciebie kręci większy kal.to się tam sprawdzisz,lecz niestety jest to lasek i są korzenie,to jest to czego większość z nas nie lubi.Pozdr.281
Sv Napisano 6 Listopad 2007 Napisano 6 Listopad 2007 Jak będę w biurze to dam Ci z rana znać na komórę.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.