kamdrum Napisano 29 Październik 2007 Share Napisano 29 Październik 2007 A ja w niedzielę w końcu nigdzie się nie wybrałem, bo zacząłem mega churchlać i tyle było z chwały :)W ogóle, to coś nie możemy się umówić do tego Colomba na piwko. Może jakoś w tygodniu? Np. w środę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PG Napisano 30 Październik 2007 Share Napisano 30 Październik 2007 Kamdrum, byłoby miło... Niestety w środę jadę w swoje landy i będę śmigał tam pewnie do niedzieli, więc browarka trza będzie przełożyć :) A przy okazji, jak masz czas i chęci to możesz do mnie np. w piątek dojechać (chata wolna) :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamdrum Napisano 30 Październik 2007 Share Napisano 30 Październik 2007 Co się odwlecze, nie uciecze PG :)Może w takim razie jakoś w przyszłym tygodniu się spotkamy większą gromadą.Co do Festung Schneidemuhl, to nie trzeba by mnie wcale namawiać, ale moja luba by chyba nie była zadowolna, jak bym jej znowu uciekł, a do uczestniczenia w wykopkach ma stosunek, że tak powiem, bardzo chłodny.... :)Do dobrych wieści można jednak zaliczyć to, że odebrałem dzisiaj wyniki innych badań (innego typu) i okazały się być zdecydowanie ujemne, czyli najprawdopodobniej jednak nie mam boreliozy :) (tamte ponoć są zbyt czułe i zbyt ogólne i wykrywają również obecność bakterii okołoboreliozowych"...)Trzeba więc również za to wypić :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
romkol Napisano 30 Październik 2007 Autor Share Napisano 30 Październik 2007 kamdrum dobrze że te krwiopijce Cię jednak nie zaraziłyco do spotkania w większym gronie za tydzień jestem za :) chociaż pewnie będzie ciężko zebrać sie w większą grupę a w tą niedziele będę sie kręcił gdzieś w pobliskiej okolicy jastrząb napisz kiedy masz wolną niedzielę to się wybierzemy w końcu w twoje strony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PG Napisano 31 Październik 2007 Share Napisano 31 Październik 2007 Romkol, myślę że za tydzień byłoby nieźle wyskoczyć większą grupką :) Jeśli tylko w miarę aura dopisze to ja jak zwykle za!Kamdrum, dobrze żeś zdrów! Browarek nie ucieknie :)Pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sv Napisano 31 Październik 2007 Share Napisano 31 Październik 2007 uff...juz jestem i niedługu zmykam...Jadę na Barndenburów:)Piątek i Sobota będę w akcji.Powodzenia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PG Napisano 31 Październik 2007 Share Napisano 31 Październik 2007 No ja już w rodzinnych landach :) Juto pewnie nie da rady, ale piątek, sobota i pewnie niedzielne przedpołudnie będę na łowach :) Dostęp do netu jest, więc relacje zdam na bieżąco :)Sv, pamietaj co ci mówiłem!Pozdrawiam i fajnych trafień życzę! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PG Napisano 31 Październik 2007 Share Napisano 31 Październik 2007 Jastrząb podaj mi swojego maila jak chcesz namiar na Pyrkę" :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jastrzab Napisano 2 Listopad 2007 Share Napisano 2 Listopad 2007 Romkol teraz ta niedziele mam wolna PG moj mail jastrzab39@vp.pl pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PG Napisano 3 Listopad 2007 Share Napisano 3 Listopad 2007 Jastrzab, wysłałem ci maila ze wszystkim co trzeba :) Miłej zabawy, gdyby coś nie działało możesz śmiało pisać :)Pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jastrzab Napisano 3 Listopad 2007 Share Napisano 3 Listopad 2007 Wielkie dzieki PG.Romkol jak bys sie zdecydowal na przyjazd to dzwon podaje nr 667248595 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PG Napisano 3 Listopad 2007 Share Napisano 3 Listopad 2007 Kamdrum, właściwie żałuj żeś się nie skusił :) Reszta fotek będzie zamieszczona na Pyrce" wieczorkiem...Jastrząb, nie ma problemu :) mam nadzieję, że niedługo się zgadamy gdzieś wspólnie z Romkolem!Pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jastrzab Napisano 3 Listopad 2007 Share Napisano 3 Listopad 2007 Pewnie ze tak mialem nadzieje ze w ta niedziele romkol wybiera sie w moje strony pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PG Napisano 5 Listopad 2007 Share Napisano 5 Listopad 2007 I jak tam weekend Panowie? Coś podejrzanie cicho :) Nie mówcie, że nigdzie nie byliście? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DARAS475 Napisano 5 Listopad 2007 Share Napisano 5 Listopad 2007 Witam panowie dajcie namiar na ta wasza PYRKE to wstawie jakies fajne fotki z moich wypadów :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PG Napisano 5 Listopad 2007 Share Napisano 5 Listopad 2007 Hehehehe... Na Pyrkę" niestety nie tak łatwo się dostać :) Daras skąd jesteś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bonzo74 Napisano 5 Listopad 2007 Share Napisano 5 Listopad 2007 Witam Dawno tu nic nie pisałem ,panowie a kiedy na przeprawę nad warte wiosna czy jeszcze terazjakby co to jade ,wykrywka jeszcze u mnie jest :DA 281 co neta mu zabrali czy co,też się nie udziela na forum tak jak ja, wczoraj go widziałem ale tylko przelotnie także nawet słowa niezamieniliśmy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PG Napisano 5 Listopad 2007 Share Napisano 5 Listopad 2007 Bonzo, ciebie to już dawno nie widziałem :) trzeba się koniecznie znów umówić ekipą, jak dawniej! Może na weekend będzie okazja? Mogłaby być i stara dobra" przeprawa, ciekawe czy zielsko już opadło :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jastrzab Napisano 5 Listopad 2007 Share Napisano 5 Listopad 2007 Witam panowie sobota nienalezala do udanych ale w niedziele z romkolem nakopalismy pare ciekawych fanciorow acha gdybyscie wybierali sie w weekend na kopanko to z checia sie przylacze pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pyra75 Napisano 5 Listopad 2007 Share Napisano 5 Listopad 2007 Jestem z okolic Wrześni, mam parę ( mam nadzieję ) ciekawych miejscówek, da ktoś namiar na tę mityczną PYRKĘ ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pyra75 Napisano 5 Listopad 2007 Share Napisano 5 Listopad 2007 Przepraszam za następny post, moje GG 8904340 lub pyra75@wp.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PG Napisano 6 Listopad 2007 Share Napisano 6 Listopad 2007 Pyra, wysłałem do ciebie maila.Jastrząb, pochwal się co tam wygrzebaliście z Romkolem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sv Napisano 6 Listopad 2007 Share Napisano 6 Listopad 2007 281 wpierw czekał miesiąc na autostradę" z TP:), a jak już dostał to nastąpiła awaria i dalej dostępu nie ma...Pisał sms , że spotkał Bonza z jego samurajem - całego ukitranego < zainteresowani pewnie wiedzą, gdzie to było :) >Sv Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
281 Napisano 6 Listopad 2007 Share Napisano 6 Listopad 2007 Witam!No nareszcie jest dostęp do wiadomości:)Zaległości mam tyle że na pyrce same czerwone wykrzykniki i pewnie tydzień zleci na odrabianiu tyłów.Ale podejrzewam że warto było czekać;)Teraz parę konkretów-Sv-czy jutro(środa)koło dziesiątej mogę ci je podrzucić pod prace?są dwie sztuki.bonzo74-słowa nie zamieniliśmy bo się rozpędziłem a 700 pod maską się kryje i problem z rozbujaniem bym znowu miał;)A tak na poważnie to lecieliśmy przez okolice kościoła i zameczku(nie wiedziałem że tam jest cmentarz)no i na drodze było widać ślady błota więc pewnie to twoja robota,kałuże się zgadzają,trasa też a widząc samuraja to na pewno się nie mylę.Ciekawy kawałek jest nie daleko ciebie,i tam można wyskoczyć z pikaczu.Ciebie kręci większy kal.to się tam sprawdzisz,lecz niestety jest to lasek i są korzenie,to jest to czego większość z nas nie lubi.Pozdr.281 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sv Napisano 6 Listopad 2007 Share Napisano 6 Listopad 2007 Jak będę w biurze to dam Ci z rana znać na komórę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.