Woodhaven Napisano 15 Listopad 2007 Share Napisano 15 Listopad 2007 Berlin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Woodhaven Napisano 15 Listopad 2007 Share Napisano 15 Listopad 2007 przepraszam nie załadowałem ... Berlin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Woodhaven Napisano 15 Listopad 2007 Share Napisano 15 Listopad 2007 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Woodhaven Napisano 21 Listopad 2007 Share Napisano 21 Listopad 2007 Dokopałem się wreszcie do właściwych zdjęć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
amsel44 Napisano 21 Listopad 2007 Autor Share Napisano 21 Listopad 2007 Swietne zdjecia Woodhaven , jednak cos tam kacapy" robily... ciekawi mnie to zdjecie z 10-04 , widac tam jakis ciagany t-34(ew. wyciagajacy cos) i interesujacy system bloczkow.pozdro. amsel44 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Woodhaven Napisano 21 Listopad 2007 Share Napisano 21 Listopad 2007 Jeśli interesuje Cię wyposażenie naczep z zdjęć z 2007-10-04 ... 07 ..... nie ma sprawy coś jeszcze wykopie Mam jeszcze parę zdjęć t –34 z ekranami .... zamieszczę niedługo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nunki Napisano 21 Listopad 2007 Share Napisano 21 Listopad 2007 Nawet i teraz/Afganistan i Irak/ wykonuje się na sprzęcie dziwaczne konstrukcje-ekrany przeciwko pociskom kumulacyjnym.POZDRAWIAM. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
amsel44 Napisano 22 Listopad 2007 Autor Share Napisano 22 Listopad 2007 Salve , Woodhaven pewnie ze mnie to zaciekawilo , jesli znajdziesz czas to prosze o .... jeszcze :)szesc" amsel44 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Woodhaven Napisano 24 Listopad 2007 Share Napisano 24 Listopad 2007 ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
amsel44 Napisano 24 Listopad 2007 Autor Share Napisano 24 Listopad 2007 To ostatnie zdjecie jest > piekne , widac juz pelny profesjonalizm (jakosc). pozdro. amsel44 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Woodhaven Napisano 2 Grudzień 2007 Share Napisano 2 Grudzień 2007 ` Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mowglyn Napisano 3 Grudzień 2007 Share Napisano 3 Grudzień 2007 Grzechotnik!Piszesz: W przypadku walki w terenie czołgi chodziły gołe, bo ich własny pancerz boczny 34, KW, czy ISa był wystarczający". Czy mógłbyś trochę rozwinąć ten wątek (rok, teatr działań, środki ppanc. przeciwnika)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Woodhaven Napisano 7 Grudzień 2007 Share Napisano 7 Grudzień 2007 W całej okazałości piękny pełny ekranik ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Woodhaven Napisano 17 Grudzień 2007 Share Napisano 17 Grudzień 2007 ??? ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trooper85 Napisano 18 Grudzień 2007 Share Napisano 18 Grudzień 2007 To jest czołg propagandowy". Za tymi żaluzjami są zamontowane głośniki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
amsel44 Napisano 18 Grudzień 2007 Autor Share Napisano 18 Grudzień 2007 POzdro. fajny taki zlomix propagandowy , idziemy" do boju a tu mjuzik" :) za tow. stalinu" ... eh , jak ja lubie ruskie...( wylaczyc pierogi)czesc amsel44.:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trooper85 Napisano 18 Grudzień 2007 Share Napisano 18 Grudzień 2007 Puszczasli niemiaszkom najzabawniejszy dowcip na świecie, żeby umarli ze śmiechu :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Woodhaven Napisano 7 Styczeń 2008 Share Napisano 7 Styczeń 2008 t34 85 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
amsel44 Napisano 7 Styczeń 2008 Autor Share Napisano 7 Styczeń 2008 o kurcze ale fajnie obetonowany" :)pozdro.amsel44 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
laszlo Napisano 11 Styczeń 2008 Share Napisano 11 Styczeń 2008 A propos,W kilku postach koledzy umieścili niemiecki przeróbki zdobycznych T-34. W związku z tym ciśnie się na usta pytanie - przeciw czemu chcieli sie w ten sposób chronić? No bo przecież Ruscy nie dysponowali (o ile wiem) własnym odpowiednikiem bazooki, piata czy panzerfausta. Może tak liczne były przypadki używania przeciw Niemcom zdobycznych panzerfaustów? Warto też zwrócić uwagę, że niemieckie przeróbki raczej nie wyglądają na tymczasowe. I nie sądzę, że chodzi tu o przysłowiową niemiecką solidność. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mowglyn Napisano 11 Styczeń 2008 Share Napisano 11 Styczeń 2008 Nie, używali również przeciwpancernych pocisków kumulacyjnych produkcji sowieckiej... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
laszlo Napisano 11 Styczeń 2008 Share Napisano 11 Styczeń 2008 Mowglyn - rozwiń trochę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Woodhaven Napisano 12 Styczeń 2008 Share Napisano 12 Styczeń 2008 Zamieszczam jeszcze parę rysunków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Woodhaven Napisano 12 Styczeń 2008 Share Napisano 12 Styczeń 2008 Przepraszam wskoczył mi negatyw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Woodhaven Napisano 12 Styczeń 2008 Share Napisano 12 Styczeń 2008 #2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.