Skocz do zawartości

Hobby i kobieta.....

rudolf

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 75
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
_rodzynka_ nie kazda kobieta lubi to co my.Ja mam to szczescie ze moja polubila to hobby,choc nie pozwala robic z domu muzeum ale co nie ktore eksponaty pozwolila wystawic.Pytasz gdzie reszta pań na tym forum? Podejrzewam ze tak jak w moim przypadku wielu tu obecnych pisze w swoim i zony,dziewczyny interesie,czyli mozna powiedziec ze to wspolna wypowiedz,pozdrawiam

jak to kobieta ( a nawet blondynka )nie rozumiem tylko jednego :)...dlaczego siedzą cichutko jak myszki pod miotełką i pozwalają swoim mężczyznom się za nich wypowiadać :) ?? ja lubię obalać wszystkie mity więc zapraszam do dyskusji panie , które( kopią) kryją się za plecami (szerokimi) swoich mężczyzn :)

eh eh eh... hmmmm... mojej dziewczynie podoba się cały ten nałóg tylko wówczas, gdy znajdę coś cennego ... materialistka :P
ma szczęście, że militarnych pierdół nie zbieram ;]

...a pomyślcie o pokoleniu, które od smarkacza lata z piszczałką po łąkach... polach.. lasach... zamiast pokopać z kolegami piłkę czy poflirtować z koleżankami...

...masakra... rośnie potem taki maniak niewypałów i nikt nie jest w stanie się spodziewać do czego może być zdolny... ehhh...

Witam i pozdrawiam :)
Jakieś miałam przeczucie ,że ostatnim ,który odpowie będzie Pokemon:) zauważyłam ogólną wszechobecność Twą Pokemonie na wszystkich wątkach bez wyjątku....czyżby nie było dla Ciebie nieznanych dziedzin? Czy też rozdają może nagrody za ilość wpisów ?? A ja o tym nic nie wiem? Może mnie oświecisz o wszechobecny ( :)))Pokemonie...a polityką się nie zajmuję , wolę pokopać:)

Oświecam cię droga na tym forum Rodzynko :)
Forum Odkrywcy to moje życie! To poezja! To chęć pogadania z wami i poczytania co kto mniej lub więcej sensownego ma do powiedzenia :) W pewnym stopniu to forum bije inne na łeb i na szyję, bo jest tu poprostu wszystko, oczywiście z wątkiem historycznym na czele:)
Opinie tzw. szamba" mijają się z prawdą. Poprostu jest to tylko i wyłącznie brak tolerancji dla innych. Ja rozumiem, że kolekcjoner hełmów chciałby, żeby pisać tylko o hełmach, a lewicowiec aby chwalić Kwaśniewskiego, ale to forum ma tą przewagę nad innymi, że nie zamyka ust, nie jest wyrocznią i pozwala się ludziom czuć tu dobrze takimi jakimi są (no chyba że ktoś przegnie). Jeśli ktoś czuje się inaczej, to niech na jakiś czas sobie odpocznie.
Reasumując- miło że zwróciłaś na mnie uwagę :)

Cóż, Pani Porucznik to też człowiek i babka :))

Jak to było w piosence A. Jurksztowicz :

ej men, tracisz czas, ja to nie głaz" :))

Dość Panowie tego dobrego, toż czytają nas :)

A Pani Rodzynkowej gratulujemy raz jeszcze zacięcia do wykopków.

• 2 months later...
Kiedys udawalo mi się wyciagnac kobiete na wypad w teren .Teraz wiecej czasu spedza w pracy i kiedy ma wolne nie za bardzo ma ochote na ganianie po polu. Nie burzy sie gdy znikam godzinami , czasem jednak krzywi sie ze ma wolny dzien a ja wlasnie wychodze i nie posiedze z nia troszke w domu albo gdzies wspolnie nie pojdziemy . Ale jak tu siedziec w domu albo lazic po znajomych - starocie juz od nich wszystkie wymamralem - a ich kobiety mimo ze wiekowe mnie nie interesuja :)

Jeśli to był zielony Golf w okolicach Trójmiasta. to mogłem być ja (długowłosy) i moja dziewczyna ;-) Albo ta sama para i czarny Golf w Zamojskiem, hehe.
Rudolf, ja i moja dziewczyna mamy nawet ślubne fotki z atrybutami" w ręku - ona w sukience z Tesorakiem, a ja garnitur i szpadelek... No i wyjście z kościoła pod szpalerkiem z piszczałek zrobionym przez prawdziwych Kolegów.

M.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie