acer Napisano 23 Wrzesień 2007 Share Napisano 23 Wrzesień 2007 Witam Panią Rodzynkową - Odpowiem tak - jedna jaskółka nie czyni wiosny, wyjątki były są i będą. Praktykę opisano powyżej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RYSIEK-SANOK Napisano 23 Wrzesień 2007 Share Napisano 23 Wrzesień 2007 _rodzynka_ nie kazda kobieta lubi to co my.Ja mam to szczescie ze moja polubila to hobby,choc nie pozwala robic z domu muzeum ale co nie ktore eksponaty pozwolila wystawic.Pytasz gdzie reszta pań na tym forum? Podejrzewam ze tak jak w moim przypadku wielu tu obecnych pisze w swoim i zony,dziewczyny interesie,czyli mozna powiedziec ze to wspolna wypowiedz,pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_rodzynka_ Napisano 23 Wrzesień 2007 Share Napisano 23 Wrzesień 2007 jak to kobieta ( a nawet blondynka )nie rozumiem tylko jednego :)...dlaczego siedzą cichutko jak myszki pod miotełką i pozwalają swoim mężczyznom się za nich wypowiadać :) ?? ja lubię obalać wszystkie mity więc zapraszam do dyskusji panie , które( kopią) kryją się za plecami (szerokimi) swoich mężczyzn :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czarnykot Napisano 23 Wrzesień 2007 Share Napisano 23 Wrzesień 2007 eh eh eh... hmmmm... mojej dziewczynie podoba się cały ten nałóg tylko wówczas, gdy znajdę coś cennego ... materialistka :P ma szczęście, że militarnych pierdół nie zbieram ;]...a pomyślcie o pokoleniu, które od smarkacza lata z piszczałką po łąkach... polach.. lasach... zamiast pokopać z kolegami piłkę czy poflirtować z koleżankami......masakra... rośnie potem taki maniak niewypałów i nikt nie jest w stanie się spodziewać do czego może być zdolny... ehhh... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pokemon Napisano 24 Wrzesień 2007 Share Napisano 24 Wrzesień 2007 rodzynka do Partii Kobiet! :)Pokemon pozdrawia rodzynkę naszego forum! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_rodzynka_ Napisano 25 Wrzesień 2007 Share Napisano 25 Wrzesień 2007 Witam i pozdrawiam :)Jakieś miałam przeczucie ,że ostatnim ,który odpowie będzie Pokemon:) zauważyłam ogólną wszechobecność Twą Pokemonie na wszystkich wątkach bez wyjątku....czyżby nie było dla Ciebie nieznanych dziedzin? Czy też rozdają może nagrody za ilość wpisów ?? A ja o tym nic nie wiem? Może mnie oświecisz o wszechobecny ( :)))Pokemonie...a polityką się nie zajmuję , wolę pokopać:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pokemon Napisano 26 Wrzesień 2007 Share Napisano 26 Wrzesień 2007 Oświecam cię droga na tym forum Rodzynko :)Forum Odkrywcy to moje życie! To poezja! To chęć pogadania z wami i poczytania co kto mniej lub więcej sensownego ma do powiedzenia :) W pewnym stopniu to forum bije inne na łeb i na szyję, bo jest tu poprostu wszystko, oczywiście z wątkiem historycznym na czele:)Opinie tzw. szamba" mijają się z prawdą. Poprostu jest to tylko i wyłącznie brak tolerancji dla innych. Ja rozumiem, że kolekcjoner hełmów chciałby, żeby pisać tylko o hełmach, a lewicowiec aby chwalić Kwaśniewskiego, ale to forum ma tą przewagę nad innymi, że nie zamyka ust, nie jest wyrocznią i pozwala się ludziom czuć tu dobrze takimi jakimi są (no chyba że ktoś przegnie). Jeśli ktoś czuje się inaczej, to niech na jakiś czas sobie odpocznie.Reasumując- miło że zwróciłaś na mnie uwagę :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
acer Napisano 26 Wrzesień 2007 Share Napisano 26 Wrzesień 2007 uhuuuu, jak nic czekać wieczorka zapoznawczego :))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pokemon Napisano 26 Wrzesień 2007 Share Napisano 26 Wrzesień 2007 Łączy nas tylko wspólne hobby :)))Poza tym działam raczej w pojedynkę :) To tak na wszelki wypadek aby nie zostać zdemaskowanym :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
acer Napisano 26 Wrzesień 2007 Share Napisano 26 Wrzesień 2007 Łączy nas tylko wspólne hobby :)))" !!! :)))Uhuuuuuuhuuuu, To tu już niejeden był wieczorek zapoznawczy ! :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pokemon Napisano 26 Wrzesień 2007 Share Napisano 26 Wrzesień 2007 Do czego pijesz? Ja i rodzynka? Bueheheheacer zastanów się...a jak to Pani porucznik? :))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Argonauta Napisano 26 Wrzesień 2007 Share Napisano 26 Wrzesień 2007 Pokemon ..... pani Porucznik to jeszcze pol biedy, a jak to jest dajmy na to pani Porucznikowa .......... reszte sam sobie dospiewaj ;-> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pokemon Napisano 26 Wrzesień 2007 Share Napisano 26 Wrzesień 2007 No to śpiewam:Pan Porucznik od saperów poszedł na zające...i zobaczył dwie dziewczyny nago się kąpiące!Hulaj dusza niech się rusza hej, hej, uha ha!Hulaj dusza niech się rusza dziewczyno moja!" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
acer Napisano 26 Wrzesień 2007 Share Napisano 26 Wrzesień 2007 Cóż, Pani Porucznik to też człowiek i babka :))Jak to było w piosence A. Jurksztowicz :ej men, tracisz czas, ja to nie głaz" :))Dość Panowie tego dobrego, toż czytają nas :)A Pani Rodzynkowej gratulujemy raz jeszcze zacięcia do wykopków. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rudolf Napisano 12 Grudzień 2007 Autor Share Napisano 12 Grudzień 2007 Niedawno widziałem parkę tzn.kobietę i mężczyznę wysiadających z auta z wykrywaczami,to dopiero się nazywa hobby i kobieta.Ciekaw jestem ile osób jest na tym forum którzy szukają z własnymi kobietami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rudolf Napisano 12 Grudzień 2007 Autor Share Napisano 12 Grudzień 2007 Ooooooj a może to był facet w długich włosach hehe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Catadero Napisano 12 Grudzień 2007 Share Napisano 12 Grudzień 2007 Z własnymi??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rudolf Napisano 12 Grudzień 2007 Autor Share Napisano 12 Grudzień 2007 Może być i nie z własnymi ale z kobietami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cecholek Napisano 12 Grudzień 2007 Share Napisano 12 Grudzień 2007 Kiedys udawalo mi się wyciagnac kobiete na wypad w teren .Teraz wiecej czasu spedza w pracy i kiedy ma wolne nie za bardzo ma ochote na ganianie po polu. Nie burzy sie gdy znikam godzinami , czasem jednak krzywi sie ze ma wolny dzien a ja wlasnie wychodze i nie posiedze z nia troszke w domu albo gdzies wspolnie nie pojdziemy . Ale jak tu siedziec w domu albo lazic po znajomych - starocie juz od nich wszystkie wymamralem - a ich kobiety mimo ze wiekowe mnie nie interesuja :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pokemon Napisano 13 Grudzień 2007 Share Napisano 13 Grudzień 2007 To niech zmieni pracę :)))Czego się nie robi dla wykopków :)))Pozdrawiam :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beaviso Napisano 15 Grudzień 2007 Share Napisano 15 Grudzień 2007 Jeśli to był zielony Golf w okolicach Trójmiasta. to mogłem być ja (długowłosy) i moja dziewczyna ;-) Albo ta sama para i czarny Golf w Zamojskiem, hehe.Rudolf, ja i moja dziewczyna mamy nawet ślubne fotki z atrybutami" w ręku - ona w sukience z Tesorakiem, a ja garnitur i szpadelek... No i wyjście z kościoła pod szpalerkiem z piszczałek zrobionym przez prawdziwych Kolegów.M. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pomsee Napisano 15 Grudzień 2007 Share Napisano 15 Grudzień 2007 Koledzy życzę Wam abyście mieli taki SKARB jaki ja mam :) Nie protestuje, czasem jeździ ze mną na wyprawy a jak wrócę upieprzony i zły, że nic nie wygrzebałem to przytuli i pogłaszcze a i herbatkę poda. ANIOŁ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martian. Napisano 15 Grudzień 2007 Share Napisano 15 Grudzień 2007 Ja bym wolał od tej herbatki piwo:))) Latem schłodzone, a zimą na ciepło:))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pomsee Napisano 15 Grudzień 2007 Share Napisano 15 Grudzień 2007 Martian Ty malkontencie ;)Rzecz w tym, że ja raczej piwny" nie jestem ale moja Lila owszem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rudolf Napisano 15 Grudzień 2007 Autor Share Napisano 15 Grudzień 2007 beaviso marka auta nie utkwiła mi w pamięci wzrok skupiłem na tej parce,pamiętam ciemne auto chyba kombi było to w okolicach Wejherowa koło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.