Indian Chief Napisano 9 Grudzień 2003 Napisano 9 Grudzień 2003 Kłania sie Lublin czasami Łuków.V rok Socjologii UMCSII rok Kulturoznawstwa UMCSWiek: 24Zainteresowania: wszystko co ciekawe, motocykle, wszystko co związane z militariami i historią wojenwww: harley.w.interia.ple-mail: harley@interia.pl
Gość Napisano 10 Grudzień 2003 Napisano 10 Grudzień 2003 Jest nas dwoje:Żona - mgr inż. - instalacje sanitarne (OCiW)Ja - mgr inż. - budownictwo (dodatkowo praca na polibudzie w Koszalinie - konstrukcje metalowe)Razem prowadzimy firmę projektową.Aga i Grzesiek Maliszewscy
duszan Napisano 10 Grudzień 2003 Napisano 10 Grudzień 2003 WitamStudenciak, III rok, Politologia (specjalność europejska)na Uniwersytecie Śląskim no i kinooperator w największej sieci multipleksów w Polsce :-).Pozdrawiam Duszan
wilhelm6 Napisano 10 Grudzień 2003 Napisano 10 Grudzień 2003 Witam!Mgr administracji publicznej. Pracuję jako pracownik techniczny w TP SA.pozdrawiam wilhelm6
maxikasek Napisano 10 Grudzień 2003 Napisano 10 Grudzień 2003 Studia- budowa statków, potem logistyka i zarządzanie transportem. Praca- cieć na uczelni.
SZUKAM. Napisano 10 Grudzień 2003 Napisano 10 Grudzień 2003 na tle szacownego grona będę chyba blady ... ale może kiedy to się zmieni :)wykształecenie średnie - matura :))) ale studiowałem na Politechnice Krakowskiej czego skończyć się nie udało :(pracuję w spółce naftowej jako konfigurator SAP R3 moduły MM i SD + szkolenia wewnętrzne.
SZZ Napisano 10 Grudzień 2003 Napisano 10 Grudzień 2003 Nie martw się, wszyscy jesteśmy równi wobec szpadla - no może z wyjątkiem tych, których stać na koparkę:)P.S.Mój dziadek też był ranny pod Budziszynem - zmiażdżone obie nogi, odłamki kostne wychodziły z otwierających się ran do śmierci w 1970 r.PozdrawiamSZZ
jerry30 Napisano 10 Grudzień 2003 Napisano 10 Grudzień 2003 Licencjat z ekonomiiPracuje w duzej sieci handlowej ( kupujemy od akagiego ;-)))
Gość Napisano 10 Grudzień 2003 Napisano 10 Grudzień 2003 hmmm...studia(politologię)zarzuciłem po roku-głupota ,lenistwo,no i została mi praca odtwórcza-maszynista offsetowy czyli drukarzARS LONGA, VITA BREVIS
Gość Napisano 10 Grudzień 2003 Napisano 10 Grudzień 2003 Skończone studia:- rolnictwo (AR Szczecin)- ekonomia (Uniwerek szczeciński)- studia doktoranckie (AR Szczecin)obecnie pracuję jako adiunkt w Politechnice Koszalińskiej.Pozdrawiam wszystkich podobnie zakręconych jak ja.
greggg Napisano 10 Grudzień 2003 Napisano 10 Grudzień 2003 studia Politechnika Warszawska specjalizacja uzbrojeniepracuje w zawodzie, więcej nie powiem:))Pozdro!!
SZZ Napisano 10 Grudzień 2003 Napisano 10 Grudzień 2003 Do Grega - napisz lepiej, kiedy będzie można postrzelać:-)PozdrawiamSZZ
majros Napisano 10 Grudzień 2003 Napisano 10 Grudzień 2003 Licencjat z pedagogiki opiekunczo-wychowawczej,pierwszy rok magisterki.Pracuje w finansach.Przy szpadlu niezastapiony.
Gość Napisano 10 Grudzień 2003 Napisano 10 Grudzień 2003 ekonomia i chemiaa teraz finanse - kierownikjeszcze niedługo szef spółkilubelskie
Natan Napisano 10 Grudzień 2003 Napisano 10 Grudzień 2003 Polibuda w Gliwicach - górnictwo - ciemności nie są dla mnie straszne ;)) ,obecnie (od 7 lat) prowadze spedycję międzynarodową
boguslaw11 Napisano 10 Grudzień 2003 Napisano 10 Grudzień 2003 Witam , teraz to ja tu namieszam . Szkoła zawodowa,wykonywany zawód górnik ( też kopanie tylko że bardzo głęboko) Pozdrawiam . PS. Tyle wykształconych ludzi a nie potrafimy się z organizować!!!
Landminer Napisano 10 Grudzień 2003 Napisano 10 Grudzień 2003 Kraków się kłania nisko.Grafik komputerowy - ciekawe skąd tylu kolegów po fachu wśród poszukiwaczy?Grzegorz Franczyk Landminer"
woyta Napisano 11 Grudzień 2003 Napisano 11 Grudzień 2003 LO, policealne medyczne - piguła dyplomowany, Wydział Techniki UŚ, a zawód wykonywany to pracownik admin.pzdr Woyta
danieloff Napisano 11 Grudzień 2003 Autor Napisano 11 Grudzień 2003 Jest wśród nas kilku prawników - może ktoś poradzi coś koledze z postu przestepca", chociaż jak już znaleźli u niego fanty to sprawa jest niełatwa... Panowie, bądźmy solidarni - czasami pozornie banalna rada potrafi pomóc.Daniel
kazik Napisano 11 Grudzień 2003 Napisano 11 Grudzień 2003 Wieczny student :)Nieukończona elektotechnika na PGNieukończona elektroautomatyka na AM w GdyniObecnie Geografia na UG i tym razem zamierzam skończyć ten kierunek :)
kudi Napisano 11 Grudzień 2003 Napisano 11 Grudzień 2003 czesc- z wyksztalcenia: pedagog z doktoratem z zakresu historiozofii- z zawodu: marketingowiec- z zamilowania: historyk (pisze prace na kolejny stopien naukowy)pozdrrobert_kudelski
Zwierzak Napisano 11 Grudzień 2003 Napisano 11 Grudzień 2003 No to po kolei:-technik chemik (zawód wykonywany)-technik mechanik-mgr zarządzania i administracji po AŚZwierzak
696385 Napisano 12 Grudzień 2003 Napisano 12 Grudzień 2003 witamfirma windykacyjna , dopiero zaczynam , tak że nie wiem czy jestem godzien sie tu wpisacpozdrówka dla wszystkich
Mi.Der Napisano 12 Grudzień 2003 Napisano 12 Grudzień 2003 Wprawdzie ja nie kopię, jestem tylko teoretykiem :-) - ale kolejny prawnik.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.