zelig Napisano 22 Sierpień 2007 Share Napisano 22 Sierpień 2007 Zwierznik może dlatego, że w ślad za defiladą wyszły z ukrycia upiory żołnierskiej piosenki..Szanowni Państwo! Panie i Panowie! Oto Aaaaadaaam Aanimaaal" Zwieeerz..: http://miasta.gazeta.pl/warszawa/1,34887,4394820.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pomsee Napisano 22 Sierpień 2007 Share Napisano 22 Sierpień 2007 Po prostu osoby, które otrzymały poprawioną wersję zaproszenia zostały zaszczycone najwyższym p. prezydenta zaufaniem ale także podlegały pewnemu testowi ponieważ funkcja zwierznik" to nowy tytuł prezydenta jako najwyższa osoba w państwie ZWIERAJĄCA naród w walce z UKŁADEM. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zelig Napisano 23 Sierpień 2007 Share Napisano 23 Sierpień 2007 Dla wszystkich miłośników defilad uzupełnienie powyższego linku: http://miasta.gazeta.pl/warszawa/1,34887,4381903.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zelig Napisano 23 Sierpień 2007 Share Napisano 23 Sierpień 2007 I uzupelnienie uzupełnienia, czyli cyrku ciąg dalszy: http://miasta.gazeta.pl/warszawa/1,34889,4426327.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
herrmateuss Napisano 15 Sierpień 2008 Share Napisano 15 Sierpień 2008 Warto moze odsmazyc kotlecik i porownac podejscie do defilady rok temu i dzis. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aspiko Napisano 15 Sierpień 2008 Share Napisano 15 Sierpień 2008 Czekałem na F-16 jednak mimo pięknej pogody nie doleciały-szkoda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beaviso Napisano 15 Sierpień 2008 Share Napisano 15 Sierpień 2008 Pogoda nie była piękna. Nad lotniskiem startu opady - zwłaszcza w czasie zaplanowanym na oblot pogody, później zresztą też.Jedyną szansą było odroczenie czasu rozpoczęcia defilady o 1 godzinę - takiej decyzji jednak nie podjęto.M. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pyra75 Napisano 16 Sierpień 2008 Share Napisano 16 Sierpień 2008 A ja mam politykę gdzieś.Razem ze synem ogladałem defiladę w jedynie słusznej TVP1.Jednym słowem, PODOBAŁO się. Tylko lotnictwa brak . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aspiko Napisano 16 Sierpień 2008 Share Napisano 16 Sierpień 2008 W Alejach Ujazdowskich, na Belwederskiej i w całej Warszawiew czasie defilady świeciło piękne słońce, nie wiem skąd miały startować F-16. Okazuje się jednak- że nie mogą startować w deszczu i dolecieć na czas /są tylko na ładną pogode/ - żenada. A śmigłowce?Za Leopardami dumnie defilował pojazd wsparcia technicznego!-warsztat. Wszystko w jakimś teatralnie dziwnym kamuflażu. Jedynie GR i konnica starały się ratować sytuację. Dla mnie taka tam defiladka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.