Frozzer Napisano 25 Lipiec 2007 Share Napisano 25 Lipiec 2007 zdjac zolta kartke dla Horsta !!! a co - :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 25 Lipiec 2007 Share Napisano 25 Lipiec 2007 'ta slaltowka t nie kopia ma ja do austryjaka z ss z niesmiertelikiem solbuchem i roznymi innymi fantami'.twierdzo w Głogowie, pokaż ten nieśmiertelnik! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
traper6 Napisano 25 Lipiec 2007 Share Napisano 25 Lipiec 2007 Twierdza Głogów jest w wieku Vasiliego.Nie wiem czy są rówieśnikami a róznica wieku to 1 max 2 lata Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FestungGlogau Napisano 25 Lipiec 2007 Autor Share Napisano 25 Lipiec 2007 Powiem wam tyle mama ma racje jest polka i wstyd jej za was. To ona mnie uczyla pisac a polkaow mam sasiadow i mowia ta samo jetes kretyn horst(jak bys tu byl to za te namioty bys dostal po ryju) a co do wieku to metryki wam pokazywac nie musze. Sluchajcie filolodzy angielscy You are all wankers" bez kontekstu. uczycie sie angielskiego przyjerzdzacie tu i potrzebujecie tlumacza ktury ma pensje za moje podatki. Psujecie opinie polakom i temu forum i nikogo o pochodzenie przedmiotow nie pytam. Jak zazdroscicie mi fanotow to mi was zal. Piszcie po angielsku tak jak ja po polsku i se pogadamy. JESTESCIE WSZYSCY ZAZDROSYMI I ZAWISTYMI DEBILAMI Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
słomek von hammerstein Napisano 25 Lipiec 2007 Share Napisano 25 Lipiec 2007 nie usuwajcie go z forum przynajmniej mozna sobie popatrzeć jak fajnie ,,wyższe sfery,, do nas piszą xD xD xD majster twierdza przynajmniej bys to olał jakbys był pewny swego a tak jakbys chciał na złość udowodnić cos czego inni nie przyjmą do siebie ... upór to masz czysto polski ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
traper6 Napisano 25 Lipiec 2007 Share Napisano 25 Lipiec 2007 Słychać cykanie świerszczy.......... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ober_schutze Napisano 25 Lipiec 2007 Share Napisano 25 Lipiec 2007 Ok..if you say so, then I will write in English, but I guess that I'll write in English better than you write in Polish.You are rude, nasty boy with a lot of problems you know? You try to offend people who know much more than you, You try to offend my country and my nation - why? Because you have complexes? Do you really think that your e-penis will grow when you will offend me, my friend and call us wankers? Well, I'm really disappointed. You are nobody and your ignorance is even bigger than your complexes.It's time to think over who you are, and who you are trying to be...ps. You say that you would beat down my friend... well come and do it, we will be waitning for you. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Horst Napisano 25 Lipiec 2007 Share Napisano 25 Lipiec 2007 Twierdzisz że w Polsce mieszkałeś parę lat. Język polski znasz dobrze. Mimo że reszte życia spędziłeś w Anglii, angielski znasz kiepsko i robisz paskudne błędy. Kto ma uwierzyć w takie bajeczki? W takim razie czemu siedzisz na polskim forum? Czyżby zrozumienie angielskich for było za trudne? Dziekuję kolegom za miłe słowa i ciekawą dyskusję. Jednoczesnie informuję iż zgłosiłem sprawę do moderatora. Nie pozwolę żeby byle burak z zaścianka mnie obrażał.Uzytkownika FestungGlogau, który wykazał się rażącą niewiedzą, chamstwem, arogancją, agresją i pieniactwem - ozięble nie pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ober_schutze Napisano 25 Lipiec 2007 Share Napisano 25 Lipiec 2007 *will be waiting, mała literówka ; ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
słomek von hammerstein Napisano 25 Lipiec 2007 Share Napisano 25 Lipiec 2007 pozdro Horst! a twierdza niech sie mamie i sąsiadom nie skarży xD ober_schutze daj jeszcze ten tekst po polsku ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Podziemny_Kosmos Napisano 25 Lipiec 2007 Share Napisano 25 Lipiec 2007 A mi przyszedł do głowy pewien pomysł...Horst - skoro się znasz na podróbkach, może byś zrobił wątek z opisem jak rozpoznać podróbkę ?(Tak jak w tym wątku, gdzie ukazałeś charakterystyczne elementy w podrobionej klamrze)Domyślam się, że mogłoby być z tym trochę roboty ale z drugiej strony - wyświadczyłbyś wielką przysługę mniej obeznanym zbieraczom.PozdrawiamPS: Panie FestungGlogau, więcej pokory życzę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
profos Napisano 25 Lipiec 2007 Share Napisano 25 Lipiec 2007 oj, źle... już wychodzi z tego pyskówka. A do Twierdzy mam jedno zdanie: To Anglikom powinno być wstyd za to w jaki sposób podziękowali Polakom po zakończeniu wojny za ich udział w obronie Wielkiej Brytanii.Koniec i kropka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grec Napisano 25 Lipiec 2007 Share Napisano 25 Lipiec 2007 przyjerzdzacie tu i potrzebujecie tlumacza ktury ma pensje za moje podatki."- rence opadowywują !W Niemczech mówiło się na takich sfilcowany Polak". Widzę mamy już wersję brytyjską.AWISTNY DEBIL" Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 25 Lipiec 2007 Share Napisano 25 Lipiec 2007 'JESTESCIE WSZYSCY ZAZDROSYMI I ZAWISTYMI DEBILAMI'komedia... :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matthew Napisano 25 Lipiec 2007 Share Napisano 25 Lipiec 2007 Zjeżdżaj, smarkaczu, do swojego namiotu ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik Napisano 25 Lipiec 2007 Share Napisano 25 Lipiec 2007 Jak to mówią, nie pykło ci majster z tymi klamerkami.Tak oszukany przez stałego dostawcę oryginalnych" fantów. Pewnie boli.Pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M164U Napisano 25 Lipiec 2007 Share Napisano 25 Lipiec 2007 FestungGlogau chial by byc Anglikiem...My, my, did I press the wrong button? Do we have a wannabe royalist amongst our midst? A half breed that needs to prove himself to the crown? How typical. I bet you wear the union jack on your knickers? A real Austin Powers I presume? My apologies, please do not get upset over my comments your highness. From all of your remarks here I gather that you must be a royal pain in the ass, and you are as british as the turd I flushed this morning. Get it? A royal flush….And it is you who does not know anything about the royal family, because you compare it to the Polish GOVERNMENT (not govement as you being the native speaker spelled it), but as we all know the queen and the royals play purely symbolic and overly pompous part in the empires daily dealings… Also, it is NOTHING, not nothink, as ober_schutze has already noted…M16 at your service mate! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M164U Napisano 25 Lipiec 2007 Share Napisano 25 Lipiec 2007 I jeszcze jedno. Dziwne ze jako potomek Szekspira masz polskie nazwisko, choc tylko twoja mama jest z Polski, i w dodatku uzywasz polskiej witryny i skrzynki pocztowej. Ja nie znam zadnego brytola ktory by uzywal skrzynki pocztowej z .pl na koncu, albo jako FestugGlogau powinnenies moze miec .at, lub de. Wszyscy angole uzywaja skrzynek z .gb, lub ewentualnie .eu, lub .com. Wyglada poprostu na to ze jeszcze sie Angielskiego nie nauczyles, a juz Polskiego zapominasz ale to sie czesto zdarza, wiec sie z tego powodu nie stresuj:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M164U Napisano 25 Lipiec 2007 Share Napisano 25 Lipiec 2007 A przy okazji chodziles do Szkoly Podstawowej nr. 10 w Glogowie jescze w 2001 roku, tak wiec nie mowiles prawdy, to nie tylko mama cie Polskiego uczyla, ale takze Polska szkola, i to za pieniadze Polskich podatnikow. A bylo by to bardzo dziwne zeby brytol swoje dzieci do szkoly podstawowej w Polsce wyslal, wydaje mi sie wiec ze ty jestes jednym z tych co wyjechali na zachod i nagle sie poczuli wielkimi panami, i chca bardzo zapomiec ze sie w Polsce urodzili. Teaz jestes bardziej angielski niz sama krolowa, pewnie na swiezo przybylych Polakow patrzysz z gory bo ty jestes juz tubylcem, wielkim lordem (lat 18-scie i juz podatki placi), ale nadal bardzo cie do Polski ciagnie. Wyjezdzajac do Angli za mlodu, to moze nawet myslisz ze nie masz wielkiego akcentu, ale poniewaz w domu rozmawiasz po Polsku, to pewnie jeszcze masz Polski akcent, ot taki z ciebie rodowity wyspiarz. Pracowalem z takimi jak ty, wielcy angole, a prawdziwi brytole sie z nich po cichu smiali... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowie Góry Napisano 25 Lipiec 2007 Share Napisano 25 Lipiec 2007 Twierdzo Głogów...Twój poziom jest conajmniej mierny a wypowiedzi i rzucanie inwektywami jest tylko dowodem twojego buractwa...i powoduje u wszystkich odruchy wymiotne.Tak jak napisał matthew...jezdzaj,smarkaczu do swojego namiotu"A twoje fanty to konkretne LIPY jakich mnóstwo mozna dostac na róznego rodzaju giełdach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryszard Ochucki Napisano 25 Lipiec 2007 Share Napisano 25 Lipiec 2007 Chłopaki, pamiętacie w Misiu" scenę kiedy ONA w obecności spitego inkasenta i Stacha odbiera telefon i padają słowa if ju łona lajk szampajn?" -to chyba mama z Głogowa :) Jeśli jesteśmy zacofanymi debilami którzy mają same buble to po kiego diabła pokazujesz nam te rewelacje?! Uwierz mi- 99% Chłopaków z którymi tu się wdajesz w pyskówkę ma takie kolekcje odznaczeń że szczena by ci opadłą i nie tylko! A właściwie czemu Glogau"? Głogów to takie piękne POLSKIE miasto...THE END, możesz mi dać po ryju Sprocket ;) Do Admina: Zostaw go- jest fajny! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryszard Ochucki Napisano 25 Lipiec 2007 Share Napisano 25 Lipiec 2007 a poza tym egzystujesz w moim brodziku intelektualnym, nie rozumiesz koncepcji załoRZeń i dalsza dyskusja jest conajmniej bezcelowa:) Pozdrów mamę, wpadniemy na kristmass pudding" i inne angelske szpecyjały! :) Coś mi się jednak wydaje że piszesz z jakiejś metropolii pod Głogowem zwanej potocznie wsią. gutt baj! chercliś cuzamen dobranocken! Ricardo from sydnej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lain Napisano 25 Lipiec 2007 Share Napisano 25 Lipiec 2007 Piękne te asze odkrycia" :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sten Napisano 25 Lipiec 2007 Share Napisano 25 Lipiec 2007 Odkryliscie prawdziwe oblicze Mr.Festung G. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daro76 Napisano 25 Lipiec 2007 Share Napisano 25 Lipiec 2007 Witam.Panowie zapewne to prowokacja pewnej rozgłośni radiowej lub gra polityczna ;) A tak na poważnie mam pytanie do kolegi Horsta, na początku lat 90 dostałem od znajomego klamre. Podobno została wykopana na budowie w centrum wawy z kilkoma innymi fantami (tamte wyglądają na oryginały). Ale teraz nie można byś pewnym niczego. Klamra jest pozbawiona orła ze swastyką a z drugiej strony są dokładnie zaterte bicia, ale są resztki ciemno zielonej farby. Więc mam pytanie czy to oryginał czy raczej wygląda na jakiś fals.Pozdrawiam Daro76. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.