kuba321 Napisano 26 Lipiec 2007 Autor Napisano 26 Lipiec 2007 PANOWIE jak to jaki cel INWIGILACJA :] Hehe żart - po prostu jestem ciekawy w jakim wieku jest mój rozmówca. Warto uczyć się od starych wyjadaczy, mają więcej doświadczenia. A z drugiej strony informacja podana przez JAK JUŻ WIEM seniora - jest bardziej wiarygodna :) Tak jak pisałem SONDA wytrzyma do 31 Lipca. Wszystko będzie policzone i oczywiście podsumuję wszystko na czytelnym wykresie. Niemniej mogę stwierdzić, że forum ODKRYWCY to poważna instytucja :] Laudetur omnis Senior :)...CirrusCX
karpik Napisano 29 Lipiec 2007 Napisano 29 Lipiec 2007 Zauważyłem, że Trójki to same porządne Chłopaki:) Tylko ja taki słaby:)Szacun.
Cronos Napisano 30 Lipiec 2007 Napisano 30 Lipiec 2007 Ojciec pyta Jasia-Kim chciałbyś być?-Tatusiu! Biustonoszem...Maleńką Trójeczką!-odpowiada Jaś PS: Co to za samokrytyka i brak wiary w siebie!!:P:)
karpik Napisano 30 Lipiec 2007 Napisano 30 Lipiec 2007 Fakt, jestem piękny i mądry, a taki skromny;-) hihiPozdro:)
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.