Gambit Posted November 30, 2003 Author Posted November 30, 2003 Witam. Czy ktoś wie ile woluminów zostało wydanych? Pozdrawiam.
beaviso Posted December 1, 2003 Posted December 1, 2003 Nie wiem czy woluminów, ale numerów zebrałem 100. O ile wiem woluminy" były fizycznie utorzone poprzez podział na segregatory na 20 szt. Z tymi był problem, mam chyba 3, a resztę luzem.Nr 101. to były już jakieś gazety powojenne, więc natychmiast zaprzestałem dalej drenować kieszeń. Ciekawe jak daleko to poszło i czy zakończyli to jakoś sensownie?
sqh Posted December 1, 2003 Posted December 1, 2003 O ile mi wiadomo - 120 sztuk. 100 czysto wojennych i 20 istotnie powojennych, obrazujących kształtowanie się nowej rzeczywistości w róznych państwach. W sumie więc 6 tomów po 20 zeszytów.
Grzebiuszka Posted December 1, 2003 Posted December 1, 2003 SP5 SQH??? Jeżeli tak to CQ CQ DE SP9 OZK. :D :D .A jak nie trafiłem ,to sorki za niejasny dla większości tekst. Grzebiuszka
sqh Posted December 2, 2003 Posted December 2, 2003 Nie, nick wziął się zupełnie skądinąd. Ale nie Ty pierwszy mnie kojarzysz z radioamatorstwem :-)))A tak w ogóle to się znamy - ze zlotu w Leśnej parę lat temu, a ostatnio widzieliśmy się na otwarciu schronu w Wesołej - podszedłem do Was, gdy siedzieliście z Adamem w izbie załogi :-)
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.