Gambit Napisano 30 Listopad 2003 Autor Napisano 30 Listopad 2003 Witam. Czy ktoś wie ile woluminów zostało wydanych? Pozdrawiam.
beaviso Napisano 1 Grudzień 2003 Napisano 1 Grudzień 2003 Nie wiem czy woluminów, ale numerów zebrałem 100. O ile wiem woluminy" były fizycznie utorzone poprzez podział na segregatory na 20 szt. Z tymi był problem, mam chyba 3, a resztę luzem.Nr 101. to były już jakieś gazety powojenne, więc natychmiast zaprzestałem dalej drenować kieszeń. Ciekawe jak daleko to poszło i czy zakończyli to jakoś sensownie?
sqh Napisano 1 Grudzień 2003 Napisano 1 Grudzień 2003 O ile mi wiadomo - 120 sztuk. 100 czysto wojennych i 20 istotnie powojennych, obrazujących kształtowanie się nowej rzeczywistości w róznych państwach. W sumie więc 6 tomów po 20 zeszytów.
Grzebiuszka Napisano 1 Grudzień 2003 Napisano 1 Grudzień 2003 SP5 SQH??? Jeżeli tak to CQ CQ DE SP9 OZK. :D :D .A jak nie trafiłem ,to sorki za niejasny dla większości tekst. Grzebiuszka
sqh Napisano 2 Grudzień 2003 Napisano 2 Grudzień 2003 Nie, nick wziął się zupełnie skądinąd. Ale nie Ty pierwszy mnie kojarzysz z radioamatorstwem :-)))A tak w ogóle to się znamy - ze zlotu w Leśnej parę lat temu, a ostatnio widzieliśmy się na otwarciu schronu w Wesołej - podszedłem do Was, gdy siedzieliście z Adamem w izbie załogi :-)
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.