ColdDemons Napisano 2 Lipiec 2007 Autor Share Napisano 2 Lipiec 2007 http://www.allegro.pl/item211867443_wykrywacz_3_miejsca_poszukiwan.htmlAle się uśmiałem!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik Napisano 2 Lipiec 2007 Share Napisano 2 Lipiec 2007 Jasnowidz, wiedźma, gusła, dodaj oko traszki, wyrzucaj ziemię z dołka przez lewe ramię, a miejscówka dana Ci będzie:) Przemówił Wielki Wezyr Pozor:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
esus Napisano 2 Lipiec 2007 Share Napisano 2 Lipiec 2007 No i masz to już sama piszczałka i saperka nie wystarczy-chyba zostałem z tyłu.LUDZIE!!! GDZIE TU DO NAJBLIŻSZEJ WRÓŻKI????!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kuba321 Napisano 2 Lipiec 2007 Share Napisano 2 Lipiec 2007 He he też się uśmiałem. Normalnie chyba go kupię. W końcu wykonany na specjalne zamówienie... pewnie samego Wiedźmina :) Niezłe, niezłe :) Hmmm będę wredny jak napiszę, że od razu pomyślałem o koledze Vasilim ? :]...CirrusCX Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ColdDemons Napisano 2 Lipiec 2007 Autor Share Napisano 2 Lipiec 2007 He he he!!! Ktoś składa oferty!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik Napisano 2 Lipiec 2007 Share Napisano 2 Lipiec 2007 Artefakt ten posiada:+ 2 do zasięgu+ 1 do wytrzymałości- 15 do inteligencji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cronos Napisano 2 Lipiec 2007 Share Napisano 2 Lipiec 2007 + aura niewidzialnosci przed leśniczymi i policja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrSmith Napisano 3 Lipiec 2007 Share Napisano 3 Lipiec 2007 Za 6 złotych to nie ma sie co zastanawiać tylko kupować, kupować... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RYSIEK-SANOK Napisano 3 Lipiec 2007 Share Napisano 3 Lipiec 2007 ja 1300 wywalilem na fischera f4 a tu za grosze taki sprzet i dodatku z mapami i miejscami,niesprawiedliwosc w tym kraju Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Catadero Napisano 3 Lipiec 2007 Share Napisano 3 Lipiec 2007 A zobaczcie jaki wardziel"-ja testowałem go przez cały czas 2,5 doby".To 60 godzin. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pokemon Napisano 3 Lipiec 2007 Share Napisano 3 Lipiec 2007 No nie gadajcie. Gdyby to była prawda, trochę byłoby to warte he,heAle trzeba byłoby być naiwnym albo hazardzistą, żeby kupować kota w worku. Jeszcze takiego kota! :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beero Napisano 3 Lipiec 2007 Share Napisano 3 Lipiec 2007 Ja chce, ja chce, ja chce.....jak mu sie uda sprzedać, to piwo mu postawić i z nim wypić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matrix14xxx Napisano 4 Lipiec 2007 Share Napisano 4 Lipiec 2007 informacje ludzi ktorych juz nie zobaczycie :D dobre Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Catadero Napisano 4 Lipiec 2007 Share Napisano 4 Lipiec 2007 informacje ludzi ktorych juz nie zobaczycie :D dobreGdyby mi udało się takie cóś" sprzedać, też by mnie już nie zobaczyli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Peter Napisano 7 Lipiec 2007 Share Napisano 7 Lipiec 2007 Przypomina mi to anegdotę z diamentowej gorączki (Kimberly). Facet sprzedawał kilof (używany) i tak go zachwalał: - Diamentokopne narzędzie, przy jego pomocy wykopano kilkanaście dziamentów po 10 i więcej karatów. Gwarantowany sukces dla początkujących poszukiwaczy !!!Ten sprzedawca to jakieś wyznanie handlowe". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gniewkos Napisano 29 Sierpień 2009 Share Napisano 29 Sierpień 2009 kolego przestań odgrzewać te kotlety bo nie dobrze się robi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.