Skocz do zawartości

Nad morze !!! ktoś ma chęć?

Grzechotnik

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Jak ktoś nie ma pomysłu na wakacje to może się dołączy?. Postanowiłem, że około 7-8 lipca (do dogadania) wybieram się w wypoczynkowym celu nad morze. Gdzie, jeszcze myślę, jednak niewykluczone, że zalegnę gdzies w jednym miejscu, albo zrobie sobie wędrowny marsz plażą, albo wypadnę z rowerkiem wszystko do ugadania. Rankiem od świtu do 7-8 rano i wieczorkiem po 21 pogrzebie po plaży w calach zarobkowych :), a w środku dnia albo się będę wylegiwał albo grzebał w okolicznych miejscach w poszukiwaniu fantów ciekawszych i starszych.
kusi mnie jednak by tak rozplanować wycieczkę żeby mieć kilka godzin na łowy na starym dukatkowym trakcie w okolicy Gdańska.
Napisano
Jak ktoś albo ty Grzechotnik sprawisz że dostanę urlop, zostanę uwolniony od spraw pozyskania i dziesiątek umów - JADĘ nad morze :)))

Niestety mogę pomarzyć :(
Napisano
Tylko nie do kolobrzegu bo tam zabijaja na plazy (to nie jest zart!). Jakos wolalem lazic po plazy w godzinach rannych gdy dziadostwo juz spi a jedynie mozna spotkac emerytow - zreszta super ludzi.
Jade do dzwirzyna za 2 tygodnie
Napisano
Ostatnio wrócili znajomi z Łeby. Dziwne spychacze-ratraki tam jeżdżą po plażach. Czy to czasami nie łowcy śmieci i fantów przy tzw. oczyszczaniu plaż?
Napisano
Teraz już prawie na wszystkich plażach administrowanych przez różne spółki działają takie oczyszczarki.I to skutecznie.Pozostają tylko niewielkie ilości jednogroszówek.Cały miód" wpada w ręce administratora(chociaż z tego co zaobserwowałem w ub. roku to raczej do kieszeni obsługi czyszczarki).
Skuteczność tego sprzętu polega na tym,że po pierwsze może dość głęboko wniknąć w piasek plaży a po drugie piach pobierany jest na ruchome sita które pracują na zasadzie wytrząsarki.Piach spada,fanty zostają.Ech,mieć takiego...
Napisano
No popatrz ty się! Przechytrzyli nas! Więc pytanie do kolegów: idziecie wcześnie rano na plażę, czy tam gdzi eniewjedzie ten sprzęt? No i brania moim zdaniem zdecydowanie słabsze, bo góra z kilku dni...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie