Skocz do zawartości

Nad morze !!! ktoś ma chęć?

Grzechotnik

Rekomendowane odpowiedzi

Jak ktoś nie ma pomysłu na wakacje to może się dołączy?. Postanowiłem, że około 7-8 lipca (do dogadania) wybieram się w wypoczynkowym celu nad morze. Gdzie, jeszcze myślę, jednak niewykluczone, że zalegnę gdzies w jednym miejscu, albo zrobie sobie wędrowny marsz plażą, albo wypadnę z rowerkiem wszystko do ugadania. Rankiem od świtu do 7-8 rano i wieczorkiem po 21 pogrzebie po plaży w calach zarobkowych :), a w środku dnia albo się będę wylegiwał albo grzebał w okolicznych miejscach w poszukiwaniu fantów ciekawszych i starszych.
kusi mnie jednak by tak rozplanować wycieczkę żeby mieć kilka godzin na łowy na starym dukatkowym trakcie w okolicy Gdańska.

Teraz już prawie na wszystkich plażach administrowanych przez różne spółki działają takie oczyszczarki.I to skutecznie.Pozostają tylko niewielkie ilości jednogroszówek.Cały miód" wpada w ręce administratora(chociaż z tego co zaobserwowałem w ub. roku to raczej do kieszeni obsługi czyszczarki).
Skuteczność tego sprzętu polega na tym,że po pierwsze może dość głęboko wniknąć w piasek plaży a po drugie piach pobierany jest na ruchome sita które pracują na zasadzie wytrząsarki.Piach spada,fanty zostają.Ech,mieć takiego...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie