Grzechotnik Napisano 27 Czerwiec 2007 Autor Share Napisano 27 Czerwiec 2007 Jak ktoś nie ma pomysłu na wakacje to może się dołączy?. Postanowiłem, że około 7-8 lipca (do dogadania) wybieram się w wypoczynkowym celu nad morze. Gdzie, jeszcze myślę, jednak niewykluczone, że zalegnę gdzies w jednym miejscu, albo zrobie sobie wędrowny marsz plażą, albo wypadnę z rowerkiem wszystko do ugadania. Rankiem od świtu do 7-8 rano i wieczorkiem po 21 pogrzebie po plaży w calach zarobkowych :), a w środku dnia albo się będę wylegiwał albo grzebał w okolicznych miejscach w poszukiwaniu fantów ciekawszych i starszych.kusi mnie jednak by tak rozplanować wycieczkę żeby mieć kilka godzin na łowy na starym dukatkowym trakcie w okolicy Gdańska. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
acer Napisano 27 Czerwiec 2007 Share Napisano 27 Czerwiec 2007 Jak ktoś albo ty Grzechotnik sprawisz że dostanę urlop, zostanę uwolniony od spraw pozyskania i dziesiątek umów - JADĘ nad morze :)))Niestety mogę pomarzyć :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy ss Napisano 27 Czerwiec 2007 Share Napisano 27 Czerwiec 2007 Acer daj numer do szefa albo tych od tych umow:) pare telefonow i zalatwione :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
acer Napisano 27 Czerwiec 2007 Share Napisano 27 Czerwiec 2007 Ok :))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 27 Czerwiec 2007 Share Napisano 27 Czerwiec 2007 Tylko nie do kolobrzegu bo tam zabijaja na plazy (to nie jest zart!). Jakos wolalem lazic po plazy w godzinach rannych gdy dziadostwo juz spi a jedynie mozna spotkac emerytow - zreszta super ludzi.Jade do dzwirzyna za 2 tygodnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik Napisano 27 Czerwiec 2007 Share Napisano 27 Czerwiec 2007 Samochód chłodnia:)) Jak oglądaliście skecz kabaretu moralnego niepokoju, to wiadomo o co chodzi:))Pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pokemon Napisano 28 Czerwiec 2007 Share Napisano 28 Czerwiec 2007 Ostatnio wrócili znajomi z Łeby. Dziwne spychacze-ratraki tam jeżdżą po plażach. Czy to czasami nie łowcy śmieci i fantów przy tzw. oczyszczaniu plaż? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Catadero Napisano 28 Czerwiec 2007 Share Napisano 28 Czerwiec 2007 Teraz już prawie na wszystkich plażach administrowanych przez różne spółki działają takie oczyszczarki.I to skutecznie.Pozostają tylko niewielkie ilości jednogroszówek.Cały miód" wpada w ręce administratora(chociaż z tego co zaobserwowałem w ub. roku to raczej do kieszeni obsługi czyszczarki).Skuteczność tego sprzętu polega na tym,że po pierwsze może dość głęboko wniknąć w piasek plaży a po drugie piach pobierany jest na ruchome sita które pracują na zasadzie wytrząsarki.Piach spada,fanty zostają.Ech,mieć takiego... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pokemon Napisano 28 Czerwiec 2007 Share Napisano 28 Czerwiec 2007 No popatrz ty się! Przechytrzyli nas! Więc pytanie do kolegów: idziecie wcześnie rano na plażę, czy tam gdzi eniewjedzie ten sprzęt? No i brania moim zdaniem zdecydowanie słabsze, bo góra z kilku dni... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lente Napisano 1 Lipiec 2007 Share Napisano 1 Lipiec 2007 Grzechotnik,jestes tym grzechotnikiem z pl rec kajaki ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M40 Napisano 1 Lipiec 2007 Share Napisano 1 Lipiec 2007 Ja od 13.07 siedzę w okolicach Darłowa. Będzie ktoś w tym czasie w tych okolicach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzechotnik Napisano 2 Lipiec 2007 Autor Share Napisano 2 Lipiec 2007 LenteTym samym, wszystkie inne już zagryzłem :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.