thomson Napisano 25 Listopad 2007 Autor Share Napisano 25 Listopad 2007 I co trafiliscie coś???????????????//////// Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SYLSTER Napisano 26 Listopad 2007 Share Napisano 26 Listopad 2007 ŁADNY WRZESNIOWY CHEŁM,MAGAZYNEK OD MP40,ŁUSKA 76 MM I TROCHE SMIECI. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopacz18 Napisano 26 Listopad 2007 Share Napisano 26 Listopad 2007 SYLSTER jak dasz rade to wrzuć fotki twoich fantów. Gratuluje znalezisk- a hełmu najbardziej:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thomson Napisano 26 Listopad 2007 Autor Share Napisano 26 Listopad 2007 No niezłe fanty trafiłes. Wrzucaj foty jak masz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SYLSTER Napisano 28 Listopad 2007 Share Napisano 28 Listopad 2007 Oczyścilem go troche,JEST LADNIEJSZY NIZ SIE MOGŁEM SPODZIEWAC. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thomson Napisano 28 Listopad 2007 Autor Share Napisano 28 Listopad 2007 Piękniusi aż trudno uwierzyc ze jest z ziemi. A ma jakies dziury???????????????????????/// Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowalinho Napisano 28 Listopad 2007 Share Napisano 28 Listopad 2007 Tak, jedną dużą na głowę :PŁadny nocnik, fasunek, podpinka są? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SYLSTER Napisano 28 Listopad 2007 Share Napisano 28 Listopad 2007 w srodku była ammo do mauzerka(zostało w ziemi),skora niestety nie wytrzymala,są resztki sprzączki i paska,ale sa ladne sygnatury z huty ludwikow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopacz18 Napisano 29 Listopad 2007 Share Napisano 29 Listopad 2007 super trafienie - zachował sie w ładnym stanie-w piasku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SYLSTER Napisano 29 Listopad 2007 Share Napisano 29 Listopad 2007 60 cm w ziemi w takiej pozycji jak na foto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thomson Napisano 1 Grudzień 2007 Autor Share Napisano 1 Grudzień 2007 Jedzie dziś ktoś?????????????????????????????????/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thomson Napisano 4 Grudzień 2007 Autor Share Napisano 4 Grudzień 2007 I jeszcze takie rzeczy się walają pod nogami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adr Napisano 4 Grudzień 2007 Share Napisano 4 Grudzień 2007 f1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thomson Napisano 6 Grudzień 2007 Autor Share Napisano 6 Grudzień 2007 Została w ziemi. No bo co miałem z tym zrobić. Jest zapalnik i zawleczka.SZKODA :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SYLSTER Napisano 6 Grudzień 2007 Share Napisano 6 Grudzień 2007 CHLOPIE TY NAWET DO REKI TAKICH RZECZY NIE BIERZ,TEGO SZMELCU JEST WSZĘDZIE PEŁNO,TO ZDJECIE TO ZADNA ATRAKCJA I TO JEST PRZYKŁAD DO POTĘPIENIA. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
terenowiec69 Napisano 7 Grudzień 2007 Share Napisano 7 Grudzień 2007 Człowieku GOŁĄ RĘKĄ TRZYMASZ GRANAT,przecież temperatura człowieka jest wyższa niż granatu ,który leżał 60 lat w ziemi,DWA RAZY SIE ZASTANÓW CO ROBISZ. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kiler Napisano 7 Grudzień 2007 Share Napisano 7 Grudzień 2007 terenowiec69 o co chodzi Ci z ta temperatura? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcjew Napisano 7 Grudzień 2007 Share Napisano 7 Grudzień 2007 Temp.swego ciala nie pobudzisz pobudzisz splonki deton. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thomson Napisano 7 Grudzień 2007 Autor Share Napisano 7 Grudzień 2007 Widać że jedna fotka wzbudziła duża panikę na tym watku.A o co wam chodzi z tą temperaturą????????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thomson Napisano 7 Grudzień 2007 Autor Share Napisano 7 Grudzień 2007 Uspokoje was troche Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trooper85 Napisano 8 Grudzień 2007 Share Napisano 8 Grudzień 2007 Chodzi o to że wśród ludu" krąży opinia jakoby rozrywka leżąc 60 lat w ziemi przyzwyczaja się" do panującej w glebie temperatury i wzięci jej do ręki może spowodować detonacje z powodu rozgrzania zapalnika czy materiału wybuchowego.BUAHHHhaahaaaaa!!!Ja tam się w rozrywki nie bawie, ale jeszcze nigdy nie słyszałem żeby cokolwiek wywaliło od samego wzięcia do ręki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
havir Napisano 8 Grudzień 2007 Share Napisano 8 Grudzień 2007 jeszcze nigdy nie słyszałem żeby cokolwiek wywaliło od samego wzięcia do ręki".a ja słyszałem, nawet moja żona miała to w ręku...sory, ale po takich teoriach też nie mogłem sie powstrzymać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thomson Napisano 9 Grudzień 2007 Autor Share Napisano 9 Grudzień 2007 Ktoś usunął fote mojego psa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obert8 Napisano 9 Grudzień 2007 Share Napisano 9 Grudzień 2007 bo moze paskudny byl i nie to forum pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pokemon Napisano 11 Grudzień 2007 Share Napisano 11 Grudzień 2007 Gratuluję kolegom poczucia humoru. Nie słyszałem"- ci co usłyszeli pewnie już tu nie napiszą :(Dziwię się, że ktoś to kopie, bierze do ręki, pstryka fotkę i daje tu na forum. Nic się nie stało? OK. Ale kiedyś możecie wziąść moralną odpowiedzialność za kogoś komu się stanie, bo się zasugeruje, że thomsonowi czy innemu przecież się nic nie stało. Rozwagi koledzy b/t Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.