Skocz do zawartości

ładna patologia nam się szykuje.

lain

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
http://www.plebania.pl/cobedzie/cobedzie.html

odcinek 887.

Pogratulować pomysłu.
Dzieki oglądalnosci tego tasiemca z dnia na dzien staniemy się hienami cmentarnymi,moze się mylę,ale jesli nie...
Napisano
ŻE CO??!!!?!?
Halina wraz ze Zbyszkiem szuka w internecie jakiś informacji o swojej matce biologicznej"?? A to my mamy taką stronę w polskim internecie?!

xD

/psy szczekają, karawana jedzie dalej..
Napisano
Morderczy bezczeszczacze;) Kłade na to. Niech mohery uciekają jak mnie zobaczą w lesie, niech jeszcze krzyczą- Diabeł aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!?;)
Napisano
ładnie ładnie:/ szkoda tylko że teraz jak bede łaził po wiochach to wszyscy bedą mnie mięsem obrzucać zamiast sie pytać czy dobrze działki wymierzyłem :P
Napisano
Jasna cholera!To teraz już nie ma co z domu wyłazić-całą konspirację diabli wzięli, #+@!!%*$& mać ich była!!!!
Napisano
Co też się rodzi w głowach tych scenarzystów?.Skąd się wziął ten stereotyp ,że człowiek z wykrywaczem to psychol rozkopujący groby.! Ale nas obmalowali,i nie ma co sobie z tego robić jaj bo sprawa jest poważna , niedługo zaczną na nas polować jak na czarownice,.Myślę że redakcja Odkrywcy ,Było nie minęło i innych wydawnictw związanych z naszą branżą powinny podnieść jakiś medialny szum w obronie naszego dobrego imienia żeby pokazać że jesteśmy jakąś siłą a nie tylko anonimową papką .Pozdro...
Napisano
teraz warto zadać pytanie po co było to spotkanie Van Vordena itd. skoro po takim czymś tylko i wyłącznie nasza opinia idzie w dół. Najgorsze jest to, że jak naogląda sie tego jakaś babcia, która coś tam jeszcze pamieta to teraz nic nie powie, a w gorszym wypadku zadzwoni na policje że sie jej jakiś podejrzany typ kręci koło domu.
Napisano
Piotrek masz w 100 % rację... wiem jakie są już te stare babki, na ogląda się głupiej Plebani, a później zobaczy poszukiwaczy i policje masz na karku.

A to stwierdzenie zabawy bezczeszczą szczątki pruskiego żołnierza" to już przegięli, do dupy z takim serialem.
Napisano
do dupy z takim serialem"

:D :))))

Dobre, popieram w całej rozciągłości - teraz takie seriale to pranie mózgów - ot i darmowy czarny Public relations dla poszukiwaczy.

Panią Łepkowską już dawno powinni odstawić od TVP - wymyśla takie bzdury, że aż prosi się czasami żeby telewizor za okno wyprawić !

Plebanie, M-jak miłość - Za same te nazwy można by naprać tej babie. Zero treści merytorycznej. Tematyka naokoło dobrych rodzin, emerytów zmieszana z rozpustą, Plebania - wyć się chce !

Pana Wołoszańskiego odstawili, chociaż jego audycje wnosiły wiele merytorycznego do TV. Było coś porządnego.

A tego opium propagandowego Łepkowskiej odstawić się nie da i trzeba to jeszcze sponsorować abonamentem.
Napisano
Acer, tej babki nie odstawia bo w Naszym ukochanym kraju duza czesc stanowia moherowe berety ktore ogladaja takie GOWNO przed duze G :]
Napisano
No tak, po obejżeniu takiego serialowego odcinka może być na nas jeszcze większa medialna nagonka............

----------------------
FALKE-63 , po OBEJRZENIU a nie obejŻeniu!!!

Post został zmieniony ostatnio przez moderatora szendzielarz z. 16:13 22-05-2007
Napisano
A więc stało się:(
Wszyscy znają prawdę o Nas:(
Nic, tylko oddać się w ręce smutnych panów?
Pozdrawiam. Zdemaskowany.
Napisano
Dj Mhz - świetna robota!Zenująca gra aktorska,płytkie dialogi,tragiczny scenariusz.Kto ludziom wciska takie głupoty?Ci którzy w tym występują nie mają do siebie szacunku?Już brazylijskie seriale są głębsze niż to.wymiękłem...Pozdro.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie