lain Napisano 18 Maj 2007 Autor Napisano 18 Maj 2007 http://www.plebania.pl/cobedzie/cobedzie.htmlodcinek 887.Pogratulować pomysłu.Dzieki oglądalnosci tego tasiemca z dnia na dzien staniemy się hienami cmentarnymi,moze się mylę,ale jesli nie...
herbstnebel Napisano 18 Maj 2007 Napisano 18 Maj 2007 ŻE CO??!!!?!? Halina wraz ze Zbyszkiem szuka w internecie jakiś informacji o swojej matce biologicznej"?? A to my mamy taką stronę w polskim internecie?! xD/psy szczekają, karawana jedzie dalej..
karpik Napisano 18 Maj 2007 Napisano 18 Maj 2007 Morderczy bezczeszczacze;) Kłade na to. Niech mohery uciekają jak mnie zobaczą w lesie, niech jeszcze krzyczą- Diabeł aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!?;)
piotrek_k Napisano 18 Maj 2007 Napisano 18 Maj 2007 ładnie ładnie:/ szkoda tylko że teraz jak bede łaził po wiochach to wszyscy bedą mnie mięsem obrzucać zamiast sie pytać czy dobrze działki wymierzyłem :P
esus Napisano 18 Maj 2007 Napisano 18 Maj 2007 Jasna cholera!To teraz już nie ma co z domu wyłazić-całą konspirację diabli wzięli, #+@!!%*$& mać ich była!!!!
kokesh Napisano 18 Maj 2007 Napisano 18 Maj 2007 Co też się rodzi w głowach tych scenarzystów?.Skąd się wziął ten stereotyp ,że człowiek z wykrywaczem to psychol rozkopujący groby.! Ale nas obmalowali,i nie ma co sobie z tego robić jaj bo sprawa jest poważna , niedługo zaczną na nas polować jak na czarownice,.Myślę że redakcja Odkrywcy ,Było nie minęło i innych wydawnictw związanych z naszą branżą powinny podnieść jakiś medialny szum w obronie naszego dobrego imienia żeby pokazać że jesteśmy jakąś siłą a nie tylko anonimową papką .Pozdro...
piotrek_k Napisano 18 Maj 2007 Napisano 18 Maj 2007 teraz warto zadać pytanie po co było to spotkanie Van Vordena itd. skoro po takim czymś tylko i wyłącznie nasza opinia idzie w dół. Najgorsze jest to, że jak naogląda sie tego jakaś babcia, która coś tam jeszcze pamieta to teraz nic nie powie, a w gorszym wypadku zadzwoni na policje że sie jej jakiś podejrzany typ kręci koło domu.
pattern1937 Napisano 18 Maj 2007 Napisano 18 Maj 2007 Piotrek masz w 100 % rację... wiem jakie są już te stare babki, na ogląda się głupiej Plebani, a później zobaczy poszukiwaczy i policje masz na karku. A to stwierdzenie zabawy bezczeszczą szczątki pruskiego żołnierza" to już przegięli, do dupy z takim serialem.
Klucha 72 Napisano 18 Maj 2007 Napisano 18 Maj 2007 A może ktoś dla zabawy" zbeszcześci scenarzystów za te brednie???
karpik Napisano 18 Maj 2007 Napisano 18 Maj 2007 Ten co bije to ten rozbójnik militarny? Na jakimś ciążkim sprzęcie chodzi, że ma tak wyćwiczoną łapę;)
acer Napisano 18 Maj 2007 Napisano 18 Maj 2007 do dupy z takim serialem":D :))))Dobre, popieram w całej rozciągłości - teraz takie seriale to pranie mózgów - ot i darmowy czarny Public relations dla poszukiwaczy. Panią Łepkowską już dawno powinni odstawić od TVP - wymyśla takie bzdury, że aż prosi się czasami żeby telewizor za okno wyprawić !Plebanie, M-jak miłość - Za same te nazwy można by naprać tej babie. Zero treści merytorycznej. Tematyka naokoło dobrych rodzin, emerytów zmieszana z rozpustą, Plebania - wyć się chce !Pana Wołoszańskiego odstawili, chociaż jego audycje wnosiły wiele merytorycznego do TV. Było coś porządnego.A tego opium propagandowego Łepkowskiej odstawić się nie da i trzeba to jeszcze sponsorować abonamentem.
jacenty2004 Napisano 19 Maj 2007 Napisano 19 Maj 2007 Scenarzysta sam sobie tego nie wymyślił tylko poczytał nasze forum i o hienach cmentarnych z wykrywaczem wie z pierwszej ręki :)
suchy ss Napisano 19 Maj 2007 Napisano 19 Maj 2007 Acer, tej babki nie odstawia bo w Naszym ukochanym kraju duza czesc stanowia moherowe berety ktore ogladaja takie GOWNO przed duze G :]
lain Napisano 19 Maj 2007 Autor Napisano 19 Maj 2007 Łahhahahahhahaha...Plebania....lahahahahahhaa...
FALKE-63 Napisano 20 Maj 2007 Napisano 20 Maj 2007 No tak, po obejżeniu takiego serialowego odcinka może być na nas jeszcze większa medialna nagonka............----------------------FALKE-63 , po OBEJRZENIU a nie obejŻeniu!!!Post został zmieniony ostatnio przez moderatora szendzielarz z. 16:13 22-05-2007
draven85 Napisano 24 Maj 2007 Napisano 24 Maj 2007 oglądałem i jesteśmy tępymi barbarzyńcami Panowie :)
DJ MHz Napisano 24 Maj 2007 Napisano 24 Maj 2007 http://www.youtube.com/watch?v=MpQIQuddgTsProszę, to ten odcinek :]
karpik Napisano 24 Maj 2007 Napisano 24 Maj 2007 A więc stało się:(Wszyscy znają prawdę o Nas:(Nic, tylko oddać się w ręce smutnych panów?Pozdrawiam. Zdemaskowany.
lain Napisano 24 Maj 2007 Autor Napisano 24 Maj 2007 Dj Mhz - świetna robota!Zenująca gra aktorska,płytkie dialogi,tragiczny scenariusz.Kto ludziom wciska takie głupoty?Ci którzy w tym występują nie mają do siebie szacunku?Już brazylijskie seriale są głębsze niż to.wymiękłem...Pozdro.
Klaus BOLS Napisano 24 Maj 2007 Napisano 24 Maj 2007 żałosny serial... a sceny walki... no Ibisz niczym chuck noris
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.