akagi Napisano 28 Maj 2007 Napisano 28 Maj 2007 dysicjacja jonowa mnie położyła :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Bocian Napisano 29 Maj 2007 Autor Napisano 29 Maj 2007 Teraz będzie mocne uderzenie :)witam, nie mogę a raczej nie wiem jak zalogować się na stronie odkrywcy, potrzebny mi mail do patrzącego, tzn osoby która napisała posta o pamięci poległych lotnikówmoże pan pomóc blondynce?zalogowałam się, czekam na hasło, czy wtedy email patrzącego będzie dla mnie dostepny?, to bardzo ważne"Proszę tą Panią o kontakt pod adresem bocian@odkrywca-online.com, będzie mi ciut łatwiej pomóc :)
herbstnebel Napisano 29 Maj 2007 Napisano 29 Maj 2007 heh, no to widzę Admin nudno nie ma :)tendencyjny to zdaje się byłem ja... no dobra, zbyt tendencyjnie to wyszło :>Gdyby to nie stanowiło problemu to bym prosił (via mail) o nazwę tego programiku albo tudzież jakiś link do strony :) Pozdrawiam.
Bocian Napisano 30 Lipiec 2007 Autor Napisano 30 Lipiec 2007 Monologodialoghej, wlasnie czytalem o tej armatce z westerplattemieszkam we flensburgu
Bocian Napisano 24 Sierpień 2007 Autor Napisano 24 Sierpień 2007 komenda informacyjna :)własnie wróciłem z roboty
Bocian Napisano 24 Sierpień 2007 Autor Napisano 24 Sierpień 2007 ten użytkownik zapewne pracował kiedyś w centrum kosmicznym ds UFO :)kim jestes!@!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! kim jestes!! KIM JESTES!! JAK NIE ODPOWIESZ TO CIE ZABLOKUJE 5 4 3 2 1
Bocian Napisano 24 Sierpień 2007 Autor Napisano 24 Sierpień 2007 Przykre jest tylko to że niektóre osoby wykorzystały fakt że przeglądam czasami nieprawidłowe komendy boota aby mi poubliżać :( ŻENADA Panowie żenada
pokemon Napisano 24 Sierpień 2007 Napisano 24 Sierpień 2007 Nom, współczucie dla Bociana :(Kto to robi i po co? To pewnie jakieś dzieci...
jacenty2004 Napisano 24 Sierpień 2007 Napisano 24 Sierpień 2007 To ja tu tyle lat się uzewnętrzniam i nawet nie wiedziałem o TAKICH możliwościach... to niby gdzie to można Ci Bocian bezkarnie nawsadzać ? :)))
woytas Napisano 24 Sierpień 2007 Napisano 24 Sierpień 2007 e ja tez pare ciekawych" maili otrzymalem :)poprostu ludziska lubia administracje forum :)
Hitboy64 Napisano 25 Sierpień 2007 Napisano 25 Sierpień 2007 Ja jeszcze nie :) ale to pewnie dlatego że jestem modem dopiero tydzień :)
Bocian Napisano 26 Styczeń 2008 Autor Napisano 26 Styczeń 2008 Kolejna porcja bo sie trochę nazbierało- Masz ochote na grilla? :D:D:D- siema ja w sprawie lornetki carl zeiss pomozesz mi sie dowiedziec z ktorego jest roku- halp Czy ktoś móglby mi odpowiedzieć ?- metalowe skrzydłą leonarda da vinci- chce dodac uzytkownika!- witam, lista, lista lub lista, lista lub lista!- Czy jest tam ktoś? Potrzebuję kontaktu z poszukiwaczami skarbów. Spisałam nr GG z Internetu. Proszę o kontakt. - Witam. Mam po pradziadkach starą lampę, o której nic nie wiem. Jedyna wskazówka to napis na białym pokrętle.- na jakiej ulicy jest ta impreza w zime w łodz?- witam, czy masz chwilę? chciałem w tej sprawie zagadnąćI na koniec mój ulubiony- jak zrobić zapalnik zasilany bateria 4,5v, a moze by ni pan to powiedział było by szybciej
herbstnebel Napisano 26 Styczeń 2008 Napisano 26 Styczeń 2008 woytas, nie negocjujemy z terrorystami (bo po co innego mu ten zapalnik :P )
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.