Bocian Napisano 28 Maj 2007 Autor Share Napisano 28 Maj 2007 Tekst z serii ale o soo chodzi?szitaka?" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akagi Napisano 28 Maj 2007 Share Napisano 28 Maj 2007 dysicjacja jonowa mnie położyła :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bocian Napisano 29 Maj 2007 Autor Share Napisano 29 Maj 2007 Teraz będzie mocne uderzenie :)witam, nie mogę a raczej nie wiem jak zalogować się na stronie odkrywcy, potrzebny mi mail do patrzącego, tzn osoby która napisała posta o pamięci poległych lotnikówmoże pan pomóc blondynce?zalogowałam się, czekam na hasło, czy wtedy email patrzącego będzie dla mnie dostepny?, to bardzo ważne"Proszę tą Panią o kontakt pod adresem bocian@odkrywca-online.com, będzie mi ciut łatwiej pomóc :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
herbstnebel Napisano 29 Maj 2007 Share Napisano 29 Maj 2007 heh, no to widzę Admin nudno nie ma :)tendencyjny to zdaje się byłem ja... no dobra, zbyt tendencyjnie to wyszło :>Gdyby to nie stanowiło problemu to bym prosił (via mail) o nazwę tego programiku albo tudzież jakiś link do strony :) Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bocian Napisano 30 Lipiec 2007 Autor Share Napisano 30 Lipiec 2007 Monologodialoghej, wlasnie czytalem o tej armatce z westerplattemieszkam we flensburgu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bocian Napisano 24 Sierpień 2007 Autor Share Napisano 24 Sierpień 2007 komenda informacyjna :)własnie wróciłem z roboty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bocian Napisano 24 Sierpień 2007 Autor Share Napisano 24 Sierpień 2007 ten użytkownik zapewne pracował kiedyś w centrum kosmicznym ds UFO :)kim jestes!@!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! kim jestes!! KIM JESTES!! JAK NIE ODPOWIESZ TO CIE ZABLOKUJE 5 4 3 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bocian Napisano 24 Sierpień 2007 Autor Share Napisano 24 Sierpień 2007 Przykre jest tylko to że niektóre osoby wykorzystały fakt że przeglądam czasami nieprawidłowe komendy boota aby mi poubliżać :( ŻENADA Panowie żenada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pokemon Napisano 24 Sierpień 2007 Share Napisano 24 Sierpień 2007 Nom, współczucie dla Bociana :(Kto to robi i po co? To pewnie jakieś dzieci... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacenty2004 Napisano 24 Sierpień 2007 Share Napisano 24 Sierpień 2007 To ja tu tyle lat się uzewnętrzniam i nawet nie wiedziałem o TAKICH możliwościach... to niby gdzie to można Ci Bocian bezkarnie nawsadzać ? :))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 24 Sierpień 2007 Share Napisano 24 Sierpień 2007 e ja tez pare ciekawych" maili otrzymalem :)poprostu ludziska lubia administracje forum :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hitboy64 Napisano 25 Sierpień 2007 Share Napisano 25 Sierpień 2007 Ja jeszcze nie :) ale to pewnie dlatego że jestem modem dopiero tydzień :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bocian Napisano 26 Styczeń 2008 Autor Share Napisano 26 Styczeń 2008 Kolejna porcja bo sie trochę nazbierało- Masz ochote na grilla? :D:D:D- siema ja w sprawie lornetki carl zeiss pomozesz mi sie dowiedziec z ktorego jest roku- halp Czy ktoś móglby mi odpowiedzieć ?- metalowe skrzydłą leonarda da vinci- chce dodac uzytkownika!- witam, lista, lista lub lista, lista lub lista!- Czy jest tam ktoś? Potrzebuję kontaktu z poszukiwaczami skarbów. Spisałam nr GG z Internetu. Proszę o kontakt. - Witam. Mam po pradziadkach starą lampę, o której nic nie wiem. Jedyna wskazówka to napis na białym pokrętle.- na jakiej ulicy jest ta impreza w zime w łodz?- witam, czy masz chwilę? chciałem w tej sprawie zagadnąćI na koniec mój ulubiony- jak zrobić zapalnik zasilany bateria 4,5v, a moze by ni pan to powiedział było by szybciej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 26 Styczeń 2008 Share Napisano 26 Styczeń 2008 Powiedziales mu? :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
herbstnebel Napisano 26 Styczeń 2008 Share Napisano 26 Styczeń 2008 woytas, nie negocjujemy z terrorystami (bo po co innego mu ten zapalnik :P ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.