Skocz do zawartości

Motocykl Bmw wraz z niespodzianką :(

VASILI

Rekomendowane odpowiedzi

A od kiedy ty mnie znasz>??< To ,że wam sarna tak naściemniał nie znaczy ze juz mozecie jeździć po mnie jak tylko możecie. Ja pisze tylko to co uslyszałem od innych. Nigdy nie wymyśliłem jakiejść bajki zeby potem wrzucić ją na forum. Zawsze albo sąsiad jakąś historyjkę opowiedział a to dziadek, a to znajomy mojemy ojcu i tak to wygląda. Moze 16 lat to nie duzo i jestem jeszcze zbyt łatwowierny (bo opowiadam kazda historie jaka uslysze) ale napewno nie zmyslam. A Sarna odezwal sie tylko z tego wzgledu ze moj brat z nim sie poklucił. Załorzę się ,że gdyby nie byli poobrażani na siebie to by się słowem nie odezwał.

pozdrawiam

• Odpowiedzi 319
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Witam.
Vasili mam dla ciebie propozycję. Poproś Administratora o usunięcie tego wątku, a kiedy wydobędziesz motocykl rozpoczniesz ten temat od nowa z czystm kontem. Ot propozycja starszego kolegi.
Pozdrawiam i powodzenia.

Zrobiłbym to już dawno tylko ,że jest mały problem. Bo gdyby wątek zostałby usunięty to część forumowiczów na 100% myślała by ,że bajeruje,zmyślam,kłamie itd. a tego właśnie nie chce...

Tak sledze ten temat z ciekawosci i sam nie wiem czy smiac mam sie czy plakac... minely jak dobrze licze 2 miesiace od zalozenia tego teamtu... a motoru jak nie ma tak nie ma...
Ja tam nie mowie ze nie wierze (do takich informacji podchodze sceptycznie) ale to powoli robi sie smiesze... bo mowisz ze masz juz pozwolenia na kopanie ale nie wiesz co dalej, pozniej masz egzaminy a jeszcze pozniej cos tam...
Jak mowisz ze masz pozwolenie to co chcesz jeszcze ?

Dziwisz sie ze wszyscy sie smieja z Ciebie... ja sie nie dziwie... wez to wkoncu wykop a nie gadaj...

P.s o ile cos tam naprawde jest

VASILI myślę,że tak naprawdę to nie chce ci się kopać.
Wiesz co-podaj namiary zainteresowanym kolegą a oni wykopią tam jamę na mamuta i sprawa załatwiona.
A tak nawiązując do tematu dodam swoje trzy grosze.
Jakieś 6 lat temu miałem podobny cynk,tyle,że z czołgiem.
I owszem wziełem się do roboty {natychmiast}.
Okazało się,że dziadek {już nie żyjący}roznitował ruski T37-pływający.
Płyty pancerna przytachał na posesje i coś tam z nimi wyczyniał.Boki zabrali niemcy a wszędzie walały się długo koła i inne złomy od taj bryki.Oczywiście kolesie od pozyskiwania złomu buchneli to co było widać pod nie obecność właścicieli.Wykrywacz zawył tylko raz.
Tylni pancerz z otworem od śmigła i mocowaniem steru+4 łuski od 76,2mm.
Dziad zakopał{tylko po co?}
Rozbierał go 200m.od domu w lesie.Był tam mostek z kaczkami.
Ruscy wiali a bolid zsuną się z kładki-zawisł.Sowieci w nogi,bo czarne koszule za nimi.Po wszystkim dziadek go po prostu rozebrał.W tym miejscu wyszły jeszcze dwa wózki i inne graty.Bajora już nie ma ale woda podchodziła,miałem kaca i łeb bolał straszliwie i odpuściłem.
Zdjęcia nie zamieszcze,bo mi się nie chce.
Ale jak będziecie nalegali to...
Pozdrawiam wszystkich i czekam na jechanke.

też miałem cynk na czołg. A nawet dwa wozy w jednym miejscu. Dowód był spory bo kilka tygodni wczesniej wieśniacy wytargali z tego miejsca, kilka metrów gąsienicy i wywieźli na złom. Informacje padały z naprawde wiarygodnego źródła. I co? wyrwałem kilka dziur jak kolega wyzej napisał a mamuta". A po czołgu zostały tylko zgliszcza, bo wieksze części rozkradli mieszkańcy lata świetlne wcześniej. Zebrałem tylko luski 75 mm i kilka szpilek od gąsienic. Niestety tak często wyglądaja legendy o zakopanym sprzęcie. Ale z drugiej strony wszytko mozliwe i chyba czasem relacja sie sprawdza.

pozdrawiam

karpik- super BMW! Wygląda na to, że to nie motocykl, tylko samochód był i wyprzedziłeś VASILIJA! Farba oryginalna, czy panterka maskująca? A gdzie zawartość samochodzika tj. dwóch klientów w czarnych mundurach? he,he
Pozdro :-)

VASILI kolego nie denerwuj się tak! Trochę karcianego humoru...
Po prostu jestem cały czas poddenerwowany i w napięciu.
W ten sposób próbuje cię zdopingować do dziąłania!!
Pomyśl ja i wielu kolegów obserwujących ten wątek tak się najarało tym motorkiem,że jak tylko uruchamiam komp.od razu przeglądam wątek i mam nadzieje,że te fotki będą,i BMW będzie albo choćby sama jama wyryta przez ciebie.
Co Ty myślisz,że podjarałeś nas,dałeś zastrzyk adrenaliny i teraz tak łatwo odpuścimy!!

Pozdrawiam serdecznie

Vasili. Ty się chłopie nie denerwuj i nie daj podpuszczać. Rób swoje i pisz jak najwięcej na forum. Na twoim przykładzie wychodzi tzw polska psychologia. Nie wiem, nie chcę wiedzieć, nie umiem, nic jeszcze nie zrobiłem ale jak się ktoś wychyli to mu trzeba dokopać. Tak jest z twoimi krytykami. Nawet jeśli to jest twoje FICTION to masz chłopie TALENT. Jeżeli sprawdzi się nawet 1 na 100 z twoich opowieści, to będzie sukces większy niż dokonania twoich krytyków.
A w ogóle PANOWIE przypominam, to forum jest dla WSZYSTKICH i VASILI nie złamał żadnego z punktów regulamnu.

Salve Peter , ja to nawet sie z toba zgodze :) ale ale... mozna napisac zwyczajnie >>> panowie i panie kopalem , niestety to byla strata czasu i nic ciekawego tam nie znalazlem ! To tyle ... rzecz normalna i jasne ze 99% info. to czyjas fikcja . prawda ze proste ?.
pozdro,amsel44
ps. to tylko kolejna przygoda ...
ps2 jeszcze jedna opcja , Vasili znalazl i siedzi cicho bo mamy na forum wielkiego brata " :)

z doswiadczenia wiem ze warto sprawdzac kazdy namiar,plotke,czy legende.Mieszkam w domu z ok.1937roku.Od dziecka mialem fiola na punkie militariów,sasiad pijaczek widzac jak sprowadzałem niemieckie hełmy, bagnety itp.zaczął wciskac mi ze pod scianą mojej chaty byla ziemianka do której po wojnie wrzucono górę rozmaitych fantów po szwabach i zasypano.Oczywiście olalem go ale po latach znowu gdzieś tam usłyszałem o wyfanconej ziemiance pod moja ścianą,wtedy pomyślałem sobie...o cholera ale by było.Dziadek pijaczek już nie żyje. Odczekałem rok na rozpoczęcie budowy garażu w miejscu ziemianki,gdy zaczęli kopać fundamenty to ja do dziury wkładam pierwszą wtedy moją piszczałkę i wyje jak diabli.No i sie zaczęło...14lat[bo tyle wtedy miałem] mieszkałem na odznaczeniach,pasach,mundurach,hełmach,itd itp.na starej fotce część z tej ziemianki.pozdrawiam.VASIL łopata i do dzieła może jest tam coś więcej.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie