PAWEL*STRC Napisano 2 Grudzień 2012 Napisano 2 Grudzień 2012 http://imageshack.us/photo/my-images/856/dsc02806ce.jpg/http://imageshack.us/photo/my-images/689/dsc02805l.jpg/ Cytuj
sonicsquad Napisano 2 Grudzień 2012 Napisano 2 Grudzień 2012 miałeś postawiony kołnierz (bo np zimno było)? Cytuj
sonicsquad Napisano 2 Grudzień 2012 Napisano 2 Grudzień 2012 Korekcja gamma, poprawa ekspozycji oraz wyostrzenie szczegółów nic nie wykazało. Być może jest to wina złego algorytmu rozjaśniania formatu jpg z tego zdjęcia. Cytuj
sonicsquad Napisano 2 Grudzień 2012 Napisano 2 Grudzień 2012 Cała reszta to prawdopodobnie przekłamania matrycy. Cytuj
PAWEL*STRC Napisano 2 Grudzień 2012 Napisano 2 Grudzień 2012 no z jednej strony może tak być, dzięki za pomoc Cytuj
sonicsquad Napisano 2 Grudzień 2012 Napisano 2 Grudzień 2012 No i łapy z kilemany jak zdjęcia robią ;) Cytuj
sonicsquad Napisano 2 Grudzień 2012 Napisano 2 Grudzień 2012 Zdjęcie z dwiema osobami" jest ciekawsze... Cytuj
sonicsquad Napisano 2 Grudzień 2012 Napisano 2 Grudzień 2012 Pomimo korekcji oświetlenia, barw i mieszania kanałów, po prawej stronie zdjęcia cały czas coś jest. Może to być np para z ust. Cytuj
PAWEL*STRC Napisano 2 Grudzień 2012 Napisano 2 Grudzień 2012 hmm raczej mało prawdopodobne, ale możesz pokazać tą fote Cytuj
sonicsquad Napisano 2 Grudzień 2012 Napisano 2 Grudzień 2012 Nieregularny kształt jest większy niż widać na woim" zdjęciu. Cytuj
PAWEL*STRC Napisano 2 Grudzień 2012 Napisano 2 Grudzień 2012 mi się wydaje, i nie tylko mi, że widać tam co najmniej 2 postacie w kapeluszach trudno powiedzieć co to jest, ale jak o tym myślę to mam gęsią skórkę;) Cytuj
sonicsquad Napisano 2 Grudzień 2012 Napisano 2 Grudzień 2012 No to pozostaje brać ze sobą wodę święconą, osikowe kołki czy krzyż z magicznej brzozy ;) Cytuj
PAWEL*STRC Napisano 2 Grudzień 2012 Napisano 2 Grudzień 2012 no chyba będe musiał się zastosować;) Cytuj
cuma Napisano 3 Grudzień 2012 Napisano 3 Grudzień 2012 ostatnio czytałem trochę o internowaniu Legionów Polskich.Witkowice! i trafiłem na taki artykuł.http://magia.art.pl/witkowice.htmlczy ktoś z Odkrywców, mieszkających gdzieś w pobliżu, był w tym lesie i może zechciałby opisać wrażenia? będę zobowiązany!dziękuję i pozdrawiam! Cytuj
pablo1152 Napisano 3 Grudzień 2012 Napisano 3 Grudzień 2012 To ja dodam prawdziwą historię która przydarzyła się siostrze bądź koleżance (nie pamiętam bo to było parę ładnych lat temu) dziewczyny z która kiedyś się spotykałem. Historia trochę nie na temat ale ciekawa, straszna i na 100% autentyczna.Otóż wracała ona samochodem po ciemku do domu, przejeżdżając przez las musiała się zatrzymać bo w poprzek drogi leżała duża gałąź. Wysiadła i bez problemu odrzuciła ją z drogi, następnie spokojnie ruszyła dalej, w tym samym czasie zauważyła że z tyłu dojeżdża do nie tir i oślepia długimi światłami. Zaczyna na nią trąbić i mrugać" światłami, raz krótkie raz długie. Dziewczyna przestraszyła się i przyśpieszyła, tir także przyśpieszył i nadal nękał ją światłami i klaksonem. Po chwili wyprzedził ją i zaczął hamować, próbował zmusić ją do zatrzymania ale ona wymineła go i zaczęła uciekać. Tir gonił ją dłuższy kawałek drogi, w końcu przestraszona dziewczyna zobaczyła stacje benzynową, szybko do niej skręciła ale widząc że tir robi to samo zatrzymała się tuż przed wejściem i wbiegła do środka . Tir zatrzymał się tuż obok, kierowca wysiadł i poszedł za nią do środka. Na stacji złapał" ją i wytłumaczył że gonił ją bo zauważył wcześniej że ktoś tylnymi drzwiami wsiadł do jej samochodu jak zatrzymała się w lesie i odrzucała gałąź. Oboje podeszli do jej samochodu aby sprawdzić to, okazało się że w samochodzie znaleźli jakiegoś ćpuna schowanego za siedzeniem (wnioskując przez cały tej ucieczki" dziewczyna miała za plecami obcego faceta schowanego za nią). Na końcu całej tej historii zadzwonili na policje i ona go zabrała.To zdarzyło się kilka lat temu więc nie wszystko pamiętam i niektóre szczegóły mogłem źle zapamiętać. Cytuj
mkduch Napisano 3 Grudzień 2012 Napisano 3 Grudzień 2012 Już to słyszałem była też wersja że znależli z tyłu siekiere i drut Cytuj
sonicsquad Napisano 3 Grudzień 2012 Napisano 3 Grudzień 2012 Cholerka pablo - niezła historia! Teraz ja - wspomnienia kolegi Adriana. Namierzali jedną miejscówkę na północy. Jako że trasa z Wałbrzycha im trochę zajęła, dojechali na miejsce wieczorem. Kluczą sobie więc po terenie szukając miejsca na rozłożenie namiotu. Kiedy światła skręcającego samochodu omiatają drzewa, na jednym z nich zobaczyli wisielca... Kierowca od razu cofnął, ale nic już nie było... Wszyscy jednakowo opisywali jego wygląd, w jaki sposób wisiał itp. Jak przyjechali, tak odjechali... Wrócili tam dopiero rano. Od okolicznych mieszkańców wioski dowiedzieli się, że Niemcy w czasie wojny powiesili tam paru ludzi z partyzantki... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi