sonicsquad Napisano 31 Sierpień 2011 Share Napisano 31 Sierpień 2011 A pomiędzy carmeny, caro, extra mocne ;) albo marlboro w miękkiej paczce... heh A jak ktoś miał benzynówkę jak kowboj?! Boże.. gdzie te czasy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
odkrywca72 Napisano 31 Sierpień 2011 Share Napisano 31 Sierpień 2011 mój ojciec całe życie klubowe za małolata odklejało sie bok wyciągało sztukę i zaklejało nigdy się nie ściął Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
odkrywca72 Napisano 31 Sierpień 2011 Share Napisano 31 Sierpień 2011 pamiętam strajki na pomorzu jak sie caro i carmeny goniło z przebitką u nas tego nie brakowało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 31 Sierpień 2011 Share Napisano 31 Sierpień 2011 Caro w niebieskich potem w czerwonych opakowaniach z dużą literą C :) w czasie strajków dużo brakowało, ale skąd miało być jak nikt nie robił? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
odkrywca72 Napisano 31 Sierpień 2011 Share Napisano 31 Sierpień 2011 masz racje tylko że tam sie pchało szlugi a kupowało smalec w kostkach i rajstopy które szły w oleńce i na bazarze.ale może starczy już tego bo to w końcu o duchach.POZDRO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szwejk4 Napisano 31 Sierpień 2011 Share Napisano 31 Sierpień 2011 Toż to duchy czasu;) kresowe , wiarusy ,sporty syf jak ta lala he he pozd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
odkrywca72 Napisano 31 Sierpień 2011 Share Napisano 31 Sierpień 2011 CUKIERNIA się tak nazywała a ty to o jakiejś lali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 31 Sierpień 2011 Share Napisano 31 Sierpień 2011 To może założyć temat właśnie o takich wspomnieniach pod tytułem np Przeminęło z wiatrem?:) na hyde park?:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PAWEL*STRC Napisano 2 Grudzień 2012 Share Napisano 2 Grudzień 2012 Witam, wiem że to może wydawać się troche śmieszne, ale kilka dni temu dokładnie w piątek na andrzejki przebrałem się z moją dziewczyną w stare mundury i robiliśmy zdjęcia nocą i kilka z nich mnie zaciekawiło. Mam na sobie hełm niemiecki i pas luftwaffe zdjęcie było całe czarne i rozjaśnione potem. Robione było w szczerym polu żadnych krzaków czy drzew. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 2 Grudzień 2012 Share Napisano 2 Grudzień 2012 dodaj fotke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PAWEL*STRC Napisano 2 Grudzień 2012 Share Napisano 2 Grudzień 2012 wydaje mi się że stoją za mną 2 postacie w kapeluszu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PAWEL*STRC Napisano 2 Grudzień 2012 Share Napisano 2 Grudzień 2012 to fotka bez zaznaczania jak mowiłem są niewyraźne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PAWEL*STRC Napisano 2 Grudzień 2012 Share Napisano 2 Grudzień 2012 na tej fotce jak by postać wychylająca się zza mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PAWEL*STRC Napisano 2 Grudzień 2012 Share Napisano 2 Grudzień 2012 nie załadowało fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PAWEL*STRC Napisano 2 Grudzień 2012 Share Napisano 2 Grudzień 2012 oryg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PAWEL*STRC Napisano 2 Grudzień 2012 Share Napisano 2 Grudzień 2012 wiem, że to troche śmieszne ale bardzo mnie jak i moją dziewczynę to zaciekawiło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 2 Grudzień 2012 Share Napisano 2 Grudzień 2012 A możesz dodać zdjęcie bez rozświatlania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PAWEL*STRC Napisano 2 Grudzień 2012 Share Napisano 2 Grudzień 2012 właśnie zdjęcia były po ciemku i są całe czarne widać tylko księżyc i nic więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 2 Grudzień 2012 Share Napisano 2 Grudzień 2012 ;) Nie wiem czym rozjaśniałeś zdjęcia, ale najlepiej sie pracuje na plikach RAW, lub na oryginałach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PAWEL*STRC Napisano 2 Grudzień 2012 Share Napisano 2 Grudzień 2012 jak na oryginałach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 2 Grudzień 2012 Share Napisano 2 Grudzień 2012 Czy zdjęcia które wkleiłeś były obrabiane? Czy rozjaśniałeś je jakimś programem? Jeśli nie, przydały by się oryginały czyli pliki nie zmienione przez ciebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PAWEL*STRC Napisano 2 Grudzień 2012 Share Napisano 2 Grudzień 2012 tak jak pisałem były tylko rozjaśnione, ale wrzuce i fotki przed rozjaśnianiem tylko będą całe czarne jak już mówiłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 2 Grudzień 2012 Share Napisano 2 Grudzień 2012 Jeśli miały większy rozmiar ( większą rozdzielczość ) wrzuć je na jakąś stronę np. imageshack i daj link. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PAWEL*STRC Napisano 2 Grudzień 2012 Share Napisano 2 Grudzień 2012 spoko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 2 Grudzień 2012 Share Napisano 2 Grudzień 2012 Brud na obiektywie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi