e g z e k u t o r Napisano 26 Luty 2007 Autor Napisano 26 Luty 2007 witam, czy ktoś z Was posiada jakies fotki pocisku ppanc ruskiego 45 mmmoże jakieś rys. techniczne ciekawi mnie, czy był w tym pocisku czepiec balistyczny, czy moza zapalnik uderzeniowy, denny itp.pomózcie !
e g z e k u t o r Napisano 27 Luty 2007 Autor Napisano 27 Luty 2007 dzięki za pomoc, teraz jestem juz na 101 % pewny ze całość jest bezpieczna . pozdrawiam
e g z e k u t o r Napisano 26 Luty 2007 Autor Napisano 26 Luty 2007 witam, czy ktoś z Was posiada jakies fotki pocisku ppanc ruskiego 45 mmmoże jakieś rys. techniczne ciekawi mnie, czy był w tym pocisku czepiec balistyczny, czy moza zapalnik uderzeniowy, denny itp.pomózcie !
e g z e k u t o r Napisano 26 Luty 2007 Autor Napisano 26 Luty 2007 dla scisłości nie posiada zapalnika dennego, materiałow niebezpiecznych.same żelazo i czepiec z cienkiej blachy, pusty w środku
mietek Napisano 27 Luty 2007 Napisano 27 Luty 2007 101% nie istnieje, moze byc tylko 99.999999%, czy ile tam 9-tek po przecinku. Zawsze sa prototypy, bledy produkcyjne itp.
Szarubek Napisano 27 Luty 2007 Napisano 27 Luty 2007 To w końcu odłamkowy, czy przeciwpancerny, bo to nie to samo...Istnieje między nimi niewielka, aczkolwiek dość istotna różnica. Dla kogoś, kto, nie daj Boże, próbowałby to rozbierać, może się okazać zasadnicza...Pozdrawiam i życzę dużo zdrowego instynktu samozachowawczego - Szarubek
Kiler Napisano 27 Luty 2007 Napisano 27 Luty 2007 Jesli nie ma zapalnika dennego i posiada czepiec balistyczny to skad wiesz ze jest pusty?
e g z e k u t o r Napisano 27 Luty 2007 Autor Napisano 27 Luty 2007 nie rozbierałem tego !, zrobił to ktoś w epoce, gwint po zapalniku - korozja
Pytanie
e g z e k u t o r
czy ktoś z Was posiada jakies fotki pocisku ppanc ruskiego 45 mm
może jakieś rys. techniczne
ciekawi mnie, czy był w tym pocisku czepiec balistyczny, czy moza zapalnik uderzeniowy, denny itp.
pomózcie !
11 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.