Skocz do zawartości

Podwozie Ursus" Typ A 2,5 t - instrukcja z lat 30-tych

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Kiedyś ,dawno temu pokazywałem instrukcję z lat 30-tych pt.: Podwozie 'Ursus' Typ A 2,5 t". Kilka osób z Forum chciało odemnie skany itp.
Instrukcja nareszcie doczekała się światła dziennego :

http://www.exploracja.cyberdusk.pl/strona/galerie/bjar/index.html

Narazie w formie galerii do pooglądania, a za kilka dni dam link skąd będzie można skopiowac jpg-i na dysk, tutaj jest to niemożliwe niestety...
Mam nadzieję ,że komus się to przyda...

Pozdrawiam!

bjar_1
Napisano
Kopijnik ,to :
http://www.exploracja.cyberdusk.pl/strona/galerie/bjar/slides/CIMG2035.html

??

Pomyślimy, ale nie dziś bo uciekam na studia :]
Napisano
Bjar, serdeczne dzięki! Rok temu bezskutecznie szukałem materiałów o Ursusie A, przegrzebałem nawet strych u twórcy planów modelarskich, niestety bez efektów. Kopijnik, mogę Ci wysłać skan ramy, mam z innego źródła w dwóch rzutach. Tylko napisz do mnie cokolwiek na priv, bo Twój mail mi się nie wyświetla.
Napisano
Fajnie bjar ze ci sie chce to udestepniec - bo ponoć są znane już 4 ale światła dzinnego nie ujrzały
btw ze strychu ?
Napisano
A te skany da sie zapisać - wysrczy wybrać w zakładce plik zapisz strone jako i zaznaczyć kompletna strona www i poem na dysku w tym folderze jest zdjencie.
W taki sposób zawsze da sie zapisać to czego niby się nie da :D
Napisano
Muslim - ano ze strychu, razem z tym jakieś 500 kg (!) papierów z tematu echnika, maszyny & stal" ,wszystko lata 1900-1944 :)

pozdrawiam!
Napisano
Przeważnie prospekty firm produkujących maszyny typu obrabiarki itp. ,sporo róznych rzeczy z polskich hut, masa druków firmowych ,trochę kartek korespondencyjnych ,kolejowych listów przewozowych no i trochę ciekawego dobra rodem z Heereskraftfahrpark 555 Kielce" (lata 1942-44). Coś tam jutro dla przykładu zapodam.
Napisano
gratuluje bjar. Pewnie trafiłeś też inne rarytasiki tylko ze nie z działu militarnych hhe jakbyś zapodał to na jakieś inne fora to pewnie byś furore zrobił :D albo do jakiegoś muzeum techniki lub cuś - a tak wogle to co to za miejsówke miałeś bo raczej na zwykły strych to nie pasuje

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie