Skocz do zawartości

Odrodzenie niebezpiecznego ruchu..?

01111977

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
http://www.nazi-lauck-nsdapao.com/polski.htm#Polski

Sam nie wiem co o tym wszystkim myslec.Dziwi mnie jak w polsce tak doswiadczonej przez nazistowski najazd moze dochodzic do popularyzacji i rozwoju takiego ruchu..
Napisano
Witam. A mnie się wydaje że stronka jest tworzona w USA i tłumaczona na nasz język. A może to być równierz prowokacja odpowiednich służb żeby kontrolować środowisko nazioli. Pozdrawiam.
Napisano
Witam!
Tam się roi od błędów, to jakaś prowakacja. A swoją drogą to u nas nie brakuje kretynów, którzy by się taki ruch zaangażowali. Bolesne to niestety, ale prawdziwe. Wystarczy popatrzeć w telewizor, aż czasem ręcę się same rwą, żeby z tą hołotą zrobić porządek. Przynoszą wstyd Polsce i Polakom.

Pozdrawiam
Łukasz
Napisano
Strony te tłumaczone sa nie tylko na jez polski ale rownież na inne jez europejskie
Z tekstu wynika że tłumacz mieszka długo poza Polska i jest amatorem
Autorom pewnie chodzi o stworzenie międzynarodowki nazistowskiej
Napisano
Witam.
Skoro:
1/ Osoby o innej orientacji seksualnej są napiętnowane.
2/ Osoby chore na AIDS dobrze byłoby pozamykać i izolować od zdrowej tkanki społeczeństwa.
3/ Osoby o innym wyznaniu ( że nie wspomnę o ateistach ) są z definicji gorsi i nie mają prawa brać udziału w życiu społecznym.
4/ Osoby o innym pochodzeniu etnicznym i narodowściowym są a priori gorsze.
5/ Wszelkiej maści przestępców ( od alimenciarzy aż po morderców i gwałcicieli ) powinno się pozamykać na dobrych kilkanaście lat.
5/ Hajlownie" jest traktowane jako zamawianie piwa i kiełbasek.
6/ .....
To czego oczekujemy ?
Napisano
pisałem o biciu nazidebili.a co do gości z Poloni to dla nich każdy kto im się niepodoba jest nazistą i trzeba go bić.mnie też za takowego uważają.
Napisano
trzeba pozamykać takich w szpitalach...tylko taka jest rada
wszystkie takie owinki" idą z zachodu który nie ucierpiał tak mocno jak Polacy
Napisano
Panowie, a zwłaszcza Ja20 - a dlaczego dla Was NSDAP i podobne pomysły kojarzą się ze skinami ? Mimo, że akurat jestem z drugiej strony barykady ( i zdarzało się to nie tylko w przenośni ) sam ruch skinheads ma wiele form i odłamów. Nie zapominajcie od skinach-komunistach czu sharpowcach". A tak naprawdę wolę prawdziwego" skina niż wszelkiej maści neofitów Dmowskiego ( którego pism nie są w stanie przeczytać i zrozumieć )tudzież palantów, którzy przyłapani wypierają się hajlowania". Mam tą przyjemność, że byłem mocno zaangażowany w ANF tudzież Międzymiastówkę.
Napisano
Na dole w tym linku co podałeś Biuletynu nr 1 jest napisane:
POSZUKIWANI:
-Aktywisci internetowi by pomagali przewtarzac i rozszerzac wiadomosci.

Gratulacje spowodowałeś,że kolejni tam zajrzeli - zostałeś nieświadomym lub jak tam wolisz krypto-aktywistą:)

Pozdrawiam
Napisano
ze skinami to mi się piwo i mecze kojarzą w pierwszej kolejności a nazi debile w ostatniej.do skinów nic za bardzo nie mam.ale do tych prawdziwych skonów którzy nie mają z nazi nic wspólnego.punks and skins united.
Napisano
Nie zaszkodzi jednak zgłosić tej witryny organom ścigania."
Zycze powodzenia.. NSDAP/AO jest legalnie dzialajaca partia polityczna w Danii, wiec to ze pisza propagande równiez w innych jezykach (w tym polski) nic tam nikogo nieobchodzi, a nasze organy" niemaja tu nic do powiedzenia

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie