01111977 Napisano 7 Styczeń 2007 Autor Napisano 7 Styczeń 2007 http://www.nazi-lauck-nsdapao.com/polski.htm#PolskiSam nie wiem co o tym wszystkim myslec.Dziwi mnie jak w polsce tak doswiadczonej przez nazistowski najazd moze dochodzic do popularyzacji i rozwoju takiego ruchu..
Podziemny_Kosmos Napisano 7 Styczeń 2007 Napisano 7 Styczeń 2007 ech, zdrajców w naszym narodzie nigdy nie brakowało...
Rso Napisano 8 Styczeń 2007 Napisano 8 Styczeń 2007 Witam. A mnie się wydaje że stronka jest tworzona w USA i tłumaczona na nasz język. A może to być równierz prowokacja odpowiednich służb żeby kontrolować środowisko nazioli. Pozdrawiam.
Lukas P Napisano 9 Styczeń 2007 Napisano 9 Styczeń 2007 Witam!Tam się roi od błędów, to jakaś prowakacja. A swoją drogą to u nas nie brakuje kretynów, którzy by się taki ruch zaangażowali. Bolesne to niestety, ale prawdziwe. Wystarczy popatrzeć w telewizor, aż czasem ręcę się same rwą, żeby z tą hołotą zrobić porządek. Przynoszą wstyd Polsce i Polakom.PozdrawiamŁukasz
marcopolis Napisano 9 Styczeń 2007 Napisano 9 Styczeń 2007 Strony te tłumaczone sa nie tylko na jez polski ale rownież na inne jez europejskie Z tekstu wynika że tłumacz mieszka długo poza Polska i jest amatoremAutorom pewnie chodzi o stworzenie międzynarodowki nazistowskiej
woytas Napisano 9 Styczeń 2007 Napisano 9 Styczeń 2007 Ano prawdaNiektorym ludziom nazwisko Barbie kojarzy sie tylko z lalka a niektorzy uwazaja Pana o tym nazwisku za swojego rodzaju bohatera
d007 Napisano 11 Styczeń 2007 Napisano 11 Styczeń 2007 Nie zaszkodzi jednak zgłosić tej witryny organom ścigania.
Czlowieksniegu Napisano 11 Styczeń 2007 Napisano 11 Styczeń 2007 Witam.Skoro:1/ Osoby o innej orientacji seksualnej są napiętnowane.2/ Osoby chore na AIDS dobrze byłoby pozamykać i izolować od zdrowej tkanki społeczeństwa.3/ Osoby o innym wyznaniu ( że nie wspomnę o ateistach ) są z definicji gorsi i nie mają prawa brać udziału w życiu społecznym.4/ Osoby o innym pochodzeniu etnicznym i narodowściowym są a priori gorsze.5/ Wszelkiej maści przestępców ( od alimenciarzy aż po morderców i gwałcicieli ) powinno się pozamykać na dobrych kilkanaście lat.5/ Hajlownie" jest traktowane jako zamawianie piwa i kiełbasek.6/ .....To czego oczekujemy ?
jacenty2004 Napisano 11 Styczeń 2007 Napisano 11 Styczeń 2007 czasów kiedy giertych zostanie prezydentem tego grajdołu :)
woytas Napisano 11 Styczeń 2007 Napisano 11 Styczeń 2007 Roman G ?Wtedy chyba pojde na wybory by glosowac na mniejsze zlo :>
maxim026 Napisano 11 Styczeń 2007 Napisano 11 Styczeń 2007 legalizacii jak w HOLANDII i czy naprawde ELVIS zyje?
Podziemny_Kosmos Napisano 12 Styczeń 2007 Napisano 12 Styczeń 2007 Ok ŁaziorZacznijmy od tego tego gościa co śmierdzi na wrocławskiej giełdzie staroci w koszulce white power".
ja20 Napisano 12 Styczeń 2007 Napisano 12 Styczeń 2007 pisałem o biciu nazidebili.a co do gości z Poloni to dla nich każdy kto im się niepodoba jest nazistą i trzeba go bić.mnie też za takowego uważają.
sobczus Napisano 12 Styczeń 2007 Napisano 12 Styczeń 2007 trzeba pozamykać takich w szpitalach...tylko taka jest radawszystkie takie owinki" idą z zachodu który nie ucierpiał tak mocno jak Polacy
Czlowieksniegu Napisano 12 Styczeń 2007 Napisano 12 Styczeń 2007 Panowie, a zwłaszcza Ja20 - a dlaczego dla Was NSDAP i podobne pomysły kojarzą się ze skinami ? Mimo, że akurat jestem z drugiej strony barykady ( i zdarzało się to nie tylko w przenośni ) sam ruch skinheads ma wiele form i odłamów. Nie zapominajcie od skinach-komunistach czu sharpowcach". A tak naprawdę wolę prawdziwego" skina niż wszelkiej maści neofitów Dmowskiego ( którego pism nie są w stanie przeczytać i zrozumieć )tudzież palantów, którzy przyłapani wypierają się hajlowania". Mam tą przyjemność, że byłem mocno zaangażowany w ANF tudzież Międzymiastówkę.
Abdul Napisano 12 Styczeń 2007 Napisano 12 Styczeń 2007 Na dole w tym linku co podałeś Biuletynu nr 1 jest napisane:POSZUKIWANI: -Aktywisci internetowi by pomagali przewtarzac i rozszerzac wiadomosci.Gratulacje spowodowałeś,że kolejni tam zajrzeli - zostałeś nieświadomym lub jak tam wolisz krypto-aktywistą:)Pozdrawiam
ja20 Napisano 13 Styczeń 2007 Napisano 13 Styczeń 2007 ze skinami to mi się piwo i mecze kojarzą w pierwszej kolejności a nazi debile w ostatniej.do skinów nic za bardzo nie mam.ale do tych prawdziwych skonów którzy nie mają z nazi nic wspólnego.punks and skins united.
a.korbaczewski Napisano 13 Styczeń 2007 Napisano 13 Styczeń 2007 mówicie o tych łysych co gadaja o modnych ciuszkach jak baby? ale jakbyco to pięknie ryj obrobić mogą. kiedyś to przynajmniej było wiadomo, łysy-nazi. a teraz...
Ja Peter Napisano 13 Styczeń 2007 Napisano 13 Styczeń 2007 Nie zaszkodzi jednak zgłosić tej witryny organom ścigania."Zycze powodzenia.. NSDAP/AO jest legalnie dzialajaca partia polityczna w Danii, wiec to ze pisza propagande równiez w innych jezykach (w tym polski) nic tam nikogo nieobchodzi, a nasze organy" niemaja tu nic do powiedzenia
ja20 Napisano 14 Styczeń 2007 Napisano 14 Styczeń 2007 a co sądzicie o ludziach paradujących w tak modnych teraz ubraniach z sierpem i młotem?
Podziemny_Kosmos Napisano 14 Styczeń 2007 Napisano 14 Styczeń 2007 Ci z sierpem i młotem sobie jedynie paradują i to jest zasadnicza różnica.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.