Gość Napisano 25 Listopad 2003 Share Napisano 25 Listopad 2003 bzdury gadasz spojrz na strone PODWARSZAWSKIE BUNKRY" MOZE BYS TAK przestał krytykowac i wziął z nich przyklad? pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 25 Listopad 2003 Share Napisano 25 Listopad 2003 OK ale mam jeden warunek jestem z wawy i sam nie jade mam POLDKA bez alu felg.pojade i bede kopał jak zabierze sie ze mna przynajmniej 3-4 osoby.wtedy szybko pojdzie. kto chetny niech sie dopisze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RG42 Napisano 28 Listopad 2003 Share Napisano 28 Listopad 2003 Witam.Jestem oburzony postawą praktikera".Pozdrawiam: Szaman, Hubert, Koń, Turek, Agnieszka oraz resztę, których nie poznałem osobiście, lub o których zaponmiałem, a zapomnieć nie chciałem, więc za to przepraszam. Dziękuję tym, z którymi miałem przyjemność odkopywać schron.Koń - serdecznie dzięki za solidarny głos ( to się liczy ), a tak a propos musimy się w końcu wybrać na jakieś kopanie! :)RG42 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 29 Listopad 2003 Share Napisano 29 Listopad 2003 MAM PYTANIE DO EKIPY Z DĄBRÓWKI CO PORABIACIE JUTRO? NIE MIAŁEM OKAZJI WAS POZNAC A MYSLE ZE I MNIE I WAS INTERESUJA SCHRONY Z IIws MOZE JAKOS SIE SPOTKAMY? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szaman Napisano 30 Listopad 2003 Share Napisano 30 Listopad 2003 Czesc dzisiaj chłopaki pojechali na badania terenowe pozycj czyli nad je faktycznym przebiegiem a w czoraj jak zwykle kopali pojawił sie tez kolega Michał Chudzin i pomugł za co mu z góry dziekujem jak chcesz to w karzdom sobote tam siedzimy i ryjemy no ja to nie zawsze bo teraz pracuje ale z checiom zapraszampozdrawiam Szamanmoj kotakt gg3285243 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 30 Listopad 2003 Share Napisano 30 Listopad 2003 NO NIE WIEM JA ZWYKLE W SOBOTY TO LATAM Z WYKRYWACZEM I SPRAWDZAM INFORMACJE ZAWARTE W MAPIE ALE JAK ZNAJDE CHWILKE TO WPADNE DO WAS.POZDRAWIAM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szaman Napisano 1 Grudzień 2003 Share Napisano 1 Grudzień 2003 Nie ma sprawy czemu nie zapraszamy co do twojego drugiego posta czy to mg Kazamate z poza listy Przyka prosze o odp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szaman Napisano 1 Grudzień 2003 Share Napisano 1 Grudzień 2003 Do czyngis chan podawałe wczesnie połozenie kilku schronów jak dla mnie jest to jakies kosmiczne masz jakies dowody ze one tam som lub czym co mozesz to porzectak solidnie prosze o kontakt i odp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szaman Napisano 29 Grudzień 2003 Share Napisano 29 Grudzień 2003 korzystajac z goscinnych wystepow na kompie towarzysza SZAMANA CIAŁBYM POZDROWIC WSZYSTKICH ZNAJOMYCH I ZAPYTAC CO CIEKAWEGO WYDARZYŁO SIE W SRODOWISKU FORTYFIKATOROW I CZY SA JAKIES NOWE ODKRYCIA W TEJ DZIEDZINIE CAŁY KRAJ. GUSIULEK19 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 24 Styczeń 2004 Share Napisano 24 Styczeń 2004 Kiedy mozna Was spotkac na bunkrach?Chcialbym jakos pomoc.Moze napisac jakis artykul,zeby sprawe troche naglosnic.Prosze o kontakt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koń Napisano 25 Styczeń 2004 Share Napisano 25 Styczeń 2004 Trochę wcześniej w tym poście są podane telefony, e-mail i gg.Z Poważaniem koń Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szaman Napisano 26 Styczeń 2004 Share Napisano 26 Styczeń 2004 Kon jak chce to nie ma sprawy zapraszamy na wiaosne bo teraz zastuj a jak chce kotakt to prosze gredal@poczta.wp.pl pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 26 Styczeń 2004 Share Napisano 26 Styczeń 2004 Próbowałem się kontaktować na maila z kolegami Adamem i Hubertem,ale nie odpisują.Proszę o kontakt kogoś z ekipy z Dąbrowieckiej Góry w sprawie artykułu o Was.Mój mail:werwolf1@interia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szaman Napisano 26 Styczeń 2004 Share Napisano 26 Styczeń 2004 Moje gg 3285243 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Werwolf1 Napisano 30 Styczeń 2004 Share Napisano 30 Styczeń 2004 Nie znam się zbytnio na internecie.Co to jest to gg,o którym wszyscy piszą?Proszę o pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hun88 Napisano 31 Styczeń 2004 Share Napisano 31 Styczeń 2004 Czolem koledzy fortyfikatorzy.Nastapila mala zmiana mojego nicka z hun97 na hun88.Powod bardzo prosty awaria sprzetu i zaginiecie hasla.Na wstepie przepraszam kolege Werwolfa za brak odzewu,ale Hubert nie ma chwilowo dostepu do internetu,a ja nie mialem poprostu czasu.Mozemy sie umowic w nastepna sobote na Dabrowieckiej Gorze.Mozna nas tam spotkac od rana.Kolege Szamana bardzo prosze o nie wprowadzanie ludzi w blad.Prace przy odkopywaniu trwaja nadal.Na dowod zamieszczam zdjecie.Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Werwolf1 Napisano 1 Luty 2004 Share Napisano 1 Luty 2004 Podziwiam Was.Niewiem,czy komuś innemu chciałoby się kopać w taką pogodę.Będę w następną sobotę około godziny 11.Skontaktuję się jeszcze z Adamem na e-mail. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 1 Luty 2004 Share Napisano 1 Luty 2004 Ciekawe na jakiej podstawie kolega szaman uznał ze sezon jest zakonczony?czyzby kLopoty z komunikacja? przeciez stale prowadzilismy wyprawy po przedmosciu i pomiary obiektow a takze wycinki krzewow i zarosli porastajacych schrony.Wypowiedzi odnoszace sie do działan terenowych naszej grupy prosilibysmy konsultowac i aktualizowac wraz z dzialajaca czescia sekcji i nie robic niepotrzebnego zamętu. POZDRAWIAM I PROSZE O KONTAKT z w ł a s z c z a tow SZAMANA!!!!!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chudzin Napisano 1 Luty 2004 Share Napisano 1 Luty 2004 No nie, bez słowa wzięliście się za 514-kę? Ranicie me serce... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HUBERTUS 1656 Napisano 1 Luty 2004 Share Napisano 1 Luty 2004 ZAPRASZAMY do wspolnej zabawy piasku i smieci ci u nas dostatek a co do 514 to tak z nudow i zmarzliny nie da sie bawic przy 120 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HUBERTUS 1656 Napisano 1 Luty 2004 Share Napisano 1 Luty 2004 ps mała pomyłka zmarzlina nie da pracowac przy 120-tce jak odwilz potrwa to wrocimy do niej a podczas mrozu to ryjemy w 514 po co marnowac czas? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HUBERTUS 1656 Napisano 1 Luty 2004 Share Napisano 1 Luty 2004 daj znac Adamowi i jak bedziesz miał czas to mozemy poryc wspolnie my kopiemy juz w tygodniu sroda-piatek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hun88 Napisano 3 Luty 2004 Share Napisano 3 Luty 2004 Czy ktoś posiada zdjecia schronow na Dabrowieckiej Gorze sprzed roku 2002? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hun88 Napisano 8 Luty 2004 Share Napisano 8 Luty 2004 Ponawiam apel do wszystkich, ktorzy posiadaja zdjecia schronow z Dabrowieckiej Gory sprzed 2002r. A moze ktos posiada zdjecia innych schronow z przedmoscia warszawskiego? Im starsze tym lepsze. Prosze o kontakt.Post został zmieniony ostatnio przez moderatora Grzebiuszka 01:28 19-06-2008 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
archeo Napisano 9 Luty 2004 Share Napisano 9 Luty 2004 mam pytanie odkopujecie też może w tygodniu, bo ja mam weekendy zajęte /wszystkie/, ale w tygodniu sporo czasu. niezła robota z 120a w wakacje był zasypany a po już nie:).jak coś polecam swoją osobę trochę ton piachu i śmieci zawsze można przerzucić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.