Skocz do zawartości

Życzenia Świąteczne Na Forum

kuba321

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Myślę, że to już najwyższy czas składać sobie wzajemnie życzenia Świąteczne. Jest nas wielu i zapewne każdy chciałby komuś coś powiedzieć. Ja dziękuję za tak wspaniały portal jakim jest ODKRYWCA - dołączyłem do Was w tym roku. Czuję się tutaj świetnie. Dowiedziałem się wielu interesujących rzeczy, podszkoliłem się jako świeży poszukiwacz. Najważniejsze, żeby nie psuć Naszym wizerunkiem Naszego hobby. Przepraszam wszystkie osoby, które poczuły się urażone moimi wypowiedziami na forum. Obiecuję poprawę.
.
.
Życzę wszystkim bez wyjątku Radosnych, Spokojnych i Wesołych Świąt Bożego Narodzenia 2006, oraz udanego sezonu 2007.
.
.
Michał Cirrus

• Odpowiedzi 57
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
Lasów pełnych skarbów rozmaitych, samolotów jeszcze nieodkrytych,choinki do samego nieba, informacji tych, których nam trzeba!Tankietki w całości i wiele radości!Życzy!!!!
Szczepciu.
Napisano
Skarbow z jeziora ,monetek wora,pantery w piwnicy,bursztynowej komnaty za garazem taty,parabelki kolo strychowej belki i samych kolorowych sygnalkow w nowym roku 2007 przesyla Bartek.
Napisano
Zdrowych, spokojnych i wesolych Swiat oraz szczesliwego nadchodzacego 2007-ego roku.
ps. Zeby za kazdym razem po powrocie z erenu", byl usmiech na twarzy i ciekawe fanty do czyszczenia w plecaku:>

Pozdrawiam T.
Napisano
Dołączam się do życzeń poprzedników życząc kazdemy poszukiwaczowi znalezienia wymarzonego fantu;)Szczeglne pozdroofka dla dwoch poszukiwaczy spotkanych dzis na poligonie w Biedrusku;)Niezlego stracha mieli:)Ciekawe czy sa tutaj na forum?
Napisano
Zdrowych i Pogodnych Świąt Bożego Narodzenia a w Nowym Roku 2007 wielu fascynujących odkryć... i obyśmy mogli wyjść całkowicie z konspiracji... pozdrawiam. romko
Napisano
Z okazji nadchodzących Świąt Bożego Narodzenia
pragnę przesłać Wszystkim najserdeczniejsze życzenia.
Niech nadchodzące Święta będą dla Państwa niezapomnianym czasem spędzonym bez pośpiechu, trosk i zmartwień.
Życzę, aby odbyły się w spokoju, radości wśród Rodziny, Przyjaciół oraz wszystkich Bliskich dla Państwa osób.
Wraz z nadchodzącym Nowym Rokiem życzę dużo dużo zdrowia i szczęścia. Niech nie opuszcza Was pomyślność i spełnią się te nawet najskrytsze marzenia
Izabela Kwiecińska
Napisano
........co nie oznacza, że nowu ich nie ścignę :))

Miecz Damoklesa :)))))))))

Na poważnie To Wszystkiego Najlepszego z okazji świąt,

Obfitości fantów w nadchodzącym nowym roku 2007 :)

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie