Skocz do zawartości

Wojsko Polskie 1939-1945 - barwa i broń

QB@

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Nie orientuje sie ktoś ile można dać za książke Wojsko Polskie 1939-1945 - barwa i broń" żeby nie przepłacić ?? mam ją na oku w sklepie z antykami ale kosztuje 40 zł (uzywana) i nie wiem czy sie zdecydowac czy nie.

pozdro QB@
Napisano
mam taka- od tego zaczynalem moja przygode :)
dla mnie jest bezcenna- ogolnie fajny album- jak merytorycznie wyglada? specjalisci niech sie odezwa. Ja bym osobiscie dal te 40 pln
Napisano
warto, szczególnie, jesli to wydanie drugie, czyli nie to z 1984 roku, z hełmami bodajże na okładce, w drugim wydaniu uzupełniono ja o kilka interesujących rycin, mam oba wydania, kiedy w 1984 roku wydano ją pierwszy raz to było coś, myslę, że miłosnicy potwierdzą. Pierwszy taki album wtedy to bylo coś.
Napisano
tia- jest kilkanascie roznic pomiedzy wydaniami. W drugim bodajze jest cos o cichociemnych czego w 1 nie bylo.
ale albm jest bardziej niz ok. Osobiscie mam 2 wydanie
Napisano
Witam!
Według mnie warto dać za tą książkę te 40 PLN. Sam mam jej drugie wydanie. Jest w niej sporo informacji na temat Wojska Polskiego w drugiej wojnie. Ilustracje są schematyczne dosyć, ale w porządku.
Pozdrawiam
Łukasz
  • 2 weeks later...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie